protezim yan döndü

Malaika

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2014
150
35
35
Dün akşam yüz üstü yatmıştım kalktığımda bi baktım ki damla protezim yan dönmüş alt kısmı nerdeyse üstte çıkmış çok tuhaf bi görüntü.hemen duşa girdim ve yavaş yavas eski halini aldı. acaba tekrarlar mi

Damlanin cok nadirde olsa donme riski var derlerdi. Sen nadir olanlardansin sanirim. Acimadimi?

İkigündür inanılmaz bir kas ağrısı çekiyrdum.bilmiyorum alakası var mıdır
.pazartesi goruscEm. Tamamen hayal kırıklığı yaşıyorum bu da geldi başıma diyorum sonuç ile ilgili neyden korktuysam yasadim

6 ay oldu Cnm.en erken pazartesi gidebileceğim için birde normale dönünce korkumda geçti ama tabiki neyin nesi merak ediyorum pazartesi bakalım ne dicek doktor

Hadi ya acaba öyle sanmış olabilir misin? Cep geniş açılırsa olabiliyormuş bu durum diye duymuştum.bi yüzüstü yatmayla böyle olduysa Dr unla görüş mutlaka canım
hayır canım bildiğin altı üste gelmişti duvara toslamis gibi bi görüntüsü vardı bende çok şaşırdım

Selam kizlar ben yeni ameliyat oldum kucuk bir tavsiye damla protez degil yuvarlak protez kullanin ve ozellikle kas alti yaptirin kas alti yuvarlak protezlerde oldukca dogal duruyor zira kas ustunde donme olusabiliyormus bende ondan korktugum icin kas alti yaptirdim daha cok yeniyim 1 hafta oldu ama ben cok ama cok mutluyum yaaaaaa:)))))

Geçmiş olsun canım umarım öyle dönüp durmaz çünkü cep genişlerse protez için rahat bi alan olur bu seferde daha kolay döner kalıcı olmamış en azından umarım bi daha yaşamazsın

Gecmis olsun nasil protez doner ya normal degil canim doktora soyle mutlaka bunu

Damla da malesef bu risk var.bana doktorum damlayı uygun gördüğü halde bu yüzden yaptırmadım.yuvarlak istedim.cep uygun açılınca risk çok azmış,doktorum belki 500 de 1 demişti ama yine de var işte...belki doktorun ufak bir müdahaleyle halleder canım.çok geçmiş olsun.

Cnm mutlaka diğer arkadaşlarin dediği gibi dr.a danişmalisin.

Yaşadiğin damla protezle alakasi yok. Yuvarlak protez takilanlarda yaşayabiliyor bu arka/ön dönmesini. Forumda okumuştum. Deforme görüntü oluşmuş yuvarlak silikonda. Senin geri dönmesi bence şans, eğer pztesini beklemek zorundaysan kesinlikle yatip kalkarken dikkatli ol derim! Telefonu varsa dr.unun bence bi tel açıp danişabilsen iyi olur.

Tabii ki yuvarlak ta dönüyor ama damla gibi şekil bozukluğu oluşmuyor simetrik olduğu için.şekil bozukluğu oluşmuş yuvarlak protezi ben de okumuştum.ama o kasların baskısı sonucu oluşmuş bir şekil bozukluğuydu.

Sağolun kızlar inanın yıllarca hayalini kur sonrasında birde böyle sorunlar yasa üstelik binde bir olan bişi .durumdan hiç memnun değilim birde daha kaç ay oldu hemen sarkma oldu .yeni bir ameliyata daha giricem.derdim çok yani bu konuda

Canım çok geçmiş olsun.inşalla bu defa her şey istediğin gibi olur

Canım, ben kimseyi korkutmak istemedim, yada yuvarlaği kötülemek istemedim. Ben bu tarz tepkileri yaşayan biri olarak, kimseye bilerek yaşatmam. Ben konuyuda yanlış okudum sanırım, arkası önüne döndü diye algıladım, meğer altkısmı yukarı diye yazilmiş zaten. Ben kaburgaya bakan tabani üst yüzeye döndü diye yuvarlaktada olabiliyor dedim. Yuvarlakta bu şekil taban memeucuna doğru ters döndüğünde elbette şekilbozukluğu yaratir. Allah kimseye yaşatmasın, ne dönme ne kapsül nede başka olumsuz bişey.

Malaika cnm, çok üzüldüm sarkmada olmuş. Sen bir an önce görüşmeye git cnm, dr.un mutlaka açıklama yapacaktir. Hayırlisi olsun inşallah.

Yoo tabi canım anlıyorum seni.benim eşim doğal dursun diye damla olsun istemişti.çok araştırmıştım zamanında damlayı.sonra doktorum da damla uygun dedi ama ben biraz korkağım bu konuda.aslında risk kapsül oluşma riskinden daha az.artık doktorlar daha tecrübeli,cebi ona göre açıyorlar.ama şanssızlıklar olabiliyor işte.sonuçta vücudumuza yabancı bir cisim giriyor.damla da olsa,yuvarlak da olsa problemlerle karşılaşabiliriz.dediğin gibi inşallah hiç birimiz olumsuz şeyler yaşamayız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…