Erkek İnfertilitesi Promotil M Forte kullanıp sonuç alanlar var mı ?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Merhaba canım bişey sormak istiyorum eşin daha sonra ameliyat oldu mu ? Bende aynı sizler gibiyim eşim ameliyat oldu ve bu ay promotil kullanmaya başladı. Araştırma yaparken gördüm ki yalnız değilim. Bende inofolic kullanıyorum
Canım öncelikle herşey umarım dilediğin gibi olur.3 kutu kullandı eşim bu ilaçtan bir faydasını görmedik ama ben eşimi ameliyat ettirmedim çünkü sayımız iyiydi sadece hareket kötüydü doktorum sayı da düşebilir böyle bir risk var diyince ameliyat olmaktan vazgeçtik önce bir aşılama yaptırdık (negatif). Sonra tüp bebek yaptırdık şuanda yeni hamileyim haftaya kalp atışı için gidicem Dra inşallah onuda duyarsam rahatlıycam.Senin içinde hayırlısını dilerim inşallah tez zmanda yavruna kavuşursun

Canım öncelikle herşey umarım dilediğin gibi olur.3 kutu kullandı eşim bu ilaçtan bir faydasını görmedik ama ben eşimi ameliyat ettirmedim çünkü sayımız iyiydi sadece hareket kötüydü doktorum sayı da düşebilir böyle bir risk var diyince ameliyat olmaktan vazgeçtik önce bir aşılama yaptırdık (negatif). Sonra tüp bebek yaptırdık şuanda yeni hamileyim haftaya kalp atışı için gidicem Dra inşallah onuda duyarsam rahatlıycam.Senin içinde hayırlısını dilerim inşallah tez zmanda yavruna kavuşursun
Amin canım teşekkür ederim sende sağlıkla al inşallah bebişini kucağına. Peki bişey sormak istiyorum bu ilaç eşinde değişiklik yaptı mı benim eşim idrar koyulaşmasından şikayetçi :/ zararı var mıdır ilacın

Amin canım teşekkür ederim sende sağlıkla al inşallah bebişini kucağına. Peki bişey sormak istiyorum bu ilaç eşinde değişiklik yaptı mı benim eşim idrar koyulaşmasından şikayetçi :/ zararı var mıdır ilacın
Evet canım idrar renginde değişiklik oluyor onun dışında hiçbir belirti olmaz merak etmeyin canım, amliyat olmuşsunuz inşallah kısa zmanda gebe kalırsın canım

Evet canım idrar renginde değişiklik oluyor onun dışında hiçbir belirti olmaz merak etmeyin canım, amliyat olmuşsunuz inşallah kısa zmanda gebe kalırsın canım
Amin inşallah canım çok şükür düzelmiş idrarı normale dönmüş bende inofolic kullanıyorum umarım bu ay hayallerime kavuşurum bende anne olurum

hanımlar merhaba konuyu görunce hemen yazmak istedim ben de 1 yillik evliyim benim testler her sey normal esimin sperm sayisi 1 bucuk milyon cikti doktor hafif varikosel dedi ama ameliyata gerek yokmus promotil verdi 3 ay kullancaz bunun yaninda keciboynuzu kürü de yapacagim..bakalim insallah ise yarar her vakit dua ediyorum Allahim hepimize nasip etsin
Merhaba sonuc alabildiniz mi acaba?bizim de sayimiz dusuk de ayni seyleri deniyoruz

1 ay kullandik baska doktorlara da gittik canim zaman kaybetmeye gerek yok tup bebek yapin dediler hamileyim simdi cok sukur
Bizim 2 başarısız tüp denememiz var bu değerlerle tüp de tutmaz dedi kaan hoca var olanın çoğu ölü çünkü :110:

Sağol canım eşim yeni test yaptırdı sonucu ekledim :) bizde yeni öğrendik sayı ve hareketlilikde azlık var morfolojide sınırda eşime üroloji doktoru vermiş bizde aldık kullanıyor eşim yemekden sonra bir bardak suya karıştırıp ve öncesindede aç karnına sabah akşam keçioynuzu kürü içiyor.inşallah şifa olur 1 ay sonra tekrar yenilicez testi. Ne zaman ameliyat oldu eşiniz nasıl anlaşıldı.eşime şükür sayı hareketlilik dışında sorun yok demiş doktor
Merhaba sonuç alabildiniz mi acaba ne kadar süre kullandınız ?

Merhaba sonuç alabildiniz mi acaba ne kadar süre kullandınız ?
yok malesef 1 kutu kullandı eşim sonra emodex vermişti kaan hoca aynı gibi eşimin sonuçları pek değişmedi aşılama için yeterli bulunuyor sonuçlar.halen bekliyoruz bu ay femaraya başladım .olmazsa bu ayda ilk fırsatta aşılamaya geçicez artık.

yok malesef 1 kutu kullandı eşim sonra emodex vermişti kaan hoca aynı gibi eşimin sonuçları pek değişmedi aşılama için yeterli bulunuyor sonuçlar.halen bekliyoruz bu ay femaraya başladım .olmazsa bu ayda ilk fırsatta aşılamaya geçicez artık.
Benim esime doktor 6 ay kullancaksin dedi hareketliligi dusuk cikti ileri yuzde 5 yeirnde yuzde 5 yavas yuzde 5 seklinde 5. Kutuyu kullaniyoruz henuz hamile kalamadim bu ay sonunda tahlili yenilice insallah hayirlisiyla sonuc alirsiniz sizde en yakin zamanda

Benim esime doktor 6 ay kullancaksin dedi hareketliligi dusuk cikti ileri yuzde 5 yeirnde yuzde 5 yavas yuzde 5 seklinde 5. Kutuyu kullaniyoruz henuz hamile kalamadim bu ay sonunda tahlili yenilice insallah hayirlisiyla sonuc alirsiniz sizde en yakin zamanda
amin inşallah canım Rabbim hayırlısıyla tez vakitte nasip etsin hepimize .

Bizim hiz problemi var burdaki dr neofortil yazdi
Kaan aydos da mail de promotil alin yazmis degistirsek mi diye düşündüm de
Hepsi ayni ise yariyo bence marka onemli degil iceriklerini karsilastir ayni maddeler varsa degistirmeye gerek yok bence canim 4.5 aydir kullaniyoruz henuz bsy yok ama dr 6 ay demisti bekliyoruz bakalim genelde kac ay derlerse ondan once olmuyo cogu insandan oyle duydum

Hepsi ayni ise yariyo bence marka onemli degil iceriklerini karsilastir ayni maddeler varsa degistirmeye gerek yok bence canim 4.5 aydir kullaniyoruz henuz bsy yok ama dr 6 ay demisti bekliyoruz bakalim genelde kac ay derlerse ondan once olmuyo cogu insandan oyle duydum
Bize de 3 ay dedi :KK64:bakalim daha bu ilk ay

X