Gelinlik Modelleri Pronovias Barroco veya Bengala (fotoğraflı)

Hangi gelinlik üzerimde daha iyi durmuş: Barroco veya Bengala?

• Barroco (dantelli olan)

OY: 16 69,6%
  • Bengala (kemerli olan)

OY: 7 30,4%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

absurduk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2012
4
0
36
İstanbul
Hangisi daha iyi durmuş üzerimde, ilk sıradaki Barroco mu yoksa Bengala mı? Şimdiden teşekkürler.

Eklentiler

• $barroco.jpg
    38,3 KB · Görüntüleme: 120
  • $bengala.jpg
    36,3 KB · Görüntüleme: 115
sana ikincisi yakışmış ama ben tercih etsem 1.sini tercih ederdim :)
bende gelinlik bakıyorumda dikkatimi çekti yorum yazıyım dedim

Ben ikinciyi daha çok beğendim. İlk model klasik bir güzellik, ikincisi ise yenilikçi bir model. Vera Wang çalışırdı bu tarz etekleri, şimdi daha genele hitap eden markalar da başladılar...Güzel. Hangi Pronovias mağazası bu, yurtdışında mısınız yoksa?

ikiside güzel model ama 1.si çok klasik giymeyen kalmadı ve etekleri sönük durmuş gibi, 2. si daha farklı bir model gibi size de yakışmış ve duvağı hava katmış

ikisi de yakismis bence, o yuzden nasil bir dugun istiyorsunuz once onu belirleyin. kir dugunu mu salon dugunu mu renkler davetliler vs.
hazir alacaksiniz anladigim kadariyla ama eger diktirmeyi dusunuyorsaniz ikinciyi secmenzi oneririm.
bu arada Barroco, Alcanar'in 2012 versiyonu saniyorum. Cok benzerlikler var arasinda, alcanari alma sansiniz varsa ayni goruntuyu gecen yilin urunu oldugu icin daha ucuza kapatabilirisniz gibi geliyor bana.
mutluluklar simdiden

sanki 1. daha çok yakışmış sana ama artık çok standart bir model oldu. 2. bana farklı ve daha güzel geldi.

tebrik ederim :) 2. daha zarif duruyor bence :) hemde farklı bi model üzerine daha güsel oturmus bence tabiki bu benim fikrim önemli olan senin tercihin cnm .... mutlulukla giy cnm inş...

Bugün pronoviasın ana ülkesi ispanya, Malaga'da bir şubesine uğradım. Barroco için 1950 euro dediler. Yani 1000 tl daha ucuz burada. Ben biraz daha uygun olmasını beklerdim gerçi...

1. çok güzel ve zarif durmuş kesinliklee 2. de hoş ama diğeri süpeeerr :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…