Erkek İnfertilitesi Promotil M Forte kullanıp sonuç alanlar var mı ?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

1cift1tekannesi

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2015
1.507
1.370
Selam kızlar doktor tavsiyesi ile bugün 30 şaselik bi bardak suya toz karıştırıp kullanmaya başladık. Aynı zamanda doktor klomende verdi.Sizde kullanıp memnun kaldınız mı hamile kalmanızı kolaylaştırdı mı.

geçmiş olsun cnm benim kadın doğumcum eşime önermişti ama tabi eşim varikoselden ameliyat falan oldu derken kullanamadı şimdilik sadece keçiboynuzu kürü uyguluyorum testi yenilemek için 2 ayımız kaldı çünkü spermler 3 ayda yenileniyormuş bekliyoruz ama ilacı bende merak ediyorum yazdığın iyi olmuş takipteyim. sizin neyiniz var öncelikle geçmiş olsun.

Sağol canım eşim yeni test yaptırdı sonucu ekledim :) bizde yeni öğrendik sayı ve hareketlilikde azlık var morfolojide sınırda eşime üroloji doktoru vermiş bizde aldık kullanıyor eşim yemekden sonra bir bardak suya karıştırıp ve öncesindede aç karnına sabah akşam keçioynuzu kürü içiyor.inşallah şifa olur 1 ay sonra tekrar yenilicez testi. Ne zaman ameliyat oldu eşiniz nasıl anlaşıldı.eşime şükür sayı hareketlilik dışında sorun yok demiş doktor

Sağol canım eşim yeni test yaptırdı sonucu ekledim :) bizde yeni öğrendik sayı ve hareketlilikde azlık var morfolojide sınırda eşime üroloji doktoru vermiş bizde aldık kullanıyor eşim yemekden sonra bir bardak suya karıştırıp ve öncesindede aç karnına sabah akşam keçioynuzu kürü içiyor.inşallah şifa olur 1 ay sonra tekrar yenilicez testi. Ne zaman ameliyat oldu eşiniz nasıl anlaşıldı.eşime şükür sayı hareketlilik dışında sorun yok demiş doktor

Eklentiler

• IMG-20160107-WA0001_1.jpg
    59,2 KB · Görüntüleme: 11.639
ben karın ağrısı şikayetiyle kadın doğum doktoruna gittim cnm ama şikayetimle ilgili herhangi bir bulgu yok dedi evliliğim bir yılı doldurmuştu ve gebe kalamamıştım yumurta takibine başlayalım dedi herşey ama herşey normalken pco denen illet çıktı bende yumurtlama problemleri yani neyse bende ilaç tedavisine başlamadan eşimden sperm testi istedi sayısı 11.000.000 hareketlilik 9 larda çıkınca eşimi ürolog a yönlendirdi muayene sırasında ve doppler testi sonucu sol tarafta 3. derece varikosel tespit edildi özel bi hastanede ameliyat oldu ameliyat sonrası rahattı fakat 2 hafta ameliyat yerinde(kasıktan 3 parmak yukarda yaklaşık 4 cmlik bir kesi) orda şişlik oluştu merhem vs kullandı morarmalar şişlikler gitti bir ay oldu ameliyatı biteli tahmini mart ayında testi yenilicez inşallah değerler olumlu artışa geçmiştir sonra da bana klomen kullanarak sağlıklı yumurta geliştirip çatlama iğnesi ile çatlatmayı deneyecek doktor bakalım.. şu an sadece bekleme modundayız :) Rabbim herkese sağlık sıhhat versin.. en tuhafı eşimde fiziksel hiçbir şikayet yoktu,benim adetlerim hormonlarım gayet normal, kilomda çok aşırı değil boyuma göre oranlı, tüylenmem de yok pco nerden çıktı anlamadık gitti sağda pcom var solda da kendiliğinden istenen boyuta gelmiyor oluşan yumurta:) bu arada bunlara sebep olan karın ağrım çooooktan geçti bile :))) hayat işte ne zaman ne geleceği belli değil . :)

Hayırlısı olsun canım hakkımızda bizde 1.5 yıldır bekliyoruz.ben gidiyordum ara ara kadın doğuma da doktorum hep eşimin sonucunu istiyordu .şükür yaptırabildik sonunda ve sonuç süpriz oldu.şükür halimize henüz bende pco çıkmadı çıkmazda inşallah geçmiş olsun tekrarda. tsh 4.99 çıkınca tiroid çıktı bende ilaç kullanıyorum şimdilik düştü 2.64e kadar değer. Rahim filmi çektirmek istiyorum bende.çekindinmi sende.

canım test sonucunu yeni görebildim inşallah ilaçla düzelir ama değerlere göre eşinizin sanırım ameliyat olması gerekiyor. şöyle bi durum var varikoselde sperm kanallarını besleyen damarlarda genişleme oluyor ve ordaki kan çoğalıyor damar geniş oldugu için bölge daha çok ısınıyor ve spermler vucut ısısından bi kaç derece düşükte yaşayabiliyor.. inşallah yanlıs bilgi vermemişimdir ama bence eşiniz başka bir ürologa basvursun eger ameliyat denilirse kesinlikle mikrocerrahi yaptırsın damarların daha iyi görünmesini sağlanıyor..

çektirmedim cnm özel bi muayanehaneye gittim doktorum son üç hastasında çekilmiş rahim filmlerinden bahsetti ve yaşımda 25 oldugu için büyük ihtimal tüpler açıktır dedi bi kaç ay klomen deneriz eğer olmazsa o zaman rahim filmine bakarız dedi tüplerin açıklık durumuna ama öncelik yumurta geliştirmekte oldugu için tüpleri erteliyoruz :)

Doktor konusunda emin değiliz bizde devlet hastanesindeki üroloji doktoru bakmış ultrasyon hotmon testi de yaptırdı. 3mm kist yazıyorlardı ultrasyonda sadece doktor önemli bişey değil demiş şimdilik işte klomen ve bu ilacı kullan dedi ilaçlar bitince tekrar muayene olcak ama testide yenilicez istanbul labda yaptırmış eşim düzen lab dada yaptırıcaz tekrar. Ameliyat işi zor Allah yardımcınız olsun inşallah yoktur diye dua ediyorum.

Doğrusun canım progesteron yaptırmıştım 14 küsür çıkmıştı değer yumurtlada sıkıntı yok denmişti ama emin değilim daha geçmedi doktor yumurtlama ya :) bakalım çarşamba gitcem eşinin sonuçlarına göre rahim filmine karar vercem diyordu

yani inşallah yoktur cnm biz çektik o korkuyu stresi kimsenin çekmesini istemem benim eşimin değerler size göre biraz iyi gibiydi benim doktor bakar bakmaz sonuca büyük ihtimal varikosel dedi onun için siz iyi bi doktora gidin de insallah yine variosel çıkmaz tedavisi kolay olur.. yani ben hiç öyle olmamıştım ne bileyim akşamları yatağa girsemde uyuyamadım sabahları erken kalktım konsantrasyon bozukluğu oldu birde yanlıs ameliyat Rabbim saklasın temelli kısırlıga götürüyormus neyse şimdi biraz rahatız ama ikinci testin sıkıntısı var bu sefer.. bakalım Rabbim neyler güzel eyler Ona muhtacım..

doktorlar önce erkekleri kontrol altına alıyor zaten bayanlar devamlı bizimle diyerek benim eşimin sonucundan sonra doktor klomeni yapacaktı vazgeçti önce eşinle ilgilenelim onun değerler normal e gelsin garantiye alalım sonra sende baslarız daha saglıklı olur dedi tabi rahim filmi sadece röntgen tedavi yöntemi olmadıgı için en azından sıkıntı var ya da yok diye içiniz rahat edebilir.. ama rahim filmi özelde pahalı biraz maddi sıkıntı varsa beklemenizi tavsiye ederim belki gerek bile kalmayabilir eşinizin değerler düzeldikten sonra..

İnşallah hayırlısıyla güzel sonuçlar alırsınız canım zor ki hemde nasıl zor yaşayan bilir sadece başkasına anlatamazsında . Bizde testi tekrarlıcaz inşallah yükselirde ameliyata gerek kalmaz.haberdar ederim burdan Allah yardımcımız olsun tez vakitte hayırlı evlatlarımıza kavuşmamızı nasip etsin Rabbim .

Özelde pahalıymış canım ben yaptırsamda devlete yada sgknın belli bi miktarını karşılayn özel e yaptırırım kimisi 200 500 diyo anestezili gerek yok o kadarına sadece içimi rahatlatırım diye yaptırmak istiyorum.

sen bilirsin cnm zararı yok hatta biliyor musun film çektirdikten sonra tüplere ilaç gönderiyorlar ya bazen hafif tıkalı olan tüpler bile basınçtan açılıyormuş ordaki hücre protein kalıntıları temizleniyormuş.. film çektirip de bi daha ki ayında hamiş kalan arkadasların yazılarını okumustum belkide tesadüftür :)

Okudum okudm canım bende birazda o yüzden istiyorumm inşallah Vesilenolur da hamile kalırım diye .tez vakitte hayırlısıyla sende isteyen herkes kavuşsun evlatlarına inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…