• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Prolaktin Yüksekliği

Fly38

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2015
2
2
86
32
Sadece doğal bitkiler kullanıp prolaktini yüksek olup da hamile kalan var mı? Ben zaten depresyon ilaçları kullandığım için hamile kalamıyorum. Bırakalı 2 ay oldu ama bu ilaçların etkisi geçmedi. Prolaktin hormonum bu ilaçları kullandığım için yüksek çıkıyormuş. 47 çıktı. Doktor ilaç vermek istemedi tekrar depresyona girebilirim diye. Böyle de çok uzun bir süre beklemem gerekecek gebelik için. Acaba sadece bitkisel ürün kullansam düşmez mi bu hormon.

:110:Öne çıksın diye yazıyorum umarım derdinizin dermanını bulabilirsiniz

Sadece doğal bitkiler kullanıp prolaktini yüksek olup da hamile kalan var mı? Ben zaten depresyon ilaçları kullandığım için hamile kalamıyorum. Bırakalı 2 ay oldu ama bu ilaçların etkisi geçmedi. Prolaktin hormonum bu ilaçları kullandığım için yüksek çıkıyormuş. 47 çıktı. Doktor ilaç vermek istemedi tekrar depresyona girebilirim diye. Böyle de çok uzun bir süre beklemem gerekecek gebelik için. Acaba sadece bitkisel ürün kullansam düşmez mi bu hormon.
Ben geçen hafta bugün test verdim ve prolaktinim 43 çıktı doktor da kesin bir şey diyemedi 10 gün sonra bakalım dedi. Ben 7gündür testeredişli aslan pençesi otunu kaynatıp içiyorum sabah akşam kan sonucum 13çıktı bugün
1 haftada fark etti mutlaka kullanın derim. İbrahim saraçoğlu bağıra bağıra anlatıyordu resmen bu kadar etkileyeceğini bilemedim ve stressiz kalmaya çabalayın mümkünse çok etkiliyor her şeyi. İnşallah sonuç alırsınız 🥰

ADACAYI ICEBILIRSIN CANIM

Back