• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hgc 0.10 olup adeti 16 gün geciken sonra hamile olan var mı ? Lütfen varsa paylaşabilir mi?

Ben evde test hiç yapmadım nasıl yapıldığını bile bilmiyorum.Hastaneye gidip kan veriyorum işte.Geçen çarşamba verdim negatif çıktı yine

Ben evde test hiç yapmadım nasıl yapıldığını bile bilmiyorum.Hastaneye gidip kan veriyorum işte.Geçen çarşamba verdim negatif çıktı yine
Yumurtlama ne zamn oldu canım biliyormusun yada uzayan akıntı ateş takibi öyle anlarsın tahminin varsa yardımcı olayım

En son Kasımın 20 sinde adet oldum.Tam 7 gün sürdü.Bir de adetimin ikinci günü Agnucaston a başladım tam 25 gün kullanmış oldum.Normalde yumurtlama olduğunda ağrılarım olurdu ama sıfır ağrıyla geçirdim o dönemi (Agnucaston etkisi diye düşünüyorum)Ama şeffaf kaygan akıntım oldu yumurtlama akıntısı gibi.İşte o akıntı ne zaman oldu onu hatırlamıyorum

Bu arada çarşamba günü test negatif çıkınca yoktur dedim gebelik.Mutfakta kanepem var gebelik var diye çekip temizlemiyordum iki haftadır.Test öyle çıkınca hadi çekip temizleyeyim dedim altında hali kaymasın diye kaldırıp çektim.Bir saat sonra falan bir kaç damla kana benzer kahverengi akıntı gördüm.Sevindim dedim ağır kaldırınca adetim sökülecek artık.Ama iki gün kahverengi akıntı oldu tekrar durdu.Yine kupkuru

Belirtilerimde hala devam ediyor akıntım var kasıklarımda özellikle sağ tarafta batma oluyo bel ağrılarım var çok yoğun. Hafifde olsa ağır bişey kaldırınca kasığım ve belim düşecek gibi ağırıyo. Hala adet olmadım halsizlik ve uyku hali var. Kabızlık problemim var arada başım döner gibi olmuştu bi kaç defa.. işte yinede emin olamıyorum beklemekten başka seçeneğim yok galiba sizde durumlar nasıl?

Bu arada çarşamba günü test negatif çıkınca yoktur dedim gebelik.Mutfakta kanepem var gebelik var diye çekip temizlemiyordum iki haftadır.Test öyle çıkınca hadi çekip temizleyeyim dedim altında hali kaymasın diye kaldırıp çektim.Bir saat sonra falan bir kaç damla kana benzer kahverengi akıntı gördüm.Sevindim dedim ağır kaldırınca adetim sökülecek artık.Ama iki gün kahverengi akıntı oldu tekrar durdu.Yine kupkuru
Aa kız dur bebiş vardır nerden bileceksin dikkat et yapma ağır iş fln

Bebiş falan yok canım olsa çıkardı kanda.Nerden alıp kullandım bilmiyorum Agnucaston başıma iş açtı.Kendi kendine tedavi olmaya çalışmanın sonuçları.Burda çok gördüm Agnucaston kullandığım ay hamile kaldım diyen hadi ben de kullanayım dedim iyi halt ettim.Vücudumun içine etti.Bildiğin adetten kesildim bir daha olmayacakmışım gibi geliyor 😞

Bebiş falan yok canım olsa çıkardı kanda.Nerden alıp kullandım bilmiyorum Agnucaston başıma iş açtı.Kendi kendine tedavi olmaya çalışmanın sonuçları.Burda çok gördüm Agnucaston kullandığım ay hamile kaldım diyen hadi ben de kullanayım dedim iyi halt ettim.Vücudumun içine etti.Bildiğin adetten kesildim bir daha olmayacakmışım gibi geliyor 😞
Korunmasız kaçkere ilişkşye girdin ilişkinin biri uyuşmuyorsa öbürlerinden hesapla hemen karamsar olma inşallah tez vakitte güzel haber alırsın canım benim🌹

Canım şöyle söyleyeyim 20 Kasımda adet oldum 7 gün sürdü adetim bittikten 3 gün sonra yani Aralık ayının başı gibi ilişkiye başladık 10 gün boyunca hemen hemen her gün oldu.(Yani 30 Kasımda başlasak aralığın 8 ine kadar )Biraz ara verdik Aralığın ikinci haftası gibi bir iki kez daha oldu .16 Aralıkta adet olmam gerekiyordu olmadım. O günden itibaren de dayanılmaz kasık bel sırt ağrılarım başladı eşimi yanıma bile yaklaştırmadım ağrılarım var diye ve şimdiye kadar da ilişki olmadı.Gebeyim değil miyim diye psikolojim de bozuldu onun etkisiyle de uzak durdum.Yani Kasım sonu aralığın ortalarına doğru yapılan ilişkilerden de gebelik olsa kanda çıkardı.E zaten dediğim sebeplerden dolayı ilişki olmadı gebe olmam için Meryem ana olmam lazım 😀Ağlanacak halime gülüyorum canım çok sıkkın gerçekten.Bi adet olsam mevlit okutucam 🙏

Canım bende dün verdim negatif çıktı ama doktorumun sekreterine ulaştım yumurtlamadan ve geç döllenmeden şüphelendiğimi ve negatif sonucunu hiç beklemediğimi söyledim oda başka bir doktora aktardı eğer yeni tutunmaya çalışıyorsa yada tutunduysa bile değer çok küçükse negatif çıkabiliyor hasta olmazsan 1 hafta sonra tekrar kan vermemi söyledi
Peki yönlendirdiği doktor ne dedi bende geç döllenmeden şüpheleniyorum benim doktorum rahim duvarı kalınlaşmış ve yumurta çatlamış dedi, fakat adet olmayalı 22 gün oldu

Back
X