- 8 Ocak 2015
- 1.507
- 1.370
-
- Konu Sahibi 1cift1tekannesi
Aynen valla karşılıklı fedakarlıklarla oluyor bu işler Bal hiç duymamıştım canım aslında balla deneyebiliriz . Teşekkür ederim.Çok sağol cnm.. Bu arada stres çalışma ortamı af buyurun numuneyi verme aralığı ya da bekletilmesi numunenin ölçüm cihazına kadar sonuçları herşey etkiliyor.. Cnm ben içine bal da kokuyordum tatlı tatlı eşim içiyordu hatta iki yudumda bitiyor.. Mesela hamile kalınca mecburen süt yoğurt başka şeylerde yiyorum sırf bebeğin sağlığı için onlarda fedakarlık yapsın sıksınlar dişlerini..
Bizim de işte ilk sonuç böyle.çıkmıştı sonraa başka yerde daha iyi çıktı. Bakalım ilaç kullanımı bitince tekrarlayacaz testiİlk sonuç 6 milyon çıktı çok stres yapmıştı 15 gün sonra tekrarlandı 18 milyon morfoloji %56 ileri+yavaş hareket %60 çıktı doktor promotil verdi bende keçiboynuzunu hep yaptım 2 ay kullandı hem ilacı hem keçiboynuzu kürünü sonra testi tekrarladık sonuç 12 milyon ve hareket 50ye düşmüştü ne yapacağımı şaşırdım
Biz son testi üni hastanesinde yaptırdık özel oda yokmuş bizde evden götürdük mecbur bizede uzak 20 dakkada gittik onlar da biraz beklediyse sonuç kötüleşmiştir tabi kime hangi hastaneye gideceğimizi şaşırdıkÇok sağol cnm.. Bu arada stres çalışma ortamı af buyurun numuneyi verme aralığı ya da bekletilmesi numunenin ölçüm cihazına kadar sonuçları herşey etkiliyor.. Cnm ben içine bal da kokuyordum tatlı tatlı eşim içiyordu hatta iki yudumda bitiyor.. Mesela hamile kalınca mecburen süt yoğurt başka şeylerde yiyorum sırf bebeğin sağlığı için onlarda fedakarlık yapsın sıksınlar dişlerini..
Özel labaratuvar var cnm eşim sanırım 100 TL ye yaptırmıştı hemen yapıp numuneyi teslim ediyorsun 20 dk çok uzun bi sure spermler beklemekten ölmüş ve hızları yavaşlamış olabilir..Biz son testi üni hastanesinde yaptırdık özel oda yokmuş bizde evden götürdük mecbur bizede uzak 20 dakkada gittik onlar da biraz beklediyse sonuç kötüleşmiştir tabi kime hangi hastaneye gideceğimizi şaşırdık
Özel hastanediAyrıca af buyurun özel oda olmasına gerek yok erkek bunlar wc de halletsinler yanı eşim öyle yapmıştı oda falan ne yapacak 3 gün cinsel perhiz yapıp 3. Gün bitimi yapsınlar..
Canım özel hastanedeki odada bile çok stres yaptı bizimki hatta şimdi bi daha test yaptırmam diyor biz nelere katlanıyoruz hsgler muayeneler.. rabbim tüm isteyenlere versin inşallahAyrıca af buyurun özel oda olmasına gerek yok erkek bunlar wc de halletsinler yanı eşim öyle yapmıştı oda falan ne yapacak 3 gün cinsel perhiz yapıp 3. Gün bitimi yapsınlar..
Merhaba bizde promotil kullaniyoruz sizde ise yaradimi bilgi verirmisinz banadahanımlar merhaba konuyu görunce hemen yazmak istedim ben de 1 yillik evliyim benim testler her sey normal esimin sperm sayisi 1 bucuk milyon cikti doktor hafif varikosel dedi ama ameliyata gerek yokmus promotil verdi 3 ay kullancaz bunun yaninda keciboynuzu kürü de yapacagim..bakalim insallah ise yarar her vakit dua ediyorum Allahim hepimize nasip etsin
Bizdede aynisi oldu bzde tup yptik ikizlerimle doguma gun sayiyorum artik :)canim esim bi sure kullandi bu sirada baska doktora gttik o da test yaptirdi ve sonucu gorunce hemen tüp bebege baslayin dedi umudumuzu kirdi üc ay kullanmadik bile...biz de basladik hemen suan hamileeyim cok sukur insallah Rabbim saglikla bize bagislar
oncelikle merhaba benim icin yapacaginiz yoruma o kadar ihtiyacim var ki yazarsaniz com sevinicem ben gecen ay rahim filmi cekildim esimdende sperm ornegi alindi benim tertemiz esiminse sayisi cok iyi cikti ama 1 yili geckin bebegimiz olmuyor bugun tekrardan doktora gittim bana promotil verdi hem esin hem sen hergun 1 tane icin dedi sizde bu ilaclami hamile kaldiniz sizce yarari olur mu?canim esim bi sure kullandi bu sirada baska doktora gttik o da test yaptirdi ve sonucu gorunce hemen tüp bebege baslayin dedi umudumuzu kirdi üc ay kullanmadik bile...biz de basladik hemen suan hamileeyim cok sukur insallah Rabbim saglikla bize bagislar
cok tesekkurederum cevabin icin allah razi olsuncanim benim eşim sadece 1 kutu kullandi o ilactan baska bir urologa gittik direk tup bebegi onerince biz tedaviye basladik oyle hamile kaldim cok sukur siz de baska doktorlara gorunun her doktor ayni olmuyor sayisi ve harekeketliligi iyiyse baska doktorlar ne dicek canim gorunun bence baska doktorlara da
Merhaba canım bişey sormak istiyorum eşin daha sonra ameliyat oldu mu ? Bende aynı sizler gibiyim eşim ameliyat oldu ve bu ay promotil kullanmaya başladı. Araştırma yaparken gördüm ki yalnız değilim. Bende inofolic kullanıyorumSelam kizlar ben araniza yeni katildim. Bu konuyu duyunca hemen yazmak istedim. Esimdede ileri hizli hareketlilik 0 cikti, toplam sayimiz iyi urolojiye gittik 2. Seviye varikosel var ameliyat olmalisin dedi. Ancak benim kadin dogumcum kesinlikle olmamasini tavsiye etti, normal yolla gebe kalman mumkun degil asilamayada pek sans vermiyorum en garanti sizin icin tup bebek dedi.Birkac kadin dogumcuya da sordum onlarda ayni oneride bulundu.Bu arada bende bir Üniv. Hast calisiyorum. En sonunda beraber calistigim dr.un arkadasi tup bebek merkezinde calisiyor ona sorduk, yine o da kesinlikle olmasin sayi iyi oldugundan oturu ameliyatin verecegi faydayi ilaclada alirsiniz, daha kotuye gitme riskini almaniza degmez, 3 ay promotil m kullanip once asilama sonrada olmazsa tup bebek onerdi.Allah isteyen herkese nasip etsin 4 yillik evliyim 1 senedir ugrasiyoruz insallah hepimi hayirli haberler aliriz