Gelinlik Modelleri pronovias pergola

TaeYang

Guru
Pro Üye
24 Şubat 2013
6.842
9.890
448
arkadaşlar merhaba
pronovias pergola 2012 modellerinden straplez bir gelinlik bolerosu da var
sizce bunun göğüs kısmını yukarı çekip kendi dantelinden uzun kol eklesek nasıl durur?
denemiştim bu modeli baya güzel olmuştu üstüme

Dekolteyi kapatmak için straples kalıbı yukarı almak yapılabilecek en yanlış şey gelinliklerde. Zaten gerdan mesafelerimiz kısa, bir de kalıbı yukarı alınca vücut oranları kötü görünüyor. Daha kapalı bir gelinlik istendiğinde yapılması gereken straples kalıbı olduğu yerde bırakıp kumaşla modele devam etmek. Sizin durumda drape olması modeli biraz zora sokuyor ancak benim önerim şu şekilde bir v-yaka drapeli eklenti devam edip dantel kolları buna takmak olurdu:

Dantel olarak ince kordonesiz lez kupon dantel kullandırın, başka tür danteller çok kalın ve kaba durur ve modelin orijinaline yakın olmaz.

bende fikrimi vereyim canım..
Gelinlik çok güzel ama sanki biraz daha kabarık olsa daha mı iyi durur..Birde bolero gelinliklerde iyi durmuyor gibime geliyo benim.
Bence biraz daha araştırsan şahane modeller var.
Bilmiyorum belki çok araştırdın,yada daha yeni bakmaya başladınız ama acele etme derim ama beğendiysen,içine sindiyse sorun yok

teşekkürler minenes
haklısın bence de özelliği bozulur
öbür türlü de kumaş ya da dantel koyunca alttan dekolte belli olmaz mı
bugün gelinlik denedim bu tarzlar bana gidiyo bunu anladım
balık da denedim boyum kısa balık gitmez sanıyodum ama baya güzel oldu o da ya :)
bi tane de uzun kollu tam leğen kemiği hizasından başlayan kabarık etekli bi gelinlik denedim o da güzel oldu :) kabarık ve tül etek hiç sevmem aslında :)
gidip de almam dediğim tarzda alırmışım ne komik olur :)
ama sanırım uzun kollu alsam kuşak takamıcam
çünkü pergola gibi eteğin başlangıç hizası öyle olunca güzel durur sanki

teşekkürler tutku
zaten pronoviasa geçen sene baktığımda daha evlenmiodum :)
şimdi inşallah eylülde düğün vakko, beymen, pronoviasa bakıcam tekrardan detaylı araştırıyorum şimdi
bugün de denedim biraz aklıma yatanlar oldu.
kabarık sevmiom ben ya fazla.
boleroyu ben de istemiyorum, pronoviasınkiler güzel aslında ama yine de kullanmam sanırım.
bele kuşak fiyonk da istiyorum da ben, kurdele değil ama kalın kuşak istiyorum, o da var bi de :)
tesettürlü değilim ama açık da giymiyorum, zaten straplez de sevmiyorum kızılay dağıtmış gibi herkeste var, dantel uzun kollar çok şık bence :)

Ben de bu modeli diktiriyorum..Ama benimki kolsuz straplez olacak..
Bir de etek ucunda dantel olmayacak..Modele gore biraz daha kabarık istedim..
Umarım güzel olur sonuç

peki buna göğüs altında bitecek şekilde dantel yapsak ve de dantel bitim yerine kuşak yapsak?

aslında gelinlikçide denedik ve güzel oldu ama bilemedim ya
ama şöyle ki disco modeli full boncuk işleme dantel nasıl olur bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…