protezim yan döndü

Canım bana Esteworld de Kamran bey ve Mustafa bey damla olur dediler, ben dün Bülent beye de muayene oldum, o yuvarlak olur dedi. Bende ona olucam sanırım, ameliyat tarihim 30 Nisan büyük ihtimalle. Kardeşine kaç cc dedi peki?
Kardesim 350 cc istedi daha muane olmadi ama yurt disinda oldugumuz icin ayni gun karar verilecek
Hayirlisi olsun senin icinde canim

Peki aynı doktora mi diklestirme yaptircaN.neden protez takılirken diklestirme yaptırmadın doktor önermedi mi
simdi ne kadar vereceksin diklestirme için .benim.doktorum bana diklestirme ye gerek yok dedi bi ay sonra sarkma oldu birde benden para talep ediyor hastane parası ymis.ben bundan memnun değilim demiştim bu protez isteğim g ibi olmadı dedim birde ayrıca protez parası diyor çok pişman oldum o doktora yaptırdığım için
Evet ayni doktorum
Tabiki bana diklestirrme onermisti ama esim illa iz olamadan ameliyat ol diye tutturunca boyle denedim ama anca buyuk protezle toparlanir demisti oda olmadi yani yeterince diklesmedi simdide bana gore buyuk geliyor dusun E cup oldum 450 cc dusun bide dokum vardi..
Simdi benden diklestirme parasi alacak oda normal benim sucum istemedigim icin basta
Haziranda hem diklestirme hem kucuk protez olacak yani bana

Senin durumun farkli ama sana doktorun onermemis bunu revize edebilir aslinda ve neden ayni protezi kullanmiyor? Bi daha mi protez parasi vereceksin simdi:KK43:

Doktorla görüştükten sonra haberdar et bizi de canım, yüreğini ferah tut, bence olumsuz birşey çıkmayacak öyle hissediyorum, sende öyle düşün :)
görüştüm canım diklestirme yapcaz dedi çok salmış kendini dedi.protezin boyutu ve şekli iyi ama istersen yuvarlak takarız dedi ısrarla büyük istemiyor

Evet ayni doktorum
Tabiki bana diklestirrme onermisti ama esim illa iz olamadan ameliyat ol diye tutturunca boyle denedim ama anca buyuk protezle toparlanir demisti oda olmadi yani yeterince diklesmedi simdide bana gore buyuk geliyor dusun E cup oldum 450 cc dusun bide dokum vardi..
Simdi benden diklestirme parasi alacak oda normal benim sucum istemedigim icin basta

Senin durumun farkli ama sana doktorun onermemis bunu revize edebilir aslinda ve neden ayni protezi kullanmiyor? Bi daha mi protez parasi vereceksin simdi:KK43:
Canim Simdi Görüştüm Doktorla.diklestirme Diklestirme Yapacak Sadece Oda Parası Vercem Hastaneye
protezin aynı kalsın diyor bende yuvarlak ve daha büyük istiyorum birde protez parası diyor

Derin çok salıyor kendini dedi gece sütyen le yat falan dedi uydur kaydır işte cevaplar sinir oluyorum ya şimdi ben ne yapayım kızlar diklestirme yapılacak artı ben protezi değiştirin diyorum yuvarlak istiyorum birazdaha büyük istiyorum diyorum doktor daha büyük olmaz yine sarkma olur senin cildininn elsatigi cok diyÖr. Yine kas üstü takıcam diyo

Derin çok salıyor kendini dedi gece sütyen le yat falan dedi uydur kaydır işte cevaplar sinir oluyorum ya şimdi ben ne yapayım kızlar diklestirme yapılacak artı ben protezi değiştirin diyorum yuvarlak istiyorum birazdaha büyük istiyorum diyorum doktor daha büyük olmaz yine sarkma olur senin cildininn elsatigi cok diyÖr. Yine kas üstü takıcam diyo
Bence başka bir doktorun daha fikrini al.bakalım ne diyecek:KK66:

deri elastikiyeti çok önemli tabi. bu yüzden kasaltı sarkma açısından daha garanti çünkü protez deriye değil kasa baskı yapıyor ve sarkma olmuyor. burda hiç dokusu olmayanlara bile kas altı yaptılar.
bence de başka bir doktorun daha fikrini almalısın.

Evet ayni doktorum

görmemişim canım yorumunü. Küçük protez kaç cc düşünüyorsun .yine yuvarlak mi taktircaksin.kas altı olcak .başka doktorla görüştüm bugün oda kas üstü olsun dedi.çok iyi el işçiliği gerek lolipop da diyor bir de protezin sabitkestril meli diyor cok üzülüyorum bu duruma

deri elastikiyeti çok önemli tabi. bu yüzden kasaltı sarkma açısından daha garanti çünkü protez deriye değil kasa baskı yapıyor ve sarkma olmuyor. burda hiç dokusu olmayanlara bile kas altı yaptılar.
bence de başka bir doktorun daha fikrini almalısın.
Aldım Canım Bugün Başka Bi Doktorla Daha Görüştüm Oda Diyor Ki Kas Üstü .Çünkü Bende Meme Dokusu Olduğu İçin Kas Altında Çift Meme Görüntüsü OLABİLİR DiYor

Evet ayni doktorum

Benim damlayı da kullanılabilir eğer istersem yuvarlak yapıcak.ya bir kere dönme olayını yaşadım korkuyorum artık hazır ameliyata girmişken yeni bi protez taktırayim diyorum yuvarlak daha mantıklı geliyor artık.tekrar üstlerin boş olmasını istemiyorum protez parasını ben vericekmisim ne yazıkki

görmemişim canım yorumunü. Küçük protez kaç cc düşünüyorsun .yine yuvarlak mi taktircaksin.kas altı olcak .başka doktorla görüştüm bugün oda kas üstü olsun dedi.çok iyi el işçiliği gerek lolipop da diyor bir de protezin sabitkestril meli diyor cok üzülüyorum bu duruma
Evet canim gercekten el iscilici onemli ve ben bir tane resim gormedim doktorumdan daha uzakta oldugum icin :KK43: insallah guzel yaparda pisman olmam
Ben yine yuvarlak taktiracagim ve olursa 300/325 cc arasi dusunuyorum kas alti olacak yine ...
Uzulme canim insallah guzel olur bu sefer
Protezi nasil sabitlestiriyorlar ? Aslinda dönmez de bi daha kafan rahat olur

Benim damlayı da kullanılabilir eğer istersem yuvarlak yapıcak.ya bir kere dönme olayını yaşadım korkuyorum artık hazır ameliyata girmişken yeni bi protez taktırayim diyorum yuvarlak daha mantıklı geliyor artık.tekrar üstlerin boş olmasını istemiyorum protez parasını ben vericekmisim ne yazıkki
Eger surekli aklina gelecekse memelerin protez oldugu bence yuvarlak yaptir dusunsene bir zaman sonra kendi mememiz mis gibi olmasi gerek yani surekli protezim diye kendini hatirtlamasi kotu bisey ..
Ben bazen unutuyorum memeleri yaptirdigimi bu guzel bisey aslinda aksi takdirde surekli bir agri yada surekli bir suphe varsa kafanda yuvarlak tak gitsin ameliyat olmusken
Yani bi daha ameliyat olmayi goze aliyosan o baska ama sana da yazik surekli narkoz almak ta kotu

Bugün görüştüğüm dedi ki protezi üst ten de tutturulabiliyörmüş dikiliyrimus yani.bugünkü doktoru daha önceden tanısaydım ona yaptırırdim çokbeğendim yaklaşımını ve benden muyane ücreti dealmadı ama bir saate yakın ilgilendi fikir verdi .inşallah canım sonucun seninde çok güzel olur çok mu zayıfsın da 450 büyük oldu acaba .bana 450 takılsa tam olur muş .355 kendini göstermedi bende çok kilolu da değilim 60 kıloyum

Aldım Canım Bugün Başka Bi Doktorla Daha Görüştüm Oda Diyor Ki Kas Üstü .Çünkü Bende Meme Dokusu Olduğu İçin Kas Altında Çift Meme Görüntüsü OLABİLİR DiYor
Canim ben sana ciplak resmimi atim de bak bakim cift meme gibimi
Benim dokum da coktu onceki resmimi de atim bak bence GAZELLE84 GAZELLE84 hakli kas altinda daha az sarkma olur

Evet canim gercekten el iscilici onemli ve ben bir tane resim gormedim doktorumdan daha uzakta oldugum icin :KK43: insallah guzel yaparda pisman olmam
Ben yine yuvarlak taktiracagim ve olursa 300/325 cc arasi dusunuyorum kas alti olacak yine ...
Uzulme canim insallah guzel olur bu sefer
Protezi nasil sabitlestiriyorlar ? Aslinda dönmez de bi daha kafan rahat olur

Eger surekli aklina gelecekse memelerin protez oldugu bence yuvarlak yaptir dusunsene bir zaman sonra kendi mememiz mis gibi olmasi gerek yani surekli protezim diye kendini hatirtlamasi kotu bisey ..
Ben bazen unutuyorum memeleri yaptirdigimi bu guzel bisey aslinda aksi takdirde surekli bir agri yada surekli bir suphe varsa kafanda yuvarlak tak gitsin ameliyat olmusken
Yani bi daha ameliyat olmayi goze aliyosan o baska ama sana da yazik surekli narkoz almak ta kotu

Aynen canım mesela yatıyorum damla olduğu için bi kısmı daha çok havada kalıyo .yuvarlak itici geliyor du bana ama burda gördüğüm yuvarlaklar öyle doğal ki o yüzden yuvarlak istiyorum ve daha büyük istiyorum

Canim ben sana ciplak resmimi atim de bak bakim cift meme gibimi
Benim dokum da coktu onceki resmimi de atim bak bence GAZELLE84 GAZELLE84 hakli kas altinda daha az sarkma olur
hayatım bende kas altı istiyorum zaten ama bana iki doktor da kas üstü dedi .bugün görüştüğüm diklestirme olduğu için kas üstü olabilir dedi .ilkini ben yapsaydım kas altı yapardım dedi.at canım resmini merak ediyorum

X