- 6 Eylül 2014
- 852
- 1.032
Canım bende zaten bu riskden dolayı damlayı elemiştim. Ama dr. damla diyince karşi çıkmadım. Bundada vardir bir hayir diyip gözü kapali güvendim. Hatta bana herhangi bir olumsuzlukta kefilim dedi ama sanki benim korkularima ve yaşadiğim olumsuz yorumlara kefil olabildimi? Neyseki bhrknn ında dr.u aşırı asimetrikte ve kafes şekil bozukluğunda asimetrik protez kullanilmasi gerek dediği için, biraz daha araştirmalar yaptim, yapanci siteleride okudum, bu durumda damla takilmasi en doğrusuymuş diye yorumlar okuyunca bi nevi rahatladim. Allah kimseyi pişman ettirmesin. Bende yinede ara ara keşke yuvarlak olsaydida kafam rahat olsaydi desemde yapacak bişey yok. Nihayetinde Allahtan sonuç bari güzel oldu, oda olmasaydı, sabah akşam benim dırdırımı dinlerdiniz.Yoo tabi canım anlıyorum seni.benim eşim doğal dursun diye damla olsun istemişti.çok araştırmıştım zamanında damlayı.sonra doktorum da damla uygun dedi ama ben biraz korkağım bu konuda.aslında risk kapsül oluşma riskinden daha az.artık doktorlar daha tecrübeli,cebi ona göre açıyorlar.ama şanssızlıklar olabiliyor işte.sonuçta vücudumuza yabancı bir cisim giriyor.damla da olsa,yuvarlak da olsa problemlerle karşılaşabiliriz.dediğin gibi inşallah hiç birimiz olumsuz şeyler yaşamayız
Canım sana damla o kadar yakışmış ki.maşallah...vücuduna çok güzel uymuş.bana doktor damla dediğinde ben yuvarlak istiyorum dedim.korkularımı anlattım. O da korkacak birşey olmadığını,cebini tam ona uygun açacağını,dönmeyeceğini söyledi.ama ben kafama koyup gitmiştim.o yüzden kararımı değiştirmedim.yoksa benim doktorum da aslında çok kendinden emin konuşmuştu.benim endişeme de çok anlam verememişti.önceden çok kararlı gitmeseydim kesin tamam derdim.çünkü gösterdiği resimler de çok çok güzeldi.her durumda insanın kafasında acabalar oluyor.damlamı,yuvarlak mı olsaydı,dahamı büyük ya da küçük mü olsaydı,ya da benim dediğim gibi high profil mi olsaydı diye.ben de sonucumdan çok memnun olmama rağmen high olsa nasıl olurdu diye düşünüyorum.İnşallah hiçbirimiz sorun yaşamayız:)Canım bende zaten bu riskden dolayı damlayı elemiştim. Ama dr. damla diyince karşi çıkmadım. Bundada vardir bir hayir diyip gözü kapali güvendim. Hatta bana herhangi bir olumsuzlukta kefilim dedi ama sanki benim korkularima ve yaşadiğim olumsuz yorumlara kefil olabildimi? Neyseki bhrknn ında dr.u aşırı asimetrikte ve kafes şekil bozukluğunda asimetrik protez kullanilmasi gerek dediği için, biraz daha araştirmalar yaptim, yapanci siteleride okudum, bu durumda damla takilmasi en doğrusuymuş diye yorumlar okuyunca bi nevi rahatladim. Allah kimseyi pişman ettirmesin. Bende yinede ara ara keşke yuvarlak olsaydida kafam rahat olsaydi desemde yapacak bişey yok. Nihayetinde Allahtan sonuç bari güzel oldu, oda olmasaydı, sabah akşam benim dırdırımı dinlerdiniz.
Canım bende zaten bu riskden dolayı damlayı elemiştim. Ama dr. damla diyince karşi çıkmadım. Bundada vardir bir hayir diyip gözü kapali güvendim. Hatta bana herhangi bir olumsuzlukta kefilim dedi ama sanki benim korkularima ve yaşadiğim olumsuz yorumlara kefil olabildimi? Neyseki bhrknn ında dr.u aşırı asimetrikte ve kafes şekil bozukluğunda asimetrik protez kullanilmasi gerek dediği için, biraz daha araştirmalar yaptim, yapanci siteleride okudum, bu durumda damla takilmasi en doğrusuymuş diye yorumlar okuyunca bi nevi rahatladim. Allah kimseyi pişman ettirmesin. Bende yinede ara ara keşke yuvarlak olsaydida kafam rahat olsaydi desemde yapacak bişey yok. Nihayetinde Allahtan sonuç bari güzel oldu, oda olmasaydı, sabah akşam benim dırdırımı dinlerdiniz.
Tsk ederim :)))Hemde cok guzel sonucun.
Canım meme dokun fazla mı? Fazlaysa kas altı yapıldığında double bubble denen bir problem oluşabiliyor, yani alttan çift meme görüntüsü diyebiliriz.Ah bilmiyorum ki ne yapılır aradım doktoru ameliyat sonrası sütyeni tak dedi üstten bant yapıcam sıkıntı olmayacak dedi
o hemen gelmemi söyledi ama ben gidemedim pazartesi gidebilcem ancak.birde hiç duydunuz mu benim sarkma durumumu yaşayan bi durum.şuan kas üstü damla ben ikinci amleyatta lolipop tekniğiyle diklestirme yapilacak ve ben ısrarla kas üstü istemiyorum kas altı istiyorum. Ama bunun bi sakıncası varmıdır ki.kas altı ve yuvarlak istiyorum las altı veya üstü neye göre yapılıyor
ben doktora bunu çok söyledigim halde olmaz dedi canım .göğüs dokum vardı hatta protez takıldığında hiç belli mi olmadıCanım meme dokun fazla mı? Fazlaysa kas altı yapıldığında double bubble denen bir problem oluşabiliyor, yani alttan çift meme görüntüsü diyebiliriz.
Canım bende zaten bu riskden dolayı damlayı elemiştim. Ama dr. damla diyince karşi çıkmadım. Bundada vardir bir hayir diyip gözü kapali güvendim. Hatta bana herhangi bir olumsuzlukta kefilim dedi ama sanki benim korkularima ve yaşadiğim olumsuz yorumlara kefil olabildimi? Neyseki bhrknn ında dr.u aşırı asimetrikte ve kafes şekil bozukluğunda asimetrik protez kullanilmasi gerek dediği için, biraz daha araştirmalar yaptim, yapanci siteleride okudum, bu durumda damla takilmasi en doğrusuymuş diye yorumlar okuyunca bi nevi rahatladim. Allah kimseyi pişman ettirmesin. Bende yinede ara ara keşke yuvarlak olsaydida kafam rahat olsaydi desemde yapacak bişey yok. Nihayetinde Allahtan sonuç bari güzel oldu, oda olmasaydı, sabah akşam benim dırdırımı dinlerdiniz.
Ben 2. Ameliyatlarda genelde kapsül riskine de karşı ️kasaltı konulduğunu okumuştum.Senin durumunda bu geçerli midir bilmiyorum ....[/QUOTdaha ilk ayı
Allah Allah çok ilginç, kapsül silikonun şeklini bozar diye biliyordum.Topladığını ilk defa duydum.Bu forum sayesinde bilmediğimiz şey kalmadı doğrusuBenim daha ilk aydan sonra sarkmaya başladı doktor bana ısrarla kapsül olsun dedi olursa diklesme olur biraz daha dedi
.normalde olması istenmeyen bi durum aslında
Kapsül bir seviyeye kadar faydalı, hatta oluşmalı..Allah Allah çok ilginç, kapsül silikonun şeklini bozar diye biliyordum.Topladığını ilk defa duydum.Bu forum sayesinde bilmediğimiz şey kalmadı doğrusu
Ben hep yüz üstü yatarım, tüm gece.. Hiçbir problem yaşamadım.Yuvarlak veya damla acaba yatış pozisyonumuzdan etkilenir mi çünkü ben tam göğsümün üzerine yatıyorum ve protezden sonra bu konuda çok sıkıntı çekeceğim gibi bunu kara kara düşünüyorum .
Yuvarlak veya damla acaba yatış pozisyonumuzdan etkilenir mi çünkü ben tam göğsümün üzerine yatıyorum ve protezden sonra bu konuda çok sıkıntı çekeceğim gibi bunu kara kara düşünüyorum .