• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Prolaktinle başı dertte olup hamile kalmak isteyenler ve kalanlar........

gulucuk45

Göbüşümde bebiş var
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2012
2.974
1
156
Manisa
[ı]merhabalar arkadaşlar....
Aranızda eminim ki prolaktin tedavisi gören ve bebek düşünenler vardır.....
Ben de dedim ki burda toplanalım ve bilgilerimizi deneyimlerimizi burda paylaşalım...
Hepinizi bekliyorum....
[/ı]

ÖNCELİKLE BEN BAŞLAMALIYIM TABİİİİ.
benim prolaktin çok eskiden beri bir yükseliyo bir düşüyo.......
önceleri adet düzensizliğim vardı yani evlenmeden çok önce..
16-17 yaşlarımdayken...
şimdi evliyim 26 yaşındayım.1,5 yıl oldu evleneli..
ama çok uzun zamandır adet düzensizliğim yok...
evlendikten 2 ay sonra bebek düşündük.. ama uzun süre olmadı,doktora gittim prolaktin yüksek çıktı, parlodel verdi.
bi kaç ay kullandım,parlodelle beraber düştü,ama ilacı bırakınca yükseliyo.
hipofiz mr cekildim 2 kez bi sorun yok...
sonrasında başka doktora çıktım bu da dedi ki.. senin prolaktinin yumurtlamana etkisi yok hatta şuan bir yumurtan çatlamış görünüyo dedi.
ilaç kullanma dedi. bıraktım bende ilacı meğer o ay hamile kalmışım..
herşey yolundaydı fakat..
4 buçuk aylıkken bebeğim düştü. ve şuan biz yine bebek istiyoruz ama yine prolaktin yüksek çıktı.
bu sefer dostinex verdi dr.
ve kullanırken korunmana gerke yok dedi.
ne yapacağımı şaşırdım doğrusu...........

ben de yeni öğrendim prolaktin hormonunun yüksek olduğunu..henüz tedaviye başlamadı doktor. benimki 38 39 arası yüksekliği

canım bende dün akşam öğrendim prolaktin sorunumu 41,30 çıktı dr yüksek dedi paradel verdi ama anlamadım şimdi senin bebeğini parodelmi düşürdü kullanmamakmı gerekli:53:

merhabalar benımde ilk ölçümde prolaktin 38.8 di bıraz kilolu oldugum için miş doktor ilaç vermedi bi kaç kilo ver düşecek dedi sonrakı aya yıne kontrole gıttım prolaktın 35 e düşmüştü yıne doktor rejime devam etmemi soyledi ve ilaç vermediiii bu ay kendilinden geldi bebeğim ...çok şükür:nazar: ben internetten araştırdım prolaktın yuksekliği onalar potasyum içeren gıdalar yemeliymiş potasyumda yeşil sebzeler marul gibi..varmış bende hergun salata yedımm spor falan yaptım strees yapmadım düştü.. umarım yardımcı olmuşumdurrr ..inşallah bebeklerinze en kısa zamanda kavuşursunuzzz...

merhaba kızlar benımde sizin gibi prolaktınım yuksektı dostınex dıye bı ılac verı doktorum 2 ye kadar duştu bı dahada yukselmedı çok şükür istersenız ilacı bı arastırın kullandıgınz ilaçların bi faydasını görmedıysenız

canım bende dün akşam öğrendim prolaktin sorunumu 41,30 çıktı dr yüksek dedi paradel verdi ama anlamadım şimdi senin bebeğini parodelmi düşürdü kullanmamakmı gerekli:53:

yok canım benim bebeğimin düşmesinin sebebi farklı..
o neden olmadı çünkü hamile kalmadan 1 ay önce bırakmıştım ben o ilacı..
hem bebek düşünenlere genelde parlodel veriliyomuş öyle duydum ama doktorum bana dostinex verdi bu sfer..

merhaba kızlar benımde sizin gibi prolaktınım yuksektı dostınex dıye bı ılac verı doktorum 2 ye kadar duştu bı dahada yukselmedı çok şükür istersenız ilacı bı arastırın kullandıgınz ilaçların bi faydasını görmedıysenız

benim de 1 e düştü ama dr. biraz daha kullanmamı söyledi bende haftada tek tablet...
2 gün yarım yarım içiyorum..

merhabalar benımde ilk ölçümde prolaktin 38.8 di bıraz kilolu oldugum için miş doktor ilaç vermedi bi kaç kilo ver düşecek dedi sonrakı aya yıne kontrole gıttım prolaktın 35 e düşmüştü yıne doktor rejime devam etmemi soyledi ve ilaç vermediiii bu ay kendilinden geldi bebeğim ...çok şükür:nazar: ben internetten araştırdım prolaktın yuksekliği onalar potasyum içeren gıdalar yemeliymiş potasyumda yeşil sebzeler marul gibi..varmış bende hergun salata yedımm spor falan yaptım strees yapmadım düştü.. umarım yardımcı olmuşumdurrr ..inşallah bebeklerinze en kısa zamanda kavuşursunuzzz...

sağol canım bilgilerin için bana da bi önceki drum... bazı prolaktin neden yükselir bilinmez dedi.. o da zaten gebeliğe engel değilmiş..

kızlar bende en son ölçtürdüğümde 29 çıkmıştı ama dr. bişe deemedi bana göre biraz yüksek geldi sizce nasıl? arkadaşlar..:37:

kızlar bende en son ölçtürdüğümde 29 çıkmıştı ama dr. bişe deemedi bana göre biraz yüksek geldi sizce nasıl? arkadaşlar..:37:

yuksek canım ilaç vermedımı doktorun ne kadar duşuk olursa o kadar iyi benım 39 lardaydı şuan 2 ye düştü bır dahada kullnmadım ilaç 6 ay öncce falandı

ona ılımlı düşük diyolar canım,o yüzden ilaç vermemişlerdir...
sadece tahlili tekrar etmeni istemişlerdir muhtemelen......

Kizlar bende enson olcturdugumde prolaktin 71.5 cikti dostineks kullandim iki ay 1.30a dustu ama hala hamile kalamadim :( ekim ayinda 28 inde adet gordum bugun 30u daha tik yok isin garibi agrim sancimda yok bir iki gun daha bekleyip test yapicam kizlar dua edin ins. Bu sefer hamileyimdir.

Kizlar bende enson olcturdugumde prolaktin 71.5 cikti dostineks kullandim iki ay 1.30a dustu ama hala hamile kalamadim :( ekim ayinda 28 inde adet gordum bugun 30u daha tik yok isin garibi agrim sancimda yok bir iki gun daha bekleyip test yapicam kizlar dua edin ins. Bu sefer hamileyimdir.

yuksek canım ilaç vermedımı doktorun ne kadar duşuk olursa o kadar iyi benım 39 lardaydı şuan 2 ye düştü bır dahada kullnmadım ilaç 6 ay öncce falandı
canım vermedi:( malesef geçen yılda 33 tü tüp bebek tedavisi sırasında dostinoks kullanmıştım; bu sene farklı bir hastanede kendim isteğiyle tathlillerimi yaptırdım dr. herhangi birşey söylemedi sonuçların ii dedi okadar.

ona ılımlı düşük diyolar canım,o yüzden ilaç vermemişlerdir...
sadece tahlili tekrar etmeni istemişlerdir muhtemelen......

canım galiba öyledir ilaç vermedi ama kendim araştırmalarımda birazda olsa yüksek çok yüksek olmasada yinede biraz yüksek..

canım vermedi:( malesef geçen yılda 33 tü tüp bebek tedavisi sırasında dostinoks kullanmıştım; bu sene farklı bir hastanede kendim isteğiyle tathlillerimi yaptırdım dr. herhangi birşey söylemedi sonuçların ii dedi okadar.

canım o dedıgınn ilaçtan bende kullandım hala hamıle kalamdım ama ploraktınımde düştü baska ddoktora görun istersen

inşallah canım inşallah hamilesindir de bizlere de umut ışığı olursun...
sonucunu yaz bize mutlaka ama bak bekliyorum......
ve bence hamilesinnnn.................

Back