Kaldım kaldım gayet kolay gerçekten kullanımı da iyiki sprey aldım diyorumBizde bu kış yine hiç hastalık yüzü görmedik şükür memnun kalmanıza sevindim önerimden![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaldım kaldım gayet kolay gerçekten kullanımı da iyiki sprey aldım diyorumBizde bu kış yine hiç hastalık yüzü görmedik şükür memnun kalmanıza sevindim önerimden![]()
İçeriği de iyi kullanımı da kolay daha ne olsun bu kış hiç hastalık görmeyiz umarımKaldım kaldım gayet kolay gerçekten kullanımı da iyiki sprey aldım diyorum
Aynı şeyi umuyorum valla bendeİçeriği de iyi kullanımı da kolay daha ne olsun bu kış hiç hastalık görmeyiz umarım
Kesinlikle memnun kaldım alabilirsiniz benceBende almayı düşünüyordum memnun kaldınız galiba?
Sprey olanı aldınız di mi onu almayı düşünüyorum ben çünküKesinlikle memnun kaldım alabilirsiniz bence
Sprey olanı aldınız di mi onu almayı düşünüyorum ben çünkü
Ay evet benim de baktığım aynısı ama açıkçası tadını sever mi kullanabilir miyiz ve etkili olur mu emin olamamıştım
Biz hiç sıkıntı yaşamadık tadında ki acayip seçicidir o yüzden kimsenin o konuda sıkıntı yaşayacağını sanmıyorum etkisi konusunda daha çok uzun olmadı kullanmaya başlayalı ama bünyesi çok düşük olmasına rağmen gayet iyi durumdayız burun akıntısı bile olmadı dahaAy evet benim de baktığım aynısı ama açıkçası tadını sever mi kullanabilir miyiz ve etkili olur mu emin olamamıştım
Harika o zaman ben de alayım bir an önce ne kadar kullanıyorsunuz peki dozaj olarak?Biz hiç sıkıntı yaşamadık tadında ki acayip seçicidir o yüzden kimsenin o konuda sıkıntı yaşayacağını sanmıyorum etkisi konusunda daha çok uzun olmadı kullanmaya başlayalı ama bünyesi çok düşük olmasına rağmen gayet iyi durumdayız burun akıntısı bile olmadı daha![]()
Dozaj yaşa bünyeye göre değşiyor biz doktorumuzun önerdiği kadar kullanıyoruz mutlaka sorun derim kafaya göre vermemek lazım hiç bir şeyiHarika o zaman ben de alayım bir an önce ne kadar kullanıyorsunuz peki dozaj olarak?
O şekilde yapalım o zaman mantıklı doktoruna sorarım ne kadar verelim diye çok teşekkürlerDozaj yaşa bünyeye göre değşiyor biz doktorumuzun önerdiği kadar kullanıyoruz mutlaka sorun derim kafaya göre vermemek lazım hiç bir şeyi
Rica ederim size de iyi gelir umarımO şekilde yapalım o zaman mantıklı doktoruna sorarım ne kadar verelim diye çok teşekkürler
Ya size ne kadar teşekkür etsem az bu kışı o kadar rahat geçiriyoruz ki anlatamamRica ederim size de iyi gelir umarım![]()
Biz de aynı şekilde buraya sorduğuma çok memnun kaldım cidden burun akıntısı bile yaşamadık bu kışYa size ne kadar teşekkür etsem az bu kışı o kadar rahat geçiriyoruz ki anlatamam
Ya size ne kadar teşekkür etsem az bu kışı o kadar rahat geçiriyoruz ki anlatamam
Herkesin memnun kaldığını gördüğüme sevindimBiz de aynı şekilde buraya sorduğuma çok memnun kaldım cidden burun akıntısı bile yaşamadık bu kış
Ya aldığıma bu kadar memnun olduğum az şey vardır cidden apitera mükkemmel bişi çıktıHerkesin memnun kaldığını gördüğüme sevindim![]()
Katılıyorum sonuna kadarYa aldığıma bu kadar memnun olduğum az şey vardır cidden apitera mükkemmel bişi çıktı
Ya aldığıma bu kadar memnun olduğum az şey vardır cidden apitera mükkemmel bişi çıktı
Harika cidden çok sevindim ama zaten olması gereken de bu dirençlerine destek verildiğinde çocuklar cidden öyle hemen hastalanmıyorlarKatılıyorum sonuna kadar![]()
Bizimkinin öğretmeni bile sordu bu seneki değişikliği geçen sene hastalıktan kafası kalkmıyordu çünkü bu sene sınıfta kaç kişi hasta oldu bizde tık yokHarika cidden çok sevindim ama zaten olması gereken de bu dirençlerine destek verildiğinde çocuklar cidden öyle hemen hastalanmıyorlar