Prolaktin yüksekliği ve hipofiz adenomu

Esmerize

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2021
8
1
1
Arkadaşlar öncelikle merhaba, aranıza yeni katıldım
2.kürtajımı olalı daha 4 ay oldu ve bende adet düzensizliği olmaya başlamıştı. Bu sebepten doktora gittim ve prolaktin yüksekliği cıktı, sonrasında yapılan testler sonucu hipofiz bezi adenomu oldugumu soyledi doktorum, suan dostinex kullanmam gerektiğini soyledi 6 boyunca haftada iki kez yarımşar olarak! Bu durumda olup tedavi süreci iyi ilerleyen yada bu durumu yaşayıp çaresiz kalan arkadaşlarım lütfen yazar mısınız,

Benim de prolaktinim yüksek çıktı 109 çıktı sizin kaç çıktı? Bana da mr önerdi doktor hipofiz için ama ben çektirmedim. Doktor aynı zamanda bebek dolayısıyla depresyonda olduğumu stresin de prolaktini çok yükselttiğini söyledi. Dostinex verdi dediğiniz gibi haftada iki kez bütün olarak verdi. Bir de ben ek olarak hayıt otu içiyorum aslan pençesi de iyiymiş ona da başlamayı düşünüyorum

Bir de ben sürekli ağlıyorum sen böyle ağlarsan prolaktin hiç düşmez dedi. Çok tetikliyormuş

Benim prolaktin değerim 200ü geçtiği de olmuştu en son mr dedi doktor bence ben çektir derim mr çünkü en gözlere baskı yapma ihtimali cok yüksek, suen benim o boyutta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…