Prolaktinle başı dertte olup hamile kalmak isteyenler ve kalanlar........

gülücük topiğin hayırlı olsun canım :)

ben de bundan az çekmedim ya (
geçen sene düşük yaptım üzüntüden yüksek çıktı
ilaç kullandım düştü ama sonra hamile kalamadım
şimdi yeniden yükselmiş mi diye bakıcaz tekrar :s

zorlu süreçler metanet, sabır ve rahatlık stiyor ama nerdeee

sağol ipekcim...
burda da buluştuk seninle.... ne kadar çok ortak yönümüz var demi
inşallah canım herşeyde vardır bi hayr sende üzme kendini.. prolaktin yüksek te olsa demekki hamile kalabiliyomuşuz. düşük yaptık çok çok çok üzüldük ama en azından bebeğimiz olacak umudu var içimizde değil mi...
zman var demekki...
bende dostinex kullanıyorum ama ne yalan söyleyeyim en son 1 e düşmüştü ya ondan sonra çok üstüne düşmedim...
tekrar yükselmesin diye sadece ayda 2 tablet kullanıyorum iki aydır.. onu da şöyle yapıyorum... adet olduğum zman yarım içiyorum sonra üçer gün arayla yarımşar içiyorum... tahmini yumurtlama zmanımdan sonra içmiyorum... ne olursa olsun güvenemiyorum ya hamileysem ilaç zarar verir mi diye.. doğrumu yapıyorum bilmiyorum ama... bazen düşünüyorum insan kendi kendinin doktoru.. stresten uzak duruyorum.. bu ay bebiş için umudum var ama bakalım inşallah olur..... tabiki benimle beraber hepimizin... inşallah...............

arkadaşlar benim de prolaktin sorunum var.geçen sene bebek düşünmeye karar verdiğimizde bakıldı 113 çıktı.beyin emarı falan ne gerekiyorsa yaptırdım hipofizde tümör yok,en son geçen ay bakıldı.53 çıktı,profesöre gittim bu kez çünkü kadın doğumcum 1 sene boyunca bunun için hiçbir ilaç vermedi.neden yaptı bunu hala anlamıyorum,neyse bu ayın başında gittim hocaya sen maroprolaktinemi hastasısın dedi,bunun bir tedavisi yok sadece dostinex kullanacaksın haftada yarım tablet dedi,az değil mi yarım dedim önemli olan prolaktini hızla düşürmek değil yavaşca düşürüp sabit kalmasını sağlamak dedi.neyse tamam dedim,geçen hafta içtim yarım tablet,ama dün adetime 10 gün olmasına rağmen adet oldum,hiç adet düzensizliğim yoktur normalde,her ay tam günümde olurum,acaba dostinex içtiğim için mi adet oldum,aynı olay başına gelmiş arkadaşlar var mı

geçmiş olsun,bende dün mr çekildim yarin gostercem sonucunu,bakalim ne cikicak...
bence tekrar bi görünün doktora,takip etmek lazim...

benimde 28 civarında adetlerimde düzenli dostinex kullanıyorum bu ay sanırım düşer

ben 2.kez kullnıyorum geçen haziranda kullnmıştım ve şimdi bu ay kullaıyorum hiç öle bi sorunum olmmadı yılda 1 yada 2 kez düzensizlik olması normal karşılanıyor genelde

Mrh. Hanimlar bende gebe kalamiyordum gideyim bir doktora ne sorun var dedim prolaktin 59 cikti birde rahimde kistler cikti ama kistler cok kucukmus, zararsizmis doktor bir cok kiside var o sorun degil dedi, prolaktininde muhtemelen düşmüştür dedi bir-iki hafta sonrasinda test yapicaz. Ben bu ay regl olmadim 3 gün gecikti dostinex ve bir kac antibiyotik kullandim sanmiyorm gebeyim benim gibi olanlar elbet vardir neler yaşadi, hamile kaldimi merak ediyorum ayni dertten çeken arkadaşlar varsa dinlemek isterim...

cnm mrb öncelikle geçmiş olsun..
Benimde aynı sorunum var malesef..
Ama düşürdükten sonra gebeliğe engel bi durum yok..
Ben hamile kaldım ilk bebeğime...
Ama malesef başka sebepten dolayı düşük yaptım..

Yani hamile kalmayı geciktirebiliyo ama engel değil...

merhaba hanımlar.bende prolaktinle başı dertte olanlardanım.bekarken hep çektim adetlerimi bozuyodu doktora gittiğimde doğum kontrol hapı verip gönderiyordu.evlendim ama hiç bi fayda görmedim geçenlerde tahlil yaptım yine yüksek doktor hiç birsey vermedi yine gönderdi off bebek istiyoruz ama olmuyor çok zor ya...

merhaba kızlar benimde başım dertte prolaktinle 3,5 yıllık evliyim 2 yıl önce dr gittim bebek için prolaktının yüksek dedı dostinex kullandım haftata 2 kez yarım bır sonrakı ay hamile kaldım fakat dusuk oldu , sonra ara verdık baska bır dr gıttım bana parlodel verdı ama oda sınıra kadar dusurdu bırazda agır geldı, bu arada mr cektırdım bır sorun yok bırazda kılo aldım onunda etkısı var sanıryorum ama benım prolaktın ılacı bırakınca yıne yukselıyor 70-90 arasında gıdıp gelıyorum . bu ayda baska bır dr gıttım dostınex verdı bakalım ne olacak sonumuz

oh kurtuldum:)
simdi geldim doktordan,muayeneden de korkulcak bişey yokmuş...
100 üzeri old. için hipofiz emarı istedi cumartesi onu çektiricem hayırlısı artık...
nurtopu gibi bi mikroadenom çıktı...
bi saat sonra gidicem doktora sonuc gostermeye,Allahim hakkimda hayirlisini ver...

Mrh. Cnm anladim geçmiş olsn inş. Birdahakine alirsin kucağina hatta aliriz. :) ben hala regl olmadim arada olacakmişim gibi inceden ağrilar giriyor sonra tik yok, ateşimi ölçtüm belki ordan anlarm diye oda düşük 35.9 sanirim haplardan, stresden..

Canim ins. Hamilesindir regl gunun gectimi peki? Eger olese bir doktora gorun test falan yap valla heyecanlandim allah yardimcimiz olsun bende dun doktora gorundumyarin yumurta takibi icin gidicem onumuzdeki regl doneminde tekrar hormon testleri istedi oncelik prolaktin tabiki ve sonrada rahim filmi valla bu filmden cok korkuyorum nasil yaptiricam bilmiorum

nurtopu gibi bi mikroadenom çıktı...
bi saat sonra gidicem doktora sonuc gostermeye,Allahim hakkimda hayirlisini ver...

canım cok gecmiş olsun ama sıkma canını tedavisi var diye biliyorum onun... dostinex eritiyomuş adenomu sanırım...

canım beta hcg baktırmadın mı bi ölçtür istersen... inşallah pozitiftir.....

cok yaptıran var cnm.. nasıl cekiliyomuski o film....
sonucları mutlaka yazın kızlar... hamile olanları duyunca hepimize umut ışığı doğar.........

Merhaba arkadaşlar ..
Bende bir süre adet düzensizliği yaşadım ..Doktora gittiğimde 110'a çıkmıştı prolaktin seviyem ben hemen emar çektirmedim ama 3 ay dostinex kullandım..Sonrasında adetim düzene girdi hamile bile kaldım o nedenle çok dert etmeyin bence streste bu hormonu tetikliyo bence ilacı kullanın çok kafaya takmayın 2 ayda normale döner ve inşalllah hamilelik haberleri alırsınız..

canım cok gecmiş olsun ama sıkma canını tedavisi var diye biliyorum onun... dostinex eritiyomuş adenomu sanırım...
sagol cnm,
evet işin sonu dostinexe vardı...
mr sonucumu alip kadin dogum doktoruma gosterdim,beyin cerrahisine git dedi,
dün beyin cerrahina gittim, endokrinolojiye gönderdi (
koskoca kocaeli bölgesinde bi üniversite de var endokrin uzmani,o da 2 ay sonraya gun veriyo...
kafam atti tekrar kadin dogumcuya gittim,o da madem beyin cerrahilik bi iş yok,o zmn beraber kontrol altina alalaim dedi,haftada 2 kere 1 tane yutucam 3 ay,sonra tekrar mr cekilcek...
ilaci kullanirken hamile kalabilirsin dedi ama prospektuste 1ay sonra korunmayi birakin diyor...
kafam karisti iyice...

keske bi mr cektirseydin yinede,100un uzerine kesin gormek istiyolar mr i...
bebegin hayirli olsun bu arada:)
peki ilac kullanirken mi hamile kaldin doktorun nasi yonlendirdi sni?

Kızlar şu prolaktini bu kadar kafaya takmayın.. Ben çocuk düşündüğüm ilk ay hamile kaldım Allah'ın izniyle..tek yapmanız gereken hamile olduğunuzu öğrenene kadar ilacınızı düzenli bir şekilde içmek ve Allah'tan hayırlısını istemek..

kızlaaarrr dün doktora gittim veee yumurtalarım büyümüş sol yumurtalıkta 4 tane sağ yumurtalıkta ise 3 tane büyümüş bugün çatlatma iğnesi oldum doktor gün aşırı ilişki dedi bu ay umutluyum inş. hamile kalırım ama çok mutlu oldum hiç bu kadar yumurtam olmamıştı bende pko da var sizinle paylaşmak istedim Allahım herkese hayırlısını versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…