-
- Konu Sahibi 3MELEKANNESI
rabia mrb.burdaymışsın bende sana klomen+iğne+aşılama+tüpbebek..... topicte hoşgeldin yazmıştım ama burda yakaladım seniiiiii
ya arkadaşlar benim evet tsh yüksekti ,prolaktinde yüksekti tsh 3 yıldır normal ilaçlarımı düzenli alıyorum sabahları.ama prolaktinim düşmüyor yinede.gerçi ben dostinex kullandım ama yine düşmedi.endokron doktoru bu senin yalancı prolaktin dedi.2 endokkrincide öyle dedi.napcam şaşırdım kaldım
Merhaba sementa,
Geçmiş olsun, yani söylediğin yalancı prolaktin çok ilginçmiş bir bakacağım internette yazı var mı diye. Benim de prolaktinim çok yüksek. Bir çözüm yolu vs. görürsem yazarım. Ama seninkine yalancı prolaktin diyorlarsa belki bebek yapmayı etkilemiyordur ne dersin? Tiroidini düşürmene çok sevindim. Dostinex uzun süreli kullanılmamalı yan etkileri çok, hormon sonuçta. O yüzden iyi araştırmak lazım tedavi yöntemlerini.
Geçmiş olsun...
Ben oglumu dostineks kullanarak dunyaya getirmistim,bi kutu dostineksi bir ay kullandim,kullanirken ve ertesi ay korunuyorsun cunku bebege zararliymis,uzerinde yaziyor zaten korunun diye.Ama korunma biter bitmez hamile kaldim,simdi bebek istixoruz ve gene ploraktin yuksek gogsumden sut geliyor,dun dr gittim labora gonderdi,testere disli aslan pencesi bir ayda dusurur dedi saracoglu dene bence,bende aldim
Prolaktinden kurtulup hamile kalanlar varmi arkadaslar dostinexten kac ay sonra hamile kaldiniz
slm arkadaşım. benim prolaktin 120 deydi baya yüksekti yani. farklı bi ilaç kullandım düşmedi daha sonra dostinex le 6 ya kadar düştü bi anda. 2 ay sonra hamile kaldım şuan . 6.5aylık hamileyim. Rabbim her isteyene nasip etsin inşşşş.
Masallah Rabbim.ikinizede saglik sihat nasip etsin insallah canim benim ben hapin ikinci kutusundayim cok fazla yan etkilerini görüyorum birakmak istiyorum artik prolaktinime baktirip dustuyse birakicam bende 1 ay da korunma sureci ilac bunyeden ciksin falan derken of Rabbim herkese nasip etsin anneligi inşallah
aminn canım inşş. ben bi kere kullandım hemen düştü korunmadım da hiç doktor öyle bişey demedi bana. senin prolaktin kaç canım ?
Benimde 86 doktorum korunun kullanirken dedi biraktiktan sonrada 1 ay.. bende hep sabirsizlaniyorum bian once olsun istiyorum
KIZLARR GÜNAYDINN.BENİm de 2 ay önce 41 di bi kutu dostneks jkullanduımm aslan pençesi de içtiimm geçen ayy 22 idi bu ayy 42.. bu hormon sabah kan vermek gerekli imişş bunu bilen var mııı..doktorr çok yüksek değil bi kutu dostineks kullanmışsan baaşka kullanma dedii...bende hayıt hapı içiyoruumm.......
slm canm. sabah kan vermek gerektiğini hiç duymadım. benim 120ydi dostinex den önce bşka ilaçlar içtim ama hiç fayda etmedi dostinex i içinde birden 6 ya düştü. doktorum bu hormonu düşürmemiz lazım normale gelene kadar yoksa gebe kalamazsın demişti. ilaç kullanmadan da nasıl düşücekmiş ki ozmn.