protezim yan döndü

hayatım bende kas altı istiyorum zaten ama bana iki doktor da kas üstü dedi .bugün görüştüğüm diklestirme olduğu için kas üstü olabilir dedi .ilkini ben yapsaydım kas altı yapardım dedi.at canım resmini merak ediyorum
Allah allah ilkini o yapsaydi kas alti yapabilirdi diyor ikinci nedne olmuyorki :KK43: simdi diklestirme olunca biizim fazla derimizden de alacaklar haliyle o ozamanda mi cift meme goruntusu olabilir ?
Attim canim resimleri

Bugün görüştüğüm dedi ki protezi üst ten de tutturulabiliyörmüş dikiliyrimus yani.bugünkü doktoru daha önceden tanısaydım ona yaptırırdim çokbeğendim yaklaşımını ve benden muyane ücreti dealmadı ama bir saate yakın ilgilendi fikir verdi .inşallah canım sonucun seninde çok güzel olur çok mu zayıfsın da 450 büyük oldu acaba .bana 450 takılsa tam olur muş .355 kendini göstermedi bende çok kilolu da değilim 60 kıloyum
Yok canim 163 boy 59/60 kiloyum bende ben alismamisim buyuk goguse ne bilim bide benim dokumda olunca daha buyuk gozuktu yada belki sarkik oldugu icindir begenmiyorum ne bilim

Allah allah ilkini o yapsaydi kas alti yapabilirdi diyor ikinci nedne olmuyorki :KK43: simdi diklestirme olunca biizim fazla derimizden de alacaklar haliyle o ozamanda mi cift meme goruntusu olabilir ?
Attim canim resimleri

Yok canim 163 boy 59/60 kiloyum bende ben alismamisim buyuk goguse ne bilim bide benim dokumda olunca daha buyuk gozuktu yada belki sarkik oldugu icindir begenmiyorum ne bilim

Canim bende sana bi resim atmaya çalıştım becerebildim mi bilmiyorum .bence seninkinin boyutu çok iyi

Bende senin gibiyim 163 boy 60 61 de kilo sen o silikonü kullanamyacaksan çöpe gitmesin benimkine takalım benimki de 355 CC bende benimkini sana vereyim

Canim bende sana bi resim atmaya çalıştım becerebildim mi bilmiyorum .bence seninkinin boyutu çok iyi
Geldi canim cevap verdim :KK66: belki boyut iyidir sarkiklik yuzunden sevmedim belki ama yinede daha ufak isticem korkuyorum bu sefer de buyuk durursa diye

Bende senin gibiyim 163 boy 60 61 de kilo sen o silikonü kullanamyacaksan çöpe gitmesin benimkine takalım benimki de 355 CC bende benimkini sana vereyim
:KK70: ay evet ya yazik olur daha yeni kiz 4 aylik bile degil :-) ameliyat gunum gel al doktordan :))) allergan natrella 450 cc yuvarlak :))

Aklima takildi birden oyle dedin de cope gitmesin diye bu protezi ilerde tekrar kullanabiliyormuyuz acaba saklarsam :-) hani bir sure sonra mecburen degisiyor ya protez ondan dedim
Yoksa hatira olarak saklarim ameliyat olmak isteyenlere dokundurrum :KK70:

İzmirde olsan kesin gelirdim yazık caaanim protezler imiz Cop olacak .acaba kullanılabilir mi gerçekten ya

Bunu bende düşündüm ama belli bi tarihi vardir son kullanma tarihi
.zaten atma sakın çöpe ne olur ne olmaz o kadar para verdik peki sen şimdi ne kadar ücret ödeyeceksin

Aklima takildi birden oyle dedin de cope gitmesin diye bu protezi ilerde tekrar kullanabiliyormuyuz acaba saklarsam :-) hani bir sure sonra mecburen degisiyor ya protez ondan dedim
Yoksa hatira olarak saklarim ameliyat olmak isteyenlere dokundurrum :KK70:
eklemeyi unutuyorum sürekli bir önceki mesajım bu mesajına yanıtiçin di canim

X