Kaldım kaldım gayet kolay gerçekten kullanımı da iyiki sprey aldım diyorumBizde bu kış yine hiç hastalık yüzü görmedik şükür memnun kalmanıza sevindim önerimden
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaldım kaldım gayet kolay gerçekten kullanımı da iyiki sprey aldım diyorumBizde bu kış yine hiç hastalık yüzü görmedik şükür memnun kalmanıza sevindim önerimden
İçeriği de iyi kullanımı da kolay daha ne olsun bu kış hiç hastalık görmeyiz umarımKaldım kaldım gayet kolay gerçekten kullanımı da iyiki sprey aldım diyorum
Aynı şeyi umuyorum valla bendeİçeriği de iyi kullanımı da kolay daha ne olsun bu kış hiç hastalık görmeyiz umarım
Kesinlikle memnun kaldım alabilirsiniz benceBende almayı düşünüyordum memnun kaldınız galiba?
Sprey olanı aldınız di mi onu almayı düşünüyorum ben çünküKesinlikle memnun kaldım alabilirsiniz bence
Sprey olanı aldınız di mi onu almayı düşünüyorum ben çünkü
Ay evet benim de baktığım aynısı ama açıkçası tadını sever mi kullanabilir miyiz ve etkili olur mu emin olamamıştım
Biz hiç sıkıntı yaşamadık tadında ki acayip seçicidir o yüzden kimsenin o konuda sıkıntı yaşayacağını sanmıyorum etkisi konusunda daha çok uzun olmadı kullanmaya başlayalı ama bünyesi çok düşük olmasına rağmen gayet iyi durumdayız burun akıntısı bile olmadı dahaAy evet benim de baktığım aynısı ama açıkçası tadını sever mi kullanabilir miyiz ve etkili olur mu emin olamamıştım
Harika o zaman ben de alayım bir an önce ne kadar kullanıyorsunuz peki dozaj olarak?Biz hiç sıkıntı yaşamadık tadında ki acayip seçicidir o yüzden kimsenin o konuda sıkıntı yaşayacağını sanmıyorum etkisi konusunda daha çok uzun olmadı kullanmaya başlayalı ama bünyesi çok düşük olmasına rağmen gayet iyi durumdayız burun akıntısı bile olmadı daha
Dozaj yaşa bünyeye göre değşiyor biz doktorumuzun önerdiği kadar kullanıyoruz mutlaka sorun derim kafaya göre vermemek lazım hiç bir şeyiHarika o zaman ben de alayım bir an önce ne kadar kullanıyorsunuz peki dozaj olarak?
O şekilde yapalım o zaman mantıklı doktoruna sorarım ne kadar verelim diye çok teşekkürlerDozaj yaşa bünyeye göre değşiyor biz doktorumuzun önerdiği kadar kullanıyoruz mutlaka sorun derim kafaya göre vermemek lazım hiç bir şeyi
Rica ederim size de iyi gelir umarımO şekilde yapalım o zaman mantıklı doktoruna sorarım ne kadar verelim diye çok teşekkürler