- 11 Aralık 2018
- 1.371
- 1.802
- 133
- Konu Sahibi istanbulaski
-
Adetin 21.günü yükseliği mu ki gebelik oluşmuşsa kuzummBende senin givi oldum dostinex ictim gecti canim stresten olmussundur eger olanliyirsan gebekiktende olabilir adetin 2. Gunu tekrar baktir adet 2 gun gecikirse betana baktir
Gebelik sirasinda yukselme olur kimi kadinda bu deger 30 kimisinde 50 olur buda gebelik de gogus hassasiyeti sisme vbAdetin 21.günü yükseliği mu ki gebelik oluşmuşsa kuzumm
Ama beta hcg pozitif çıkmaz mıydı cnm prolaktinim beraberGebelik sirasinda yukselme olur kimi kadinda bu deger 30 kimisinde 50 olur buda gebelik de gogus hassasiyeti sisme vb
Seyler olur
Gec dollenmen olmussaAma beta hcg pozitif çıkmaz mıydı cnm prolaktinim beraber
Bakar kuzum ben bakar diye biliyorumKızlar konuyla alakalı değil ama. Hormon testine adetin 4. Günü gitsem doktor baakar mı
Inşallah canım yaGec dollenmen olmussa
2 ve 3. Güne göre çıkan sonuç 4.gün farklı çıkar ona göre mi değerlendirir acaba. Bugün soracaktım öğleden sonra doktor yoktu. Pazartesi gideyim diyorum eğer bakmazsa boşuna da gitmek istemiyorum çünkü yakın değil merkezde oturmuyorum. Ay bilemedimBakar kuzum ben bakar diye biliyorum
Canım baktım netten genelde 2,3. Günlerde yapılıyor2 ve 3. Güne göre çıkan sonuç 4.gün farklı çıkar ona göre mi değerlendirir acaba. Bugün soracaktım öğleden sonra doktor yoktu. Pazartesi gideyim diyorum eğer bakmazsa boşuna da gitmek istemiyorum çünkü yakın değil merkezde oturmuyorum. Ay bilemedim
O zaman hiç gitmeyim ben kuzum değilmiCanım baktım netten genelde 2,3. Günlerde yapılıyor
Canım nette prolaktin gebeliğin 8.haftasından başlayarak yükselirmiş,Gebelik sirasinda yukselme olur kimi kadinda bu deger 30 kimisinde 50 olur buda gebelik de gogus hassasiyeti sisme vb
Seyler olur
Evet kuzum önümüzde ki ay git inşallah gerek kalmaz sen stres yapmaO zaman hiç gitmeyim ben kuzum değilmi
İnşallah tatlım teşekkür ederimEvet kuzum önümüzde ki ay git inşallah gerek kalmaz sen stres yapma
O zaman hormon bozuklugu vardir dostinex cozer canim hic merak etmeCanım nette prolaktin gebeliğin 8.haftasından başlayarak yükselirmiş,
Merhaba ne kadar sürede hamike kaldınız acabaProlaktinin 2inci gün şartı yok, her zaman bakılabiliyo ama çok yüksek çıkmamış ki zaten boştan yere stres yapma streste yükseltiyo prolaktini. Sütyenin rahatsızsa o bile yükseltiyo. Bence yüksek sayılacak bi değer değil. Benim de hipofiz adenomundan ötürü yüksekti ama sizin değeriniz sınırı çok aşmamış ki
Benim uzun sürdü, iki buçuk sene sonunda tüp bebekle hamile kaldım ama sorunun prolaktin olmadığını söyledi tüp bebek doktoru. Sebepsiz infertiliteMerhaba ne kadar sürede hamike kaldınız acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?