- 23 Mart 2015
- 607
- 977
Sağol canım ya inşallah bende de olmaz bi sıkıntı.Ben hep yüz üstü yatarım, tüm gece.. Hiçbir problem yaşamadım.
Yalnız benim yuvarlak onu belirteyim de yanlışlık olmasın.Sağol canım ya inşallah bende de olmaz bi sıkıntı.
Ben çoğunlukla yüzüstü yatarım canım.2. aydan itibaren genelde yüzüstü yattım.doktorum daha önce de yatabilirdin demişti.ama ne zamandan itibaren bilmiyorum.ama benimkiler de yuvarlak.Yuvarlak veya damla acaba yatış pozisyonumuzdan etkilenir mi çünkü ben tam göğsümün üzerine yatıyorum ve protezden sonra bu konuda çok sıkıntı çekeceğim gibi bunu kara kara düşünüyorum .
Biliyorum sizin yuvarlak okumuştum.Yalnız benim yuvarlak onu belirteyim de yanlışlık olmasın.
Seninkilerin de yuvarlak olduğunu biliyorum canım .zaten ilk önce Seninkileri gördüm burda ve yuvarlak istediğime karar verdim.Ben çoğunlukla yüzüstü yatarım canım.2. aydan itibaren genelde yüzüstü yattım.doktorum daha önce de yatabilirdin demişti.ama ne zamandan itibaren bilmiyorum.ama benimkiler de yuvarlak.
canım geçmiş olsun umarım önemli bir problem değildir, 2 doktora gittm ikiside damla dedi, bende sırf bu dönme riskinden istemiyorum damlayı, 3. buldugum doktor yuvarlak olur dedi, sanırım onu tercih edeceğim. İnşallah hiçbirimizde sağlık sıkıntısı olmaz herşey güzel olur, sen nerde ameliyat olmuştun?Dün akşam yüz üstü yatmıştım kalktığımda bi baktım ki damla protezim yan dönmüş alt kısmı nerdeyse üstte çıkmış çok tuhaf bi görüntü.hemen duşa girdim ve yavaş yavas eski halini aldı. acaba tekrarlar mi
Benim doktorum damla önermişti ama yuvarlak istiyorum dediğimde o da olur demişti.eğer kesinlikle olmaz,çok yapay durur dese cesaret edemezdim sanırım.belki damla daha da doğal olurdu bilemiyorum ama yuvarlaktan son derece memnunum:)canım geçmiş olsun umarım önemli bir problem değildir, 2 doktora gittm ikiside damla dedi, bende sırf bu dönme riskinden istemiyorum damlayı, 3. buldugum doktor yuvarlak olur dedi, sanırım onu tercih edeceğim. İnşallah hiçbirimizde sağlık sıkıntısı olmaz herşey güzel olur, sen nerde ameliyat olmuştun?
canım senin göğüslerini çok beğeniyorum tam istediğim büyüklük ve şekildeler, diğer 2 doktor derin ince keskin hat olur kötü durur dediler dün gittiğim doktor ben hiç fikir beyan etmeden ilk önerisi 300-325 yuvarlak oldu. Bende 300 yuvarlak istiyordum, diğer doktorlar 250 damla demişlerdi, bu 3 doktor da esteworld ün doktoru. Kafam karıştı benimde. Burda asil94 ün memişlerini de bana yuvarlak olur diyen doktor yapmış, onun da düzmüş benim gibi de zayıf.Benim doktorum damla önermişti ama yuvarlak istiyorum dediğimde o da olur demişti.eğer kesinlikle olmaz,çok yapay durur dese cesaret edemezdim sanırım.belki damla daha da doğal olurdu bilemiyorum ama yuvarlaktan son derece memnunum:)
Canım benim de üzdü, hatta burda gördüğüm en düz göğüs benimkiydi. Yuvarlak hiç de yapay durmuyor.canım senin göğüslerini çok beğeniyorum tam istediğim büyüklük ve şekildeler, diğer 2 doktor derin ince keskin hat olur kötü durur dediler dün gittiğim doktor ben hiç fikir beyan etmeden ilk önerisi 300-325 yuvarlak oldu. Bende 300 yuvarlak istiyordum, diğer doktorlar 250 damla demişlerdi, bu 3 doktor da esteworld ün doktoru. Kafam karıştı benimde. Burda asil94 ün memişlerini de bana yuvarlak olur diyen doktor yapmış, onun da düzmüş benim gibi de zayıf.
evet en beğendiğim göğüslerden bir diğeri de seninkiler canım maşallah :) yani anlamadım ki bana neden öyle dediler, derim herkesten çok mu ince acaba ki çok balonumsu durucak blemedm. ama damla yaptırıpta ilerki zamanlarda döner mi diye stres yaşamakta istemiyorum. senin eski halinde bnm gibiymiş cnm eet benim nerdeyse hiç yok, uçtan ibaretimCanım benim de üzdü, hatta burda gördüğüm en düz göğüs benimkiydi. Yuvarlak hiç de yapay durmuyor.
Bence asil 94 ün doktoruna yaptır canım.ben onunkileri çok beğeniyorum:))canım senin göğüslerini çok beğeniyorum tam istediğim büyüklük ve şekildeler, diğer 2 doktor derin ince keskin hat olur kötü durur dediler dün gittiğim doktor ben hiç fikir beyan etmeden ilk önerisi 300-325 yuvarlak oldu. Bende 300 yuvarlak istiyordum, diğer doktorlar 250 damla demişlerdi, bu 3 doktor da esteworld ün doktoru. Kafam karıştı benimde. Burda asil94 ün memişlerini de bana yuvarlak olur diyen doktor yapmış, onun da düzmüş benim gibi de zayıf.
Canim hangi doktorlar sana damlayi onerdi? Kardesim asilin doktorunda ameliyat olacak 2 mayis te bulent beye oda yuvarlak dedi onacanım senin göğüslerini çok beğeniyorum tam istediğim büyüklük ve şekildeler, diğer 2 doktor derin ince keskin hat olur kötü durur dediler dün gittiğim doktor ben hiç fikir beyan etmeden ilk önerisi 300-325 yuvarlak oldu. Bende 300 yuvarlak istiyordum, diğer doktorlar 250 damla demişlerdi, bu 3 doktor da esteworld ün doktoru. Kafam karıştı benimde. Burda asil94 ün memişlerini de bana yuvarlak olur diyen doktor yapmış, onun da düzmüş benim gibi de zayıf.
Benim uç da yoktu, içe dönüktüevet en beğendiğim göğüslerden bir diğeri de seninkiler canım maşallah :) yani anlamadım ki bana neden öyle dediler, derim herkesten çok mu ince acaba ki çok balonumsu durucak blemedm. ama damla yaptırıpta ilerki zamanlarda döner mi diye stres yaşamakta istemiyorum. senin eski halinde bnm gibiymiş cnm eet benim nerdeyse hiç yok, uçtan ibaretim
Evet bana da Dr um damla demişti ama ben de buraSeninkilerin de yuvarlak olduğunu biliyorum canım .zaten ilk önce Seninkileri gördüm burda ve yuvarlak istediğime karar verdim.
ben de öyleyim sadece uçevet en beğendiğim göğüslerden bir diğeri de seninkiler canım maşallah :) yani anlamadım ki bana neden öyle dediler, derim herkesten çok mu ince acaba ki çok balonumsu durucak blemedm. ama damla yaptırıpta ilerki zamanlarda döner mi diye stres yaşamakta istemiyorum. senin eski halinde bnm gibiymiş cnm eet benim nerdeyse hiç yok, uçtan ibaretim
Peki aynı doktora mi diklestirme yaptircaN.neden protez takılirken diklestirme yaptırmadın doktor önermedi miCanim eger diklestirme yaparsan lolipop duble meme goruntusu olmaz kas alti yaptirabilirsin hic korkma benim' dokum oldugu halde duble meme olmadi ve kas alti oldu simdi ise haziranda diklestirme yapacagim cok sarkik cunki
canım geçmiş olsun umarım önemli bir problem değildir, 2 doktora gittm ikiside damla dedi, bende sırf bu dönme riskinden istemiyorum damlayı, 3. buldugum doktor yuvarlak olur dedi, sanırım onu tercih edeceğim. İnşallah hiçbirimizde sağlık sıkıntısı olmaz herşey güzel olur, sen nerde ameliyat olmuştun?
Canım bana Esteworld de Kamran bey ve Mustafa bey damla olur dediler, ben dün Bülent beye de muayene oldum, o yuvarlak olur dedi. Bende ona olucam sanırım, ameliyat tarihim 30 Nisan büyük ihtimalle. Kardeşine kaç cc dedi peki?Canim hangi doktorlar sana damlayi onerdi? Kardesim asilin doktorunda ameliyat olacak 2 mayis te bulent beye oda yuvarlak dedi ona
Canım sen oldun mu ameliyat? beni izlemiyosun göremedm resimlerini :)Evet bana da Dr um damla demişti ama ben de bura
ben de öyleyim sadece uç
Doktorla görüştükten sonra haberdar et bizi de canım, yüreğini ferah tut, bence olumsuz birşey çıkmayacak öyle hissediyorum, sende öyle düşün :)İzmir de şu hastanesinde canım bencede yuvarlak yaptır