- 5 Mayıs 2021
- 164
- 50
- 28
- 26
- Konu Sahibi Hamilelikicin
-
Baktırdım canim TSH sınırda çıktı yüksek değil ama yine ilaç kullan dedi doktor diğerleri normal sadece prolaktin yüksek çıktı bu da yumurtlamani etkiler düşürmemiz gerek dediMerhaba. Diğer hormonlarınıza baktırdınız mı acaba tsh fsh lh gibi onlarda gebelik için önemli çünkü. Ben de dostineks kullanıyorum 22 prolaktin im doktorum 14 civarı olması gerektiğini söylemişti.
Benimde sinirin az ustuydu 5lerde falan troidimi dusurdum sonra gebe kaldim o yuzden ilaclarini aksatma olur insallah :)İnşallah canım gerçekten moral oldu bana yazdıkların benim troidimde sınırdaymis onun için de ilaç verdi bende eşimde çok istiyoruz inşallah hemen olur sende bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Gerçekten miBenimde sinirin az ustuydu 5lerde falan troidimi dusurdum sonra gebe kaldim o yuzden ilaclarini aksatma olur insallah :)
Evet prolaktin süt hormonu. koruyucu özelliği var. İnşallah çok beklemeden alırız bebeklerimizi kucağımıza. Beklemek çok zor gerçekten.Baktırdım canim TSH sınırda çıktı yüksek değil ama yine ilaç kullan dedi doktor diğerleri normal sadece prolaktin yüksek çıktı bu da yumurtlamani etkiler düşürmemiz gerek dedi
Su an 10 aylik evliyim 3 ay kadar korunduk 4. 5.ayda falan kimyasal yasadim simdide 10haftalik yani 5. Ay sonra tam gebelik olmus oluyoGerçekten mikaç ay sonra oldu peki
İnşallah canimm gerçekten beklemek çok zor ve insani yıpratan bı dönem Allah isteyen herkese en kısa zamanda o mutluluğu yaşatsın inşallahEvet prolaktin süt hormonu. koruyucu özelliği var. İnşallah çok beklemeden alırız bebeklerimizi kucağımıza. Beklemek çok zor gerçekten.
Anladım canım ne guzel çok bekletmemis seni bebeğinSu an 10 aylik evliyim 3 ay kadar korunduk 4. 5.ayda falan kimyasal yasadim simdide 10haftalik yani 5. Ay sonra tam gebelik olmus oluyo
Canım agnucsstonu nasıl kullanıyorsun günde kaç defa? Gebelik durumu olursa bırakmak mı gerekiyor bilgi verir misinBana hafif yüksek dedi hatta bionorica agnucaston 4mg ilaç verdi hamile kalana kadar 6 ay devam et dedi
Gunde 1 tane tok karına kullanıyorum doktor bana 6 ay kullan dedi gebelik olursa bırakırsın demişti benCanım agnucsstonu nasıl kullanıyorsun günde kaç defa? Gebelik durumu olursa bırakmak mı gerekiyor bilgi verir misin
Değerin 10 a düştükten sonra gebelik oldu mu peki canim benim doktorum korun demediBenimde 37 çıkmıştı ama ben dostinex kullanırken korundum en son prolaktin değerim 10 a kadar düştü doktoruna sormuşmuydunuz ilacı kullanırken korunmalıyım yada korunmamalıyım diye ?
Kullandığınız ay mi hamile kaldınız bende bu ay kullandım bat yarın beklemedeyim bu arada Rabb'im saglicakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahBenim 52 çıkmıştı 1 ay falan dostinex kullandım ilacı kullanırken hamile kaldım . Bi sıkıntı olmadı çok şükür bebegim doğdu şu ann 8 aylıkstres sıkıntı yapma hemen düşen bi hormon
Evet canım kullandigim ay. Hamile kalmayı hiç beklemiyodum adet düzensizliği vardı hatta kist bile vardı. Ama hepsi düzelmiş. Sağol canım bebeğim doğdu 8 aylık:) Rabbim size de nasip etsin inşallah. Bu ilacı kullanıp hamile kalan çokKullandığınız ay mi hamile kaldınız bende bu ay kullandım bat yarın beklemedeyim bu arada Rabb'im saglicakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Amin inşallahEvet canım kullandigim ay. Hamile kalmayı hiç beklemiyodum adet düzensizliği vardı hatta kist bile vardı. Ama hepsi düzelmiş. Sağol canım bebeğim doğdu 8 aylık:) Rabbim size de nasip etsin inşallah. Bu ilacı kullanıp hamile kalan çok
Canım ben 53 prolaktinle hamile kaldım. Tek başına bu bir neden değil yani. İnş en kısa zamanda kavusursun bebişineMerhaba kizlar ben bu siteye yeni kayıt oldum çünkü birilerinden fikir almaya çok ihtiyacım var 7 aydır evliyim korunmadigimiz halde hamile kalmadım bu ay reglimin 3.gunu hastaneye gittim ultrasonda anormal bişey görünmedi hormon tahlilinde prolaktin 37 yüksek olduğunu söyleyip dostinex yazdi bu ilacı kullandıktan sonra hamile kalan varmı lütfen yazar misiniz
Okurken mutlu oldum resmenBenim 52 çıkmıştı 1 ay falan dostinex kullandım ilacı kullanırken hamile kaldım . Bi sıkıntı olmadı çok şükür bebegim doğdu şu ann 8 aylıkstres sıkıntı yapma hemen düşen bi hormon
İnşallahCanım ben 53 prolaktinle hamile kaldım. Tek başına bu bir neden değil yani. İnş en kısa zamanda kavusursun bebişine
Canim test yaptın mıKullandığınız ay mi hamile kaldınız bende bu ay kullandım bat yarın beklemedeyim bu arada Rabb'im saglicakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?