-
- Konu Sahibi 3MELEKANNESI
ben aranıza yeni katıldım bu siteyi hep takip ediyorum sonunda üye olmaya karar verdim.. ben 1 buçuk yıllık evliyim 24 yaşındayım 1 buçuk yıldır korunmuyoruz.. bir sene sonra doktora gitmeye karar verdik ve prolaktinin yüksek olduğunu öğrendim.. hipofiz emarı çektirdik temiz çıktı çok şükür.. ama parlodel kullandım 3 ay ve 30 olan prolaktinim 77 ye çıktı 3 ayın sonunda.. şu anda dostinex kullandım 2 tablet yarım yarım 1 hafta arayla içiyorsun.. umudumu kesmeli miyim bilmiyorum hiç stres olmayacak hayatında diyor doktorum.. öyle birşey mümkün mü kii ... bal tarçın çörekotu karışımını deniyorum bu ay ama açıkçası hiç umudum yokçevremdeki arkadaşlarımın bebişleri oldu ve her geçen gün yeni bir hamilelik haberi duyuyorum bende onlara katılmak istiyorum Allah yardımcımız olsun.. isteyen herkese versin inşallah
Bende size kendi hikayemi yazayım hatta hipofiz ve prolaktinle ilgili her sayfaya yazayım ben 14 yaşında hipofiz bezi tümörü olduğumu öğrendim 24 yaşındayim hic adet olmadım. Olmuyorum da dostinex kullandim yıllarca artik o ilacı görünce midem bulanıyor on yıl önce başladığımda prolaktin 1877 cikmisti. Simdi ise 400 den asagi inmiyor . Evli değilim bekarım. Bir kaç yıldır göğsümden süt geliyo. Simdi tümörün göze zarar vermesinden korkuyorum ki bazı göz sorunlarım başladı. Adet olmadığım icin kirli kan vücutdan çıkmadıgı icin sanırım pek cok hastalık geçiriyorum. Herseyden önemlisi çocuğum olmaz diye korkuyorum sevdiğim adama bunu nasil yaparım diyorum. Bu hastalığın bana verdiği zararlar onu da cok uzuyor artik sağlıklı olmak istiyorum . İki senedir hic doktora gitmiyorum çünkü bıktım zaten ameliyat diyecekler kesin ama ameliyatın sonraki zamanlar da sıkıntısı olur mu ki
kızlar gecen ay prl 30 çıktı dr dostinex verdi zamanında olan adetim gelmiyor bilginiz var mı,acaba kist felan mı yaptı bende ilaç geçen ay giitiğimde dr rahim temiz demişti oluşmuş olabilir mi kitle.