hayır canım bildiğin altı üste gelmişti duvara toslamis gibi bi görüntüsü vardı bende çok şaşırdımHadi ya acaba öyle sanmış olabilir misin? Cep geniş açılırsa olabiliyormuş bu durum diye duymuştum.bi yüzüstü yatmayla böyle olduysa Dr unla görüş mutlaka canım
Canım çok geçmiş olsun.inşalla bu defa her şey istediğin gibi olurSağolun kızlar inanın yıllarca hayalini kur sonrasında birde böyle sorunlar yasa üstelik binde bir olan bişi .durumdan hiç memnun değilim birde daha kaç ay oldu hemen sarkma oldu .yeni bir ameliyata daha giricem.derdim çok yani bu konuda
Canım, ben kimseyi korkutmak istemedim, yada yuvarlaği kötülemek istemedim. Ben bu tarz tepkileri yaşayan biri olarak, kimseye bilerek yaşatmam. Ben konuyuda yanlış okudum sanırım, arkası önüne döndü diye algıladım, meğer altkısmı yukarı diye yazilmiş zaten. Ben kaburgaya bakan tabani üst yüzeye döndü diye yuvarlaktada olabiliyor dedim. Yuvarlakta bu şekil taban memeucuna doğru ters döndüğünde elbette şekilbozukluğu yaratir. Allah kimseye yaşatmasın, ne dönme ne kapsül nede başka olumsuz bişey.Tabii ki yuvarlak ta dönüyor ama damla gibi şekil bozukluğu oluşmuyor simetrik olduğu için.şekil bozukluğu oluşmuş yuvarlak protezi ben de okumuştum.ama o kasların baskısı sonucu oluşmuş bir şekil bozukluğuydu.
inşallah bir sorun yaşamazsın canım geçmiş olsunSağolun kızlar inanın yıllarca hayalini kur sonrasında birde böyle sorunlar yasa üstelik binde bir olan bişi .durumdan hiç memnun değilim birde daha kaç ay oldu hemen sarkma oldu .yeni bir ameliyata daha giricem.derdim çok yani bu konuda
Yoo tabi canım anlıyorum seni.benim eşim doğal dursun diye damla olsun istemişti.çok araştırmıştım zamanında damlayı.sonra doktorum da damla uygun dedi ama ben biraz korkağım bu konuda.aslında risk kapsül oluşma riskinden daha az.artık doktorlar daha tecrübeli,cebi ona göre açıyorlar.ama şanssızlıklar olabiliyor işte.sonuçta vücudumuza yabancı bir cisim giriyor.damla da olsa,yuvarlak da olsa problemlerle karşılaşabiliriz.dediğin gibi inşallah hiç birimiz olumsuz şeyler yaşamayızCanım, ben kimseyi korkutmak istemedim, yada yuvarlaği kötülemek istemedim. Ben bu tarz tepkileri yaşayan biri olarak, kimseye bilerek yaşatmam. Ben konuyuda yanlış okudum sanırım, arkası önüne döndü diye algıladım, meğer altkısmı yukarı diye yazilmiş zaten. Ben kaburgaya bakan tabani üst yüzeye döndü diye yuvarlaktada olabiliyor dedim. Yuvarlakta bu şekil taban memeucuna doğru ters döndüğünde elbette şekilbozukluğu yaratir. Allah kimseye yaşatmasın, ne dönme ne kapsül nede başka olumsuz bişey.
Malaika cnm, çok üzüldüm sarkmada olmuş. Sen bir an önce görüşmeye git cnm, dr.un mutlaka açıklama yapacaktir. Hayırlisi olsun inşallah.