• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Propolis kullananlar

Evet evet apitera sprey şunu aldım

1736515797464.png

Sprey olanı aldınız di mi onu almayı düşünüyorum ben çünkü

Ay evet benim de baktığım aynısı ama açıkçası tadını sever mi kullanabilir miyiz ve etkili olur mu emin olamamıştım
Biz hiç sıkıntı yaşamadık tadında ki acayip seçicidir o yüzden kimsenin o konuda sıkıntı yaşayacağını sanmıyorum etkisi konusunda daha çok uzun olmadı kullanmaya başlayalı ama bünyesi çok düşük olmasına rağmen gayet iyi durumdayız burun akıntısı bile olmadı daha 💕

Biz hiç sıkıntı yaşamadık tadında ki acayip seçicidir o yüzden kimsenin o konuda sıkıntı yaşayacağını sanmıyorum etkisi konusunda daha çok uzun olmadı kullanmaya başlayalı ama bünyesi çok düşük olmasına rağmen gayet iyi durumdayız burun akıntısı bile olmadı daha 💕
Harika o zaman ben de alayım bir an önce ne kadar kullanıyorsunuz peki dozaj olarak?

Dozaj yaşa bünyeye göre değşiyor biz doktorumuzun önerdiği kadar kullanıyoruz mutlaka sorun derim kafaya göre vermemek lazım hiç bir şeyi
O şekilde yapalım o zaman mantıklı doktoruna sorarım ne kadar verelim diye çok teşekkürler

Back