- 4 Nisan 2020
- 9.887
- 21.481
- 278
- Konu Sahibi Hamilelikicin
-
Ne sıkıntısı çıktı acaba çok geçmiş olsunEvet burda öğrendim etkiledigini.
Çocugumuz olmadigi icin sonuçlar nasıl çıkacak diye stres yapmis olabilirim o anda .
Sonra eşimde sıkıntı çıktı zaten
Sebepsiz azosperm 1-2tane sperm cikiyorNe sıkıntısı çıktı acaba çok geçmiş olsun
Hmm tedavisi nedir acabaSebepsiz azosperm 1-2tane sperm cikiyor
Tedavi icin uğrasiyoruz nedeni bulunsa belki daha kolay olur ama bulunamadi deneme yanilma seklinde ilerliyormus tedavisi .Hmm tedavisi nedir acaba
O çok etkili ya eşim kullanmıştı baya etki etmişti beraberinde keçi boynuzu pekmezi kullandıTedavi icin uğrasiyoruz nedeni bulunsa belki daha kolay olur ama bulunamadi deneme yanilma seklinde ilerliyormus tedavisi .
Vitmamin talviyesi kullaniyoruz 1 aydır proxeed. bakalim az da olsa artis olsa tüp bebek yapilabilir insallah biraz olsun artmistir
Keçiboynuzu özü almistik kullanmadı esim tuhaf kokuyor dedi . söylüyorum sürekli bende kullan diye bizim aldigimiz mi kötüydü artik bilemiyorum pekmezini deneyelim birde .O çok etkili ya eşim kullanmıştı baya etki etmişti beraberinde keçi boynuzu pekmezi kullandı
Özü oydu çok ağır kokusu var eşim her sabah 2 tatlı kaşığı yerdi bende ona nasıl yiyorsun çok kötü kokuyor demiştimKeçiboynuzu özü almistik kullanmadı esim tuhaf kokuyor dedi . söylüyorum sürekli bende kullan diye bizim aldigimiz mi kötüydü artik bilemiyorum pekmezini deneyelim birde .
Insallah bizede faydasi olur fayda gören çokmuş
Iyi esiniz kullanmis ben biraz daha ısrar edeyimÖzü oydu çok ağır kokusu var eşim her sabah 2 tatlı kaşığı yerdi bende ona nasıl yiyorsun çok kötü kokuyor demiştimmalesef kokusu ağır
Eşim çok istiyor çocuk benden daha çok ondan içiyor tekrar deneyinIyi esiniz kullanmis ben biraz daha ısrar edeyim☺
Insallah .Eşim çok istiyor çocuk benden daha çok ondan içiyor tekrar deneyininşallah ikna olur
Şöyle oldu bu ay çok umutludu eşim bende de vardı yok değil hasta olunca çok üzüldüm esimde baya üzgündü aglamamak için kendimi baya tuttum eşimde yine olmadı acaba neden nerde yanlış yapıyoruz diye sesli düşünüyordu hiç konuşmadım arkam dönük sarıldığı gibi ağladım sonra işte dedi istersen tekrar deneyelim aşılama sıra alalım ben tekrar test vereyim belkii bende varikosel var falan diye konuyu dağıttı istiyor devamlı araştırır falan belki bende o benden çok istiuor diye istiyorum inşallah isteyen herkese nasip etsin RabbimInsallah .
malesef ben çok çabaliyorum sanirim 7/24 bu sitedeyim bisiler arastiriyorim sürekli esim ilgilenmiyor keske ilgilense
İnsallah rabbim isteyen herkese nasip etsin. aslinda azosperm pskolojik olarak da etkiledi olmuyacak çocugumuz dusuncesine girdi sanirim ögrendigimiz gündür hissediyorum degisti baya isteksiz biri oldu pek umutlanmak istemiyor sanirim . Ögrenmeden once cok istekliydi bebis resimleri falan gosterirdi atardı simdi görmek.bile istemiyor gibi üzülüyor pek belli etmesede.karsisina ciktigi zaman resm vs. Yüzü degisiyor degistiriyor hemen sayfayiŞöyle oldu bu ay çok umutludu eşim bende de vardı yok değil hasta olunca çok üzüldüm esimde baya üzgündü aglamamak için kendimi baya tuttum eşimde yine olmadı acaba neden nerde yanlış yapıyoruz diye sesli düşünüyordu hiç konuşmadım arkam dönük sarıldığı gibi ağladım sonra işte dedi istersen tekrar deneyelim aşılama sıra alalım ben tekrar test vereyim belkii bende varikosel var falan diye konuyu dağıttı istiyor devamlı araştırır falan belki bende o benden çok istiuor diye istiyorum inşallah isteyen herkese nasip etsin Rabbim
İnşallah Rabb'im yeterki nasip etsinİnsallah rabbim isteyen herkese nasip etsin. aslinda azosperm pskolojik olarak da etkiledi olmuyacak çocugumuz dusuncesine girdi sanirim ögrendigimiz gündür hissediyorum degisti baya isteksiz biri oldu pek umutlanmak istemiyor sanirim . Ögrenmeden once cok istekliydi bebis resimleri falan gosterirdi atardı simdi görmek.bile istemiyor gibi üzülüyor pek belli etmesede.karsisina ciktigi zaman resm vs. Yüzü degisiyor degistiriyor hemen sayfayi
Değeriniz kaç aceba? Nasıl bı tedavi görüyorsunuz hangi ilacı verdi doktorunuz bende 7 aydır istiyorum olmadı henüzBende prolaktin yüksekliği tedavisi görüyorum. Bir defa daha yükselmişti bu 2.yükselişi artık araştırmaya gidiyorum tedavi görücem bakalım, bende bebek istiyorum 8 aydır ama daha olmadı, Allah bize de herkese de nasip etsin.tez zamanda inşallahh
Bu ay başladım canim haftada iki defa kullanıyorum. Senin
Prolaktin yüksekliği gebeliğe engel diye biliyorum 25 üstü kalamıyoruz bende aynı durumdayımBence ocak ayında doktora gitmistim, 34 ckmısti doktor gebelige engel degil dedi direk folik asit verdi. Diger hormonlarm icinde normal dedi. Bu ay gecikmem var 6 gün, cuma gününe randevu aldim birdaha gitmek istiyorum. Sizce bu yüzdenmi kalamıyrm gebe anlamadmyoksa baska biseymi var. Uuufff keşke çattt diye hamile kalsak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?