- 20 Haziran 2019
- 30
- 5
- 30
-
- Konu Sahibi Morethanbefore
Evet bir ayrılık var ve en bariz olanı da 325 CC olmasına rağmen çok kucuk görünüyorlar sanki protez koltuk altımda gibi. Zamanla aşağı iner inşallahBen de 4 gün önce oldum 300cc moderate plus bana da ayrık geliyo sizde öyle bişe var mı? Bi de medikal sütyen mi takıldı yoksa yarım toparlayıcı sütyen mi
Bende garip bir şekilde fazla şişlik ödem vs de yok. Doktor 350 CC nin çok taştığını söyledi yüksek profil olup böyle küçük durması ilginç geldi. Bir de meme uçları şuan keçi memesi gibi protez yerleşince düzelir herhaldeBen 6 ay önce oldum. 365cc, kas alti, medium profile. İlk zamanlar göğüsler yukarida ve ayrik oluyor. Şuanda benimkiler baya indiler ve ayrik degiller...yani normal ve doğal görünüyorlar. Büyüme olmadi...tersine şişlik indi ve hafif küçüldüler
Medikal sütyen takıldı. Toparlayici nasıl oluyor nerden bulabilirimBen de 4 gün önce oldum 300cc moderate plus bana da ayrık geliyo sizde öyle bişe var mı? Bi de medikal sütyen mi takıldı yoksa yarım toparlayıcı sütyen mi
Ya 20 tl lik bişe aslında doktorum verdi ama 1 saat sonra kontrolüm var sargılarla çıkacak medikal sütyenin takılmasını isticem arası birleşsin diyeMedikal sütyen takıldı. Toparlayici nasıl oluyor nerden bulabilirim
Canım bana 325 denemiş kötü olmuş öyle diyo ben bu işi anlamadım omuz geniş boy 172 55 kg yum yani bence küçük duruyo hiç bişe anlamadımEvet bir ayrılık var ve en bariz olanı da 325 CC olmasına rağmen çok kucuk görünüyorlar sanki protez koltuk altımda gibi. Zamanla aşağı iner inşallah
Bende çok garipsiyorum umarım görüntü düzelir. Başlarda böyle olup sonradan şeklin güzelleştiği durumu yaşayan arkadaşlar vardır belki burdan yazarlarCanım bana 325 denemiş kötü olmuş öyle diyo ben bu işi anlamadım omuz geniş boy 172 55 kg yum yani bence küçük duruyo hiç bişe anlamadım
Canım ben şimdi kontrolden geliyorum sargılar çıktı normal değişecek şekli falan dedi sen de sargı var mı şuanBende çok garipsiyorum umarım görüntü düzelir. Başlarda böyle olup sonradan şeklin güzelleştiği durumu yaşayan arkadaşlar vardır belki burdan yazarlar
Bende sargı ikinci gün çıktı medikal sütyen takıldı öyle taburcu oldum canım 3 gündür sütyen takılı sıkı bir şekilde bir de doktor ortadan biraz diktirdi sütyeni daha da sıkılaştırmak için ama koltuk altıma doğru büyük göğüslerim inşallah ortaya doğru kayarCanım ben şimdi kontrolden geliyorum sargılar çıktı normal değişecek şekli falan dedi sen de sargı var mı şuan
Merhaba; ben 165 boy 51 kilo. Dr um 375 350 kaldirirsin dedi ama ben okuduklarim ve duyduklarimdan dolayi cok buyuk olacak diye korkup 325 cc yapmasini istedim. 325 cc Kucuk olur daha birakacak meme kendini, 350 cc yapalim dedi. ama ben israrla 325 cc istyorum dedim. 2 gece yattim direnlerimden surekli kan temizlendi. Suan 3. Gunume girecegim sol taraf saga gore daha şiş ve daha sancılı. Gosterdigim cogu kisi kucuk olmus yaptirmisken buyuk olsaydi diyor. Ama meme kendini birakirsa DR un dedigi gibi kuculecekmi yoksa yaptiran arkadaslarimin dedigi gibi buyuyecekmi bilemiyorum. Acılarim felaket. Zor dayaniyorum ama yaptik bikere sabredecegiz. Bakalim nasil olacak. Ama suan keske 350 yaptirsaymisim diyorum...Bende çok garipsiyorum umarım görüntü düzelir. Başlarda böyle olup sonradan şeklin güzelleştiği durumu yaşayan arkadaşlar vardır belki burdan yazarlar
Bugün ameliyat olalı 23 gün oldu canım aslında küçük gibi görünen göğüslerimin ne kadar vücudum ile orantılı olduğunu fark ediyorum. Başta öyle geliyor ancak sonradan protez aşağı kayıp yerlestikce güzelleşiyor. Ben maksimumu koymasını istemiştim Max 325 oldu belki sana 350 koysalar kullanışsız olacaktı o yüzden 1 ay sabret bakalım neler olacak :))Merhaba; ben 165 boy 51 kilo. Dr um 375 350 kaldirirsin dedi ama ben okuduklarim ve duyduklarimdan dolayi cok buyuk olacak diye korkup 325 cc yapmasini istedim. 325 cc Kucuk olur daha birakacak meme kendini, 350 cc yapalim dedi. ama ben israrla 325 cc istyorum dedim. 2 gece yattim direnlerimden surekli kan temizlendi. Suan 3. Gunume girecegim sol taraf saga gore daha şiş ve daha sancılı. Gosterdigim cogu kisi kucuk olmus yaptirmisken buyuk olsaydi diyor. Ama meme kendini birakirsa DR un dedigi gibi kuculecekmi yoksa yaptiran arkadaslarimin dedigi gibi buyuyecekmi bilemiyorum. Acılarim felaket. Zor dayaniyorum ama yaptik bikere sabredecegiz. Bakalim nasil olacak. Ama suan keske 350 yaptirsaymisim diyorum...
Cok tesekkur ederim. Bakalim nasil olacak benimkiler. Sol daha buyuk ve daha sancılı bu beni cok rahatsi ediyor. Birde korse canimi inanilmaz yakiyor. Bunun disinda dikisimin oldugu yeri korumasi icin beyaz bir bant yapistirildi. Tenim cok hassas oldugu icin baloncuk baloncuk su topladı cok kasiniyor ve canimi yakiyor. C.tesi kontrole gittigimde baska bir bant ile koruma yapmasini isteyecegim dr umdan. Sizlerde boyle seyler oldumu?Bugün ameliyat olalı 23 gün oldu canım aslında küçük gibi görünen göğüslerimin ne kadar vücudum ile orantılı olduğunu fark ediyorum. Başta öyle geliyor ancak sonradan protez aşağı kayıp yerlestikce güzelleşiyor. Ben maksimumu koymasını istemiştim Max 325 oldu belki sana 350 koysalar kullanışsız olacaktı o yüzden 1 ay sabret bakalım neler olacak :))
Canım ben ameliyat olalı 1 ay 10 gün oldu ilk gün çok şişmişti ve ertesi gün taburcu olurken inmişti bile şişlikler 3 gün sonra gittiğimde doktorum çok çabuk ödem atmışsın dedi taktıkları sütyeni asla çıkartma bana 3.cü haftamda çok çabuk iyileştiğim için çıkart dedi ama ben hala geceleri yatarken onu takıyorum en sıkı seviyeye getirmeni öneririm çünkü ilk zamanlar benimde ayrıktı biraz sütyeni çok sıkı taktığım için çabuk birleşti biraz daraltıyo en sonunda sonuç mükemmel şimdiden hayirli olsun kuzumm sana ilk günüm ve 1 ay sonraki gelinlik provamdan net resim olduğu için iki adet resim bıraktım çok da güzel duruyorlar zamanla için rahat olsun kuzumHerkese merhaba 3 gün önce meme büyütme operasyonu geçirdim. 325 CC kas altı yüksek profil protez takıldı. Boy 170 kilom 53. Normalde çoğu kişinin ilk günlerde füze gibi ve sonradan normale dönüyor ancak benim boyut çok normal gözüküyor sadece protezler sanki koltukaltimda ve yukarıda. Zamanla aşağı inip görüntü büyür mü?
Gerçekten çok güzel görünüyorlar canım ben de hala sporcu atleti kullanıyorum sıkı sıkı daha iyi hissediyorum aslında hafif ayrık olması dekoltede çok daha iyi duruyor sutyenle birleştirmek istesek yapabiliriz nasılsa :) inşallah benim de protezler tam yerine oturunca en iyi halini alırCanım ben ameliyat olalı 1 ay 10 gün oldu ilk gün çok şişmişti ve ertesi gün taburcu olurken inmişti bile şişlikler 3 gün sonra gittiğimde doktorum çok çabuk ödem atmışsın dedi taktıkları sütyeni asla çıkartma bana 3.cü haftamda çok çabuk iyileştiğim için çıkart dedi ama ben hala geceleri yatarken onu takıyorum en sıkı seviyeye getirmeni öneririm çünkü ilk zamanlar benimde ayrıktı biraz sütyeni çok sıkı taktığım için çabuk birleşti biraz daraltıyo en sonunda sonuç mükemmel şimdiden hayirli olsun kuzumm sana ilk günüm ve 1 ay sonraki gelinlik provamdan net resim olduğu için iki adet resim bıraktım çok da güzel duruyorlar zamanla için rahat olsun kuzumEki Görüntüle 2288080 Eki Görüntüle 2288079
Bende olmadı canım hiç dikislerim hemen iyileşti o açıdan bir sıkıntı yaşamadım sadece sırt ve göğüs ağrısı bol miktarda oldu 2 hafta sonra hepsi geçtiCok tesekkur ederim. Bakalim nasil olacak benimkiler. Sol daha buyuk ve daha sancılı bu beni cok rahatsi ediyor. Birde korse canimi inanilmaz yakiyor. Bunun disinda dikisimin oldugu yeri korumasi icin beyaz bir bant yapistirildi. Tenim cok hassas oldugu icin baloncuk baloncuk su topladı cok kasiniyor ve canimi yakiyor. C.tesi kontrole gittigimde baska bir bant ile koruma yapmasini isteyecegim dr umdan. Sizlerde boyle seyler oldumu?
Tamamen birbirine değmiyor zaten ya Ama alabileceği en güzel şekli aliyor 1 ayda sen de çıkartmadan tak kuzum çok güzel olacaklar ben eminimmmGerçekten çok güzel görünüyorlar canım ben de hala sporcu atleti kullanıyorum sıkı sıkı daha iyi hissediyorum aslında hafif ayrık olması dekoltede çok daha iyi duruyor sutyenle birleştirmek istesek yapabiliriz nasılsa :) inşallah benim de protezler tam yerine oturunca en iyi halini alır
Harika olmuş. Kaç cc takıldı. Ben 'de 325 cc var ama daha ufak gibi benimki.Canım ben ameliyat olalı 1 ay 10 gün oldu ilk gün çok şişmişti ve ertesi gün taburcu olurken inmişti bile şişlikler 3 gün sonra gittiğimde doktorum çok çabuk ödem atmışsın dedi taktıkları sütyeni asla çıkartma bana 3.cü haftamda çok çabuk iyileştiğim için çıkart dedi ama ben hala geceleri yatarken onu takıyorum en sıkı seviyeye getirmeni öneririm çünkü ilk zamanlar benimde ayrıktı biraz sütyeni çok sıkı taktığım için çabuk birleşti biraz daraltıyo en sonunda sonuç mükemmel şimdiden hayirli olsun kuzumm sana ilk günüm ve 1 ay sonraki gelinlik provamdan net resim olduğu için iki adet resim bıraktım çok da güzel duruyorlar zamanla için rahat olsun kuzumEki Görüntüle 2288080 Eki Görüntüle 2288079