• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Protezimi değiştirmek istiyorum :(

teşekkürler, size de geçmiş olsun, kapsüllenme falan mı oldu 2. amleiyatı olcaksınız? ya da özelse cevaplamaya da bilirsiniz.
Doktorun bana verdiği taktığı proteze dair stickerların kodunu yazdım internete ve bana ne takmış tam olarak gördüm. Natrella ) allergan) 310 gr- yuvarlak moderate 12cm çapında protezler. Protez çapları 9.5 den başlayıp 16-17 lere kadar çıkıyormuş. Bilemiyorum belki bir 10- yada 11 takılsa daha uygun olurdu benim için, çünkü dediğim gibi göğüs kafesim dar ve zayıfım.
Ben de acaba high profilmi dedim en başta ama koddan görmüş oldum.
Sizler böyle konuşunca çok umutlanıyorum küçülecek diye gerçekten, biraz olsun içimdeki sıkıntı gitti. Umarım bir aya ve soraki diğer ayrlarda daha da oturur, üstteki taş gibi dolgunluk iner ve yumuşar.
Foto ekliycem de fırsat bulamadım bir türlü. Akşama ekleyebilirim.

slm,

bende 9.12.13 meme büyütme ameliyati oldum. bana 505 cc high profil yuvarlak takildi. benim dokum vardi ama üst lobum bostu 3 cocuktan sonra....ayni zamanda memeucundan kücük bir diklestirme yapildi bende. ilk günler tas gibi ve bicimsiz duruyorlardi, bunlar nasil yumusayacaklar diye endise ediyordum. am hem Dr´um hem burdaki arkadaslar olsun degisecek diye sabir lazim dediler, 8 hafta gectikten sonra yumsamislardi yani elimle SIKIABILIYORDUM. yarin tam 11 Hafta olacak ve zaman zaman keske daha mi büyük olsalardi diye kafamdan geciyor :)).

Aslinda kücülme degil, sadece ödemler gidiyor.

En iyisi gelecek 4 hafta hic acip aynaya bakma. 3 haftadan sonra sen degisimi gör. Gün gelecek benim gibi, keske daha büyük olsalardi diyeceksin. Bu sözümü unutma!!!

Taşırmamış, güzel gibiydi kesi, ama yine de çok ayrıntılı bakamadım- çünkü önden bakınca kendim pek göremiyorum, aynadan baktım işte.
Senin albümüne baktım az önce, maşallah çok güzel olmuş, bedenin taşımış göğüslerini, ben sadece kendimde görmeye alışkın değilim sanırım büyük göğüs, herkesin normal kendimin ki anormal geliyor.

alışık olmadığımızdan ve zayıf olduğumuzdan yadırgıyo olabilirsin, zaman ver alışmaya çalış, hemen olmuyor zamanla şekilleniyorlar ödem dolu şu an onlar gidecek, özellikle de adet oldukça atacaksın onları, aspirin ağrı kesici içme kanı sulandırıyo kanama yapabilir, şu an sabretmekten başka yapacak bişeyin yok kafanı başka şeylerle meşgul et, insan sürekli internette göğüs şekillerine boyutlarına bakıyor kararsızlaşıyor :) ilerleyen zamanlarda fikirlerin değişir umarım

slm,

bende 9.12.13 meme büyütme ameliyati oldum. bana 505 cc high profil yuvarlak takildi. benim dokum vardi ama üst lobum bostu 3 cocuktan sonra....ayni zamanda memeucundan kücük bir diklestirme yapildi bende. ilk günler tas gibi ve bicimsiz duruyorlardi, bunlar nasil yumusayacaklar diye endise ediyordum. am hem Dr´um hem burdaki arkadaslar olsun degisecek diye sabir lazim dediler, 8 hafta gectikten sonra yumsamislardi yani elimle SIKIABILIYORDUM. yarin tam 11 Hafta olacak ve zaman zaman keske daha mi büyük olsalardi diye kafamdan geciyor :)).

Aslinda kücülme degil, sadece ödemler gidiyor.

En iyisi gelecek 4 hafta hic acip aynaya bakma. 3 haftadan sonra sen degisimi gör. Gün gelecek benim gibi, keske daha büyük olsalardi diyeceksin. Bu sözümü unutma!!!

505cc high profil miiiiiiii, aman allahım, şimdiye kadar burda takanlardan duyduğum en büyük boyut bu sanırım :) sen de böyle diyorsan,küçüleceğine dair, artık çok umutlanmış oluyorum :)
Yumuşamasını ben de çok istiyorum, bu kalip ve taş gibi hali gitse artık yavaştan :30:
Fotoğraf falan ekledin mi hiç?

alışık olmadığımızdan ve zayıf olduğumuzdan yadırgıyo olabilirsin, zaman ver alışmaya çalış, hemen olmuyor zamanla şekilleniyorlar ödem dolu şu an onlar gidecek, özellikle de adet oldukça atacaksın onları, aspirin ağrı kesici içme kanı sulandırıyo kanama yapabilir, şu an sabretmekten başka yapacak bişeyin yok kafanı başka şeylerle meşgul et, insan sürekli internette göğüs şekillerine boyutlarına bakıyor kararsızlaşıyor :) ilerleyen zamanlarda fikirlerin değişir umarım

Evet aynen hala bakıyorum yapılmış göğüslere, ameliyattan önce bile bu kadar bakmamıştım. :)
Neyse ki sizler varsınız, 2 gün önceki halimi hatırlıyorum, ağlamaktan gözlerim şişti, deli gibi depresyondaydım, iş yerinde bile ağlıyordum. Şimdi burdaki herkesin desteğiyle daha iyiyim, inanıyorum birz daha düzelecekler zaman geçtikçe, sağlıkla ilgili problem çıkmasında, şekli için bekliycem artık

teşekkürler, size de geçmiş olsun, kapsüllenme falan mı oldu 2. amleiyatı olcaksınız? ya da özelse cevaplamaya da bilirsiniz.
Doktorun bana verdiği taktığı proteze dair stickerların kodunu yazdım internete ve bana ne takmış tam olarak gördüm. Natrella ) allergan) 310 gr- yuvarlak moderate 12cm çapında protezler. Protez çapları 9.5 den başlayıp 16-17 lere kadar çıkıyormuş. Bilemiyorum belki bir 10- yada 11 takılsa daha uygun olurdu benim için, çünkü dediğim gibi göğüs kafesim dar ve zayıfım.
Sizler böyle konuşunca çok umutlanıyorum küçülecek diye gerçekten, biraz olsun içimdeki sıkıntı gitti. Umarım bir aya ve soraki diğer ayrlarda daha da oturur, üstteki taş gibi dolgunluk iner ve yumuşar.

protez bilgilerine baktım şimdi. yüksekliği de 4 cm protezlerin. sanırım seni protez taban genişliği rahatsız ediyor.

protez bilgilerine baktım şimdi. yüksekliği de 4 cm protezlerin. sanırım seni protez taban genişliği rahatsız ediyor.

evet yazmayı unuttum 4cm miş yükseklik. beni rahatsız eden taban genişliği ve gereksiz dekoltesi. Şişlik inince protez oturup aşağı inince belki dekolte kısmı tolere olacaktır ama taban genişliği için yapcak bişe yok.

505cc high profil miiiiiiii, aman allahım, şimdiye kadar burda takanlardan duyduğum en büyük boyut bu sanırım :) sen de böyle diyorsan,küçüleceğine dair, artık çok umutlanmış oluyorum :)
Yumuşamasını ben de çok istiyorum, bu kalip ve taş gibi hali gitse artık yavaştan :30:

Var ama yeni yok. 2 haftalik resimler var. yakinda yenileri koyarim. benim boyum 1,65 kg 68 yani citipiti degilim bedenime tam olmus. birde dokum oldugu icin toparlanmasi icin zaten en az 400 lazim demisti Dr. bende alabilecegi en büyük olsun demistim. yani sütyen olarak simdi 75 D/E oluyor. ama inan abarti birsey gibi görünmüyor. herkes 505 cc duyunca bombastik birsey saniyor. bombastik degil ama dolu dolu....

arkadaslik gönderdim. gel bak bakalim 505 lerime:34:

50 cc çok fark etmez mi acaba, damla doğal duruyor ama alt dolgunluğu 300 cc de daha büyük, , daha ufak göğüsler daha genç gösteriyo diye düşünüyorum, evlenip çocuk doğurduktan sonra deforme olunca değiştirme fikri aklıma yattı, tekrardan o acıları yaşamak istemiyorum, dün üzerine yatarak uyudum ilk başta plates topunun üstündeymişim hissi vardı sonra alıştım, ailem çok kızdı yeter vücudunla oynama artık dediler, daha tatile gidip bikini bile giyemedim tadını çıkaramadım, benimki biraz psikolojik mi bilemiyorum, şu an ki erkek arkadaşım, eski kız arkadaşının ki gibi küçük göğüs sevdiği için büyük bunlar ben küçük seviyorum dedi ondan etkilendim, belki evleneceğim insan beğenir :( Destekleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar :16: :16:

canımm bende 1.60 boy 50 kiloyum başlarda 300 cc dıye tuttrmustum yede arkadasımızı gorunce vazgectım ve doktor ddegın gbı 300 koymak ıstemıyor.Ama suda varkı bence kesınlıkle sımdıden ıkıncı amelıyatı olma ya bı doğutr emzır sonra baktın olmuyor ozamn2.cıyı olursun sonucta 265 cc ıle 300 arasında ole aman aman fark yok 325 fılan 350 olsaydı ol denebılırdı bu ameliyatı..Bekle bence canım..Arkadaş olarak ekler misin bakabılır mıyım canım..Birde damla olmasından memnun sun dımı yuvarlak koydursaydım dedın mı ben ona karar veremıyorum da cunku doktorlarda karar veremıyor:))

evet yazmayı unuttum 4cm miş yükseklik. beni rahatsız eden taban genişliği ve gereksiz dekoltesi. Şişlik inince protez oturup aşağı inince belki dekolte kısmı tolere olacaktır ama taban genişliği için yapcak bişe yok.

dediğin gibi, göğüs kafesi dar olana 12 cm çaplı protez çok gibi. tekniğe göre de değişir tabi. kas altında meme arası fazla yakınlaştırılamadığı için taşma fazla olmuş olabilir. olur da ikinci ameliyata gerçekten ihtiyaç duyarsan bir kaç ay sonra, seçimini iyi yap ki, bir daha üzülme. iyi haberlerini bekliyoruz.

Bende rippling (dalgalanma) problemi oldu onun için tekrar ameliyat olcam şuanki protezlerimin taban genişliği 12,5 cm benimde.. Senin boyun kilon kaçtı eğer minyonsan taban genişliğinden rahatsız oluyor olabilirsin ama dediğim gibi çok değişecek biraz sabır..

Bende rippling (dalgalanma) problemi oldu onun için tekrar ameliyat olcam şuanki protezlerimin taban genişliği 12,5 cm benimde.. Senin boyun kilon kaçtı eğer minyonsan taban genişliğinden rahatsız oluyor olabilirsin ama dediğim gibi çok değişecek biraz sabır..

söz konusu taban genişliği ise o biraz zor maalesef. moral bozmak gibi olmasın ama bu böyle..

Var ama yeni yok. 2 haftalik resimler var. yakinda yenileri koyarim. benim boyum 1,65 kg 68 yani citipiti degilim bedenime tam olmus. birde dokum oldugu icin toparlanmasi icin zaten en az 400 lazim demisti Dr. bende alabilecegi en büyük olsun demistim. yani sütyen olarak simdi 75 D/E oluyor. ama inan abarti birsey gibi görünmüyor. herkes 505 cc duyunca bombastik birsey saniyor. bombastik degil ama dolu dolu....

iznin olursa görmek isterim ben de.

Evet taban genisliginden kaynakli bi sorun varsa dedigin gibi... Bende projeksiyondaki sisligi azaldikca memnuniyeti artar diye dusunuyorum

protezlerin cebe oturmasına aylar var daha. 1. hafta ne ki! umarım alışamadığı içindir. eğer öyle değilse, gerçekten abartı taşma varsa 2. ameliyata gerek olabilir. iyi bir doktordan görüş alması da şart. bizim yorumumuzla olmaz malum.

Baktım fotoğraflarına gerçekten de inanamadım:) çok güzel olmuşlar :) güle gle kullan, 505 diyince bir an başka türlü bişey bekliyordum :)

Geçmiş olsun, hiç duymamıştım bunu ama araştırdım az önce, fotoğraflara falan baktım. Senin neden böyle bir problemin oldu? Dalgalanma neden oluşmuş? Tekrar geçmiş olsun çok.
Boy: 1.66 - kilo 48 minyon tipliyim ya da zayıfım, hangisiyse artık :)
Şimdilik vazgeçtim, çıkardım aklımdan protez değişmeyi, bekliycem birkaç ay, sonuçlara göre hareket edicem.Sabır evet sabır...

dediğin gibi, göğüs kafesi dar olana 12 cm çaplı protez çok gibi. tekniğe göre de değişir tabi. kas altında meme arası fazla yakınlaştırılamadığı için taşma fazla olmuş olabilir. olur da ikinci ameliyata gerçekten ihtiyaç duyarsan bir kaç ay sonra, seçimini iyi yap ki, bir daha üzülme. iyi haberlerini bekliyoruz.

Evet tamamen kendimi doktorun seçimine bırakmamalıydım. İnsan bu kadar tecrübe ve bilgisi varsa benden daha iyi seçim yapar diye düşünüyor. Umarım ben yanılıyorumdur ama bu defa.

Sendeki bu pozitif enerji ile eminim mutlu olacağın,sorunuz sonuçlar alırsın canım :16: Bende beni rahatsız eden bazı durumlar ile karşılaştım,belki gereksizdi kimine göre ameliyatlarım ama kendimi iyi hissetmem gerekti sonuçta :34: Şİmdi rahatım,mutluyum :nazar::nazar:
Protezini ikinci üçüncü operasyonlardan sonra çıkartan arkadaşlarım var.İnan bana çok rahatlar ve mutlular..Bazen bazı durumları yaşayıp görmek gerekiyor belkide akıllanmak için :31:

günaydın arzumcum, aaa ne oldu ki canım? sağlık problemi mi? çok geçmiş olsun

Back