- Konu Sahibi Hamilelikicin
-
Kimyasal dan ne kadar sonra hamle kaldınız acabaMerhaba canim benim prolaktin seviyemde o civarlardaydi dr herhangi bi ilac vermedi hatta gerek var mi diye sordugumda gerek yok oyle aman aman bi yukseklik degil dedi ve bi kimyasaldan sonra su an 10haftalik hamileyim, troidim de var hashimato hastasiyim ama korkulcak bi problemin yoksa hamis kalirsin :)
Yok yapmadım gecikirsem yaparim diye beklemedeyimCanim test yaptın mı
Inşallah canım dualarım seninle . Dediğim gibi stresten uzak dur . Stres bile yükseltiyo bu hormonu . Olumlu düşün. Allahın izniyle olur inşallahOkurken mutlu oldum resmeninşallah benimde hemen olur canim bu ay hem ilaca başladım hem ovulasyon testi kullanıyorum umarım faydası olur
4.ayinda ama bizimki takiple vs olmadi ugrasmadik hemen olsun diye, zaten kimyasalda beta dusmesi 2 ayi buldu kasimda ilk ogrendim adet oldum ama beta degerim 0lanmadi ikinci dongude 0landiKimyasal dan ne kadar sonra hamle kaldınız acaba
Bakalım canımm inşallahInşallah canım dualarım seninle . Dediğim gibi stresten uzak dur . Stres bile yükseltiyo bu hormonu . Olumlu düşün. Allahın izniyle olur inşallah
Umarım güzel haber alırsın canim sonucu bizimle de paylaşYok yapmadım gecikirsem yaparim diye beklemedeyim
İnşallah asko paylaşırım tabiUmarım güzel haber alırsın canim sonucu bizimle de paylaş
o minik ilaçtan ne kadar sure kullandınız ben 1 defa kullandim düşmedi bitkisel ilac kullanıyorum şuanBenimle aynı durumda olan kimse yokmu kizlar
Bu ay başladım canim haftada iki defa kullanıyorum. Senin değerin kaçtı ?o minik ilaçtan ne kadar sure kullandınız ben 1 defa kullandim düşmedi bitkisel ilac kullanıyorum şuan
Canim sonuç ne oldu inşallah güzel haber almişsindirİnşallah asko paylaşırım tabi
Yok maalesef adet oldum yalnız tedavi görmeme rağmen 2 gün adet oldum acaba adet gününün azalması menopoz belirtisi olma durumu ne acaba ?Canim sonuç ne oldu inşallah güzel haber almişsindir
Yaşın kaç aceba ? Bide internette bı videoda izlemiştim adet azalmasinin menopoz belirtisiyle alakası yok diyordu prolaktin yüksek olunca adet adet azalirmis. Tabi doğru mu bilemem ama benimde son bı kac aydır adetim 3. Gün biterdi normalde 6 gündür prolaktin yüksekliğinden olduğunu dusunuyorumYok maalesef adet oldum yalnız tedavi görmeme rağmen 2 gün adet oldum acaba adet gününün azalması menopoz belirtisi olma durumu ne acaba ?
26 olacam temmuzda PROLAKTİN tedavisi gördüm bu ay düşmüştü değerim normal adet olurum diye düşündüm o yüzden ama olmadm yine benimde 6 gün sürer 4 gün yoğun 2 gün lekeli ama bu sefer 2 gün sürdü ve leke falan yokYaşın kaç aceba ? Bide internette bı videoda izlemiştim adet azalmasinin menopoz belirtisiyle alakası yok diyordu prolaktin yüksek olunca adet adet azalirmis. Tabi doğru mu bilemem ama benimde son bı kac aydır adetim 3. Gün biterdi normalde 6 gündür prolaktin yüksekliğinden olduğunu dusunuyorum
Daha çok gençsin menopoz aklına getirme bile canim bende 24 yaşındayım. Test yaptın mı peki hiç üstüne görme dedikleri şey olabilir mi aceba eğer öyle değilse tekrar doktora görünmekte fayda var26 olacam temmuzda PROLAKTİN tedavisi gördüm bu ay düşmüştü değerim normal adet olurum diye düşündüm o yüzden ama olmadm yine benimde 6 gün sürer 4 gün yoğun 2 gün lekeli ama bu sefer 2 gün sürdü ve leke falan yok
Yok ya çok pihtili ve ağrılı oldu adetimDaha çok gençsin menopoz aklına getirme bile canim bende 24 yaşındayım. Test yaptın mı peki hiç üstüne görme dedikleri şey olabilir mi aceba eğer öyle değilse tekrar doktora görünmekte fayda var
Merhaba benimde 39 çıktı doktor 1 kutu bionorica agnucastin ı birdaha gel vs. Demedi 1 kutu kullan dedi sadece gelmeme gerek varmı diye sordugumda gerek yok dedi .Bana hafif yüksek dedi hatta bionorica agnucaston 4mg ilaç verdi hamile kalana kadar 6 ay devam et dedi
Bilmiyorum ki benim onu kullandım kontrole gitmiştim tekrar yüksek çıkınca başka ilaçta verdiMerhaba benimde 39 çıktı doktor 1 kutu bionorica agnucastin ı birdaha gel vs. Demedi 1 kutu kullan dedi sadece gelmeme gerek varmı diye sordugumda gerek yok dedi .
Baska bir doktora gitmelimiyim?
Hafif yuksek .Bilmiyorum ki benim onu kullandım kontrole gitmiştim tekrar yüksek çıkınca başka ilaçta verdi
Ya zaten stres bile etkiliyormusHafif yuksek .
ama cocuga engel degil demisti doktor ben yinede bi ölçtüreyim düsüp dusmedigini
Evet burda öğrendim etkiledigini.Ya zaten stres bile etkiliyormus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?