- 17 Aralık 2012
- 1.349
- 950
- 248
teşekkürler, size de geçmiş olsun, kapsüllenme falan mı oldu 2. amleiyatı olcaksınız? ya da özelse cevaplamaya da bilirsiniz.
Doktorun bana verdiği taktığı proteze dair stickerların kodunu yazdım internete ve bana ne takmış tam olarak gördüm. Natrella ) allergan) 310 gr- yuvarlak moderate 12cm çapında protezler. Protez çapları 9.5 den başlayıp 16-17 lere kadar çıkıyormuş. Bilemiyorum belki bir 10- yada 11 takılsa daha uygun olurdu benim için, çünkü dediğim gibi göğüs kafesim dar ve zayıfım.
Ben de acaba high profilmi dedim en başta ama koddan görmüş oldum.
Sizler böyle konuşunca çok umutlanıyorum küçülecek diye gerçekten, biraz olsun içimdeki sıkıntı gitti. Umarım bir aya ve soraki diğer ayrlarda daha da oturur, üstteki taş gibi dolgunluk iner ve yumuşar.
Foto ekliycem de fırsat bulamadım bir türlü. Akşama ekleyebilirim.
slm,
bende 9.12.13 meme büyütme ameliyati oldum. bana 505 cc high profil yuvarlak takildi. benim dokum vardi ama üst lobum bostu 3 cocuktan sonra....ayni zamanda memeucundan kücük bir diklestirme yapildi bende. ilk günler tas gibi ve bicimsiz duruyorlardi, bunlar nasil yumusayacaklar diye endise ediyordum. am hem Dr´um hem burdaki arkadaslar olsun degisecek diye sabir lazim dediler, 8 hafta gectikten sonra yumsamislardi yani elimle SIKIABILIYORDUM. yarin tam 11 Hafta olacak ve zaman zaman keske daha mi büyük olsalardi diye kafamdan geciyor :)).
Aslinda kücülme degil, sadece ödemler gidiyor.
En iyisi gelecek 4 hafta hic acip aynaya bakma. 3 haftadan sonra sen degisimi gör. Gün gelecek benim gibi, keske daha büyük olsalardi diyeceksin. Bu sözümü unutma!!!