- 8 Ocak 2015
- 1.507
- 1.370
-
- Konu Sahibi 1cift1tekannesi
Yeniledik canım şükür sayıda ve harekette artış oldu :) morfoloji aynı .klomen ve promotil mforteye devam ediyoruz. İnşallah sizede şifa olsun.eşim bol bol incir ceviz yedi bir kaç gün de keçiboynuzu kürü yapmıştık ama bıraktık sonraCnm bizede verdi onu 15 gun kullandik daha. Testi yebilediniz mi
Ne kadar artti peki kacti kac oldu. Toplam sayimi mldekimiYeniledik canım şükür sayıda ve harekette artış oldu :) morfoloji aynı .klomen ve promotil mforteye devam ediyoruz. İnşallah sizede şifa olsun.eşim bol bol incir ceviz yedi bir kaç gün de keçiboynuzu kürü yapmıştık ama bıraktık sonra
Canım istanbul lab da yaptırdık . 1 cc/ml de 5milyondu totelde 15milyondu hareketlilikde sanırım yüzde 32 idi şimdi düzen lab ankarada yaptırdık 1ml de 28 milyon totelde 109 milyon çıktı hareketlilik yüzde 75 morfolojide değişme olmadı yüzde 4 ama ist lab da bi daha yaptırmayız asla onlar bi yanlışlık yaptıklarından da şüpheleniyoruz.şimdi sperm dna hasar testi yaptırdık sonucunu bekliyoruzNe kadar artti peki kacti kac oldu. Toplam sayimi mldekimi
1 aydami etki ettiCanım istanbul lab da yaptırdık . 1 cc/ml de 5milyondu totelde 15milyondu hareketlilikde sanırım yüzde 32 idi şimdi düzen lab ankarada yaptırdık 1ml de 28 milyon totelde 109 milyon çıktı hareketlilik yüzde 75 morfolojide değişme olmadı yüzde 4 ama ist lab da bi daha yaptırmayız asla onlar bi yanlışlık yaptıklarından da şüpheleniyoruz.şimdi sperm dna hasar testi yaptırdık sonucunu bekliyoruz
Cok guzel duzelmssCanım istanbul lab da yaptırdık . 1 cc/ml de 5milyondu totelde 15milyondu hareketlilikde sanırım yüzde 32 idi şimdi düzen lab ankarada yaptırdık 1ml de 28 milyon totelde 109 milyon çıktı hareketlilik yüzde 75 morfolojide değişme olmadı yüzde 4 ama ist lab da bi daha yaptırmayız asla onlar bi yanlışlık yaptıklarından da şüpheleniyoruz.şimdi sperm dna hasar testi yaptırdık sonucunu bekliyoruz
Yeniledik canım şükür sayıda ve harekette artış oldu :) morfoloji aynı .klomen ve promotil mforteye devam ediyoruz. İnşallah sizede şifa olsun.eşim bol bol incir ceviz yedi bir kaç gün de keçiboynuzu kürü yapmıştık ama bıraktık sonra
Arkadaşlar bu ilacı İstanbul'da en büyük 5 eczaneye sordum ama yok proxeed var bu yok. Nerden buluyorsunuz yardımcı olunNe kadar artti peki kacti kac oldu. Toplam sayimi mldekimi
Ben eczaneden aldm hemde kucuk bi eczane girdigim ilk eczaneydi vardiArkadaşlar bu ilacı İstanbul'da en büyük 5 eczaneye sordum ama yok proxeed var bu yok. Nerden buluyorsunuz yardımcı olun
İstanbul'da mı canımBen eczaneden aldm hemde kucuk bi eczane girdigim ilk eczaneydi vardi
Canım bizd3 kağıthanedeyiz eczaneler almaya karar verirsrniz depodan birkaç saat içerisinde getiriyorlar. 150 liraya. Depodan satış yapıyorlarİstanbul'da mı canım
Sağol canımCanım bizd3 kağıthanedeyiz eczaneler almaya karar verirsrniz depodan birkaç saat içerisinde getiriyorlar. 150 liraya. Depodan satış yapıyorlar
Merhabalar. Bu artış normal olabilir. Biz de yaptırdk. İlkinde 28milyon çıktı. İkincide 112 milyonçıktı. Ilaç da kullanmadık.sadece keçi boynuzu yedi ve pekmezini içti.Canım istanbul lab da yaptırdık . 1 cc/ml de 5milyondu totelde 15milyondu hareketlilikde sanırım yüzde 32 idi şimdi düzen lab ankarada yaptırdık 1ml de 28 milyon totelde 109 milyon çıktı hareketlilik yüzde 75 morfolojide değişme olmadı yüzde 4 ama ist lab da bi daha yaptırmayız asla onlar bi yanlışlık yaptıklarından da şüpheleniyoruz.şimdi sperm dna hasar testi yaptırdık sonucunu bekliyoruz
Selam olabilir ki istanbul labda çokk beklettiklerini düşünüyoruz numuneyi.bizimde şuan klomen kullanıyoruz sadece birde prof dr kaan aydos ısırgan çayı otu bol yeşillik keçiboynuzu tozu ve nohut yemeği tavsiye etti . Testden önce promotil mforte yi kullanırken eşime bi kaç gün keçiboynuzu kürü yapmıştım ilacınmı yoksa yediği keçiboynuzu ceviz incirin klomenin mi faydası oldu bilmiyorum.şuan kullanmıyor eşim doktoru bir kere daha kullanmasını istemedi.Merhabalar. Bu artış normal olabilir. Biz de yaptırdk. İlkinde 28milyon çıktı. İkincide 112 milyonçıktı. Ilaç da kullanmadık.sadece keçi boynuzu yedi ve pekmezini içti.
Hayırlı olsun canım benim doktorlar veriyor ilaçı eşime bende yaptım ama sevmiyor içmeyi.Doktorda tozunu yemenin daha faydalı olduğunu söyledi.Tekrarlıcaz testleri şuan emodex kullanıyor. Normal değerlerdeyiz şimdilik doktor doğal yolla olur bekleyin dedi bekliyoruz hayırlısı olsun hakkımızda. Sizde hayırlısıyla sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah.Rabbim analı babalı büyütmenizi nasip etsin inşallah.Ya arkadaşlar bu ilacı bilmiyorum ama keçi boynuzunun suyu kürünü neden uygulamıyorsunuz ben öyle hamile kaldım ayrıca bi zararı yok keçi boynuzu bi bakıma çerez ben ve arkadaslarım küçükken yerdik ayrıca eşim e kürünü hazırlarken bende yedim bağışıklık artıyor kan yapıyor.. Yani bi zararı yokken neden ilaç kullanıyorsunuz anlamış Değilim.. Ben bir ay düzenli yaptım bu kürü bir ay sonra hamile kaldım ayrıca eşimin sayısı ve hızı düşüktü bende pco vardı yumurtalığımda ve eşim varikosel den ameliyat olmuştu hepsi 2 ayda oldu en son bi baktım bu kürle hamile kalan çok bende karşıydım ot ilaç vs ye ama bi ay sonra hamile kaldım ne olur bi kullanın yani kendiniz hazırlıyorsunuz sadece keçi boynuzunu 3 dk kaynatıp suyunu eşiniz içiyor bu kadar..
Canım eşim 1 ay kullandı beraberinde klomende faydalı oldumu bilmiyorum ama ilk test sonucumz kötü çıkınca vermişti doktor ama meğerse numuneyi çom beklettiklerinden kötü çıkmış sonuç 25 gün sonra tekrar başka bir yerde yaptırdığımızda daha iyi çıktı sonuçlar şuan morfolojimiz 4 sadece doktorumuz pek önemsemedi morfolojiyi.Promotil kullanan yada duyan bilen kimse yokmu