• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Promotil women ❤️yumurta kalitesi/pko/inositol

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

kizinbiri9

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2019
5.230
En iyi cevaplar
1
4.948
173
Merhaba promotil women siparişi verdim pko lu değilim ama müthiş yumurta kalitesi arttırdığını duydum doktordan gelince başlicam hemen aynı zamanda klomende başlicam bu ay kullanıp fayda gören oldumu eski tarihli postlarda çokça gördüm fayda görüp Allah ın izniyle hamile olanları. Şuan güncel olarak kullananlar var mı prowomen ile arasında kalmıştım promotil bir tık daha pahalı ama inositol seviyesi daha yüksek promotil women in. İnofolic combi yi üç kutu kullanmak yerine çokça mantıklı ikisinde de inositol var sonuç olarak ve promotil de çok daha fazla var

Ben infolic kullaniyorum toz şase. İnositol var içinde ondan önce de 4 ay polysitol kullandım o da aynı ürün bahsettiklerinizde aynı ürünler teşekkür ederim yinede
Rica ederim bunun içinde inositol inofolic ten daha çok varmış denemek istedim bende daha yararlı diye düşünüyorum

Ben de inositol kullanıyorum. Günde 2 kez ama bu aralar ara verdim düzensiz kullanmış oldum inşallah faydasını görürürm. Benimkinin markası venatura. Pko hastasıyım aynı zamanda şeker ilacı da verdi doktorum yumurtalamayı kaliteleştiriyormuş

Birde inositolu aç almak şartmı aklıma gelmişken sorayım 🤭

Birde inositolu aç almak şartmı aklıma gelmişken sorayım 🤭
şart değil canım kahvaltı sonrası olabilir dedi doktor bak bu dediğimin içeriği böyle yalnızca inositol yok üzüm çekirdeği ekstrasıda çok iyi

Eklentiler

• Screenshot_20200815_170410.webp
    Screenshot_20200815_170410.webp
    24 KB · Görüntüleme: 274
Ben infolic kullaniyorum toz şase. İnositol var içinde ondan önce de 4 ay polysitol kullandım o da aynı ürün bahsettiklerinizde aynı ürünler teşekkür ederim yinede
Merhaba bende şiddetli pko var çatlatma iğnesi ile hamile kaldım erken doğum yaptım 😔 ama çabuk kaldığım için normal yolla denemek istiyorum adet göremiyorum infolic combi işime yarar mı acaba

Merhaba bende şiddetli pko var çatlatma iğnesi ile hamile kaldım erken doğum yaptım 😔 ama çabuk kaldığım için normal yolla denemek istiyorum adet göremiyorum infolic combi işime yarar mı acaba
Deneyin bence çoğu kişide ise yaramış inşallah sizde de yarar. Bende henüz yaramadı ama bakalım nasip en kısa zamanda hayırlı sağlıklı nasip etsin Rabbim kim istiyorsa

şart değil canım kahvaltı sonrası olabilir dedi doktor bak bu dediğimin içeriği böyle yalnızca inositol yok üzüm çekirdeği ekstrasıda çok iyi
Elimdeki bitsin bunu da denerim canım çok sağol. Üzüm ekstresini duydum çok işe yaradığını okumustum internette. Baya da zengin bir vitaminmiş içinde herşey var. Günde bir kere içiyorsun değilmi

Elimdeki bitsin bunu da denerim canım çok sağol. Üzüm ekstresini duydum çok işe yaradığını okumustum internette. Baya da zengin bir vitaminmiş içinde herşey var. Günde bir kere içiyorsun değilmi
Evet canım kahvaltı sonrası bir tane sadece

Back