Meme küçültmede bile o kadar ay geçtikten sonra bir hassasiyet olmuyor, enfeksiyon kapmış olabilir kan değerlerine baktırdınız mı?Hayırlı günler kk nın güzel kadınları
Geçtiğimiz 23 ekimde meme büyütme ameliyatı oldum, yani yaklaşık 7 ay oldu ama sağ göğsümdeki fazla hassasiyet geçmedi. Doktorum geçeceğini söyledi ancak ben kendimi hiç iyi hissetmiyorum. Normal dokunma bile acı veriyor.
Böyle bi durum yaşayan ya da bilgisi olan var mı aranızda ?
Şimdiden cevaplar için çok teşekkür ediyorum
Çok teşekkür ederimmÇok geçmiş olsun.
Çok teşekkür ederim ne düşüncelisinizzçok geçmiş olsun. Bilmiyorum. Fakat konu geriye düşsün istemedim
Enfeksiyon olmadığını, sağ organlarımız ve sol organlarımızın birbirinden farklı olabileceğini, iyileşme sürecinde de sinirlerin ona göre farklılık gösterdiğini söyledi doktorum ancak yine de bi tereddüt etmedim değil aslındaMeme küçültmede bile o kadar ay geçtikten sonra bir hassasiyet olmuyor, enfeksiyon kapmış olabilir kan değerlerine baktırdınız mı?
Sağ tarafıma ya da yüz üstü çok yatarım...Sag tarafa yatiyor olabilir misiniz uyurken , yüzünüz yukari gelecek sekilde uyumayaozen gösterin
yine de bi crp baktırın bence siz nolur nolmaz. Ben meme küçültme olduktan 1,5 ay sonra üstüne yatıyodum hiçbişey olmadı. 200 den fazla dikişim olduğu halde.Enfeksiyon olmadığını, sağ organlarımız ve sol organlarımızın birbirinden farklı olabileceğini, iyileşme sürecinde de sinirlerin ona göre farklılık gösterdiğini söyledi doktorum ancak yine de bi tereddüt etmedim değil aslında
Ay çok teşekkür ederimyine de bi crp baktırın bence siz nolur nolmaz. Ben meme küçültme olduktan 1,5 ay sonra üstüne yatıyodum hiçbişey olmadı. 200 den fazla dikişim olduğu halde.
Benim çok oldu 2013 yılında olmuştum ameliyat :) Yine de teşekkür ederimAy çok teşekkür ederim
Dediğinizi yapacağım, bi kan vereyim inşallah en yakın zamanda.
Size de çok geçmiş olsun, 200 dikiş hiç kolay değil
Oh oh geçmiş gitmiş bile MaşaallahBenim çok oldu 2013 yılında olmuştum ameliyat :) Yine de teşekkür ederim
İnşallah sizinki de geçer en kısa zamandaıOh oh geçmiş gitmiş bile Maşaallah
İnşallahOh oh geçmiş gitmiş bile Maşaallah