Bana cok buyuk bi umut oldun suanda. Cok tesrkkur ederim insaALLAH sagsalim bebisinizi kucagina alirsn
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe Hazırlık Prolaktin yuksek olanlar lutfen bir bakin!!!
- Konu Sahibi fnd_50
- Başlangıç Tarihi
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Bilmiyorum trde varmi ama ben cabergolin diye hap kullandim. Adenomu kurutuyor.
Bende öyle oldu.
Malesef adenom 3 yil sonra yeniden oluşdu ama sizde araştırın lütfen
kaç mm di tümörünüz benim ki 2.2 mm ameliyata gerek duyulmuyor ama ilaç tedavisi gerekli çalıştığım için de gidemiyorum
- 26 Aralık 2015
- 11.715
- 18.906
- 298
- 34
InsaALLAH amin canim benimİnşallah canım çok sağol seninde inşallah en kisa zamanda olur
- 10 Eylül 2016
- 2.433
- 1.249
- 133
Bana neden vermediler anlamadım hepsi de yüksek değil hafif yüksek diyorBenim arkadadinki 29 du o ilac kullandı doktru vermisti
- 26 Aralık 2015
- 11.715
- 18.906
- 298
- 34
Hatta 30 lu olup bu hapi gene kullanan var bilemedim ki canim birdaha mi baktirsan ve baska doktora mi gitsenBana neden vermediler anlamadım hepsi de yüksek değil hafif yüksek diyor
- 10 Eylül 2016
- 2.433
- 1.249
- 133
Bende bilemedim canım 1 yıl dolunca gel dediler o zamana kadar olmazsa tekrar baktırırımHatta 30 lu olup bu hapi gene kullanan var bilemedim ki canim birdaha mi baktirsan ve baska doktora mi gitsen
Bende bilemedim canım 1 yıl dolunca gel dediler o zamana kadar olmazsa tekrar baktırırım
1 yıl olmadan ilgilenmiyorlar doktorlar canım çünki 1 yıla kadar olmaması normal diyorlar ancak 12 aydan sonra olmuyorsa nedenini araştırıyorlar
- 10 Eylül 2016
- 2.433
- 1.249
- 133
Evet canım öyleymiş benim daha 8 ay oldu1 yıl olmadan ilgilenmiyorlar doktorlar canım çünki 1 yıla kadar olmaması normal diyorlar ancak 12 aydan sonra olmuyorsa nedenini araştırıyorlar
- 10 Eylül 2016
- 2.433
- 1.249
- 133
Az önce kadın doğum doktoru olan arkadaşımla görüştüm canım evet düşürmek lazım onu dedi ama spor yap farklı saatlerde ilaç alma günde 20 dk spor yap dediBende bilemedim canım 1 yıl dolunca gel dediler o zamana kadar olmazsa tekrar baktırırım
- 26 Aralık 2015
- 11.715
- 18.906
- 298
- 34
Canim o 1 yil dolunca gel diyenler var ya ah ah. Bir doktorumda ben oyle vakit kaybetmisim resmen. 7. Ayimda gittim doktora 1 yil dolunca gel deyip deyip yollamisti. Simdi 16. ayima girdim. 15 ay oldu. Doktorumu degistirdim ve tedaviye basladik. Prolaktin ve estradiol diye hormonlArm yuksekmis iste ilac kullaniyorum bu ayBende bilemedim canım 1 yıl dolunca gel dediler o zamana kadar olmazsa tekrar baktırırım
Az önce kadın doğum doktoru olan arkadaşımla görüştüm canım evet düşürmek lazım onu dedi ama spor yap farklı saatlerde ilaç alma günde 20 dk spor yap dedi
sporla bir alakası yok ki bunun cnm ilginç sporla geçecek bişey olsa ilaç tedavisi yapılmazdı
ilaç kullanmak istemiyorsan alternatif tıp var mesela hayıt suyu yada tertere dişli aslan pençesi bitkiisi prolaktin düşürüyor hormon dengeliyor ahmet marankinin tarihlerine bakabilirsin ama sporla geçecek diye ilk senden duydum yaklaşık 1 yıldır prolaktin ile uğraşıyorum
- 26 Aralık 2015
- 11.715
- 18.906
- 298
- 34
Canim ben gunluk spor yapiyorum bence sporla alakasi yok gibiAz önce kadın doğum doktoru olan arkadaşımla görüştüm canım evet düşürmek lazım onu dedi ama spor yap farklı saatlerde ilaç alma günde 20 dk spor yap dedi
- 10 Eylül 2016
- 2.433
- 1.249
- 133
Hadi ya belki stresten uzaklaştırır diye demiştirCanim ben gunluk spor yapiyorum bence sporla alakasi yok gibi
- 10 Eylül 2016
- 2.433
- 1.249
- 133
Benimde 8 ay oldu hala yok beklemekten başka ne yapabilirim ki kaç doktora gittim hiçbirşey yapmıyorlar bende onu düşünüyorum burda okuyorum yok dostinex verilmiş yok klomen bana niye vermiyorlar diyorumCanim o 1 yil dolunca gel diyenler var ya ah ah. Bir doktorumda ben oyle vakit kaybetmisim resmen. 7. Ayimda gittim doktora 1 yil dolunca gel deyip deyip yollamisti. Simdi 16. ayima girdim. 15 ay oldu. Doktorumu degistirdim ve tedaviye basladik. Prolaktin ve estradiol diye hormonlArm yuksekmis iste ilac kullaniyorum bu ay
- 26 Aralık 2015
- 11.715
- 18.906
- 298
- 34
Canim gunluk yapamasam da haftada en az 2 3 gun yapiyorumHadi ya belki stresten uzaklaştırır diye demiştir
- 26 Aralık 2015
- 11.715
- 18.906
- 298
- 34
Benim 16 ay oldu canim hala tik yok. Bu ay doktoru degistirdim. 7 8 ay once yaptirdigim hormon testinde herseyim normaldi sonra bidaha test yaptirmamistim. Bu ay yaptirdim iste prolaktin yuksek cikti. Yeni doktorum da iste dostinex verdi. Prolaktini dusurmek icin. Belki senin bi yilinin dolmasini bekliyolardir malesefBenimde 8 ay oldu hala yok beklemekten başka ne yapabilirim ki kaç doktora gittim hiçbirşey yapmıyorlar bende onu düşünüyorum burda okuyorum yok dostinex verilmiş yok klomen bana niye vermiyorlar diyorum
- 10 Eylül 2016
- 2.433
- 1.249
- 133
Evet öylr canımBenim 16 ay oldu canim hala tik yok. Bu ay doktoru degistirdim. 7 8 ay once yaptirdigim hormon testinde herseyim normaldi sonra bidaha test yaptirmamistim. Bu ay yaptirdim iste prolaktin yuksek cikti. Yeni doktorum da iste dostinex verdi. Prolaktini dusurmek icin. Belki senin bi yilinin dolmasini bekliyolardir malesef
- 26 Ekim 2015
- 8.397
- 20.242
- 348
kaç mm di tümörünüz benim ki 2.2 mm ameliyata gerek duyulmuyor ama ilaç tedavisi gerekli çalıştığım için de gidemiyorum
Benimki 15 milimetre baya büyük ama bende amaliyat olmadim.
Burundan alma şansları yok ve kafatasini açtırmak istemiyorum.
İşin terapiside gerek duymadi doktorum.
İlaçlarla baya kurutmuşdu ama yine belirdi.
Ekim ayinda randevum var. Mrt cekilip kan tahlili yapilcak...
Doktorum zaten ameliyati asla önermiyor çünkü hep yeniden oluşuyormuş...
Gercekden bunaltici durum. Aşırı kilo yapıyor bende, killanma ve depresif ruh hali çabası...
- 12 Temmuz 2017
- 42
- 22
- 88
- 32
Prolaktini düşürmek için 1 yili beklemek gerekmez ki ben daha bebek dusunmeden once gidip hormonlarima baktirdim ve prolaktinim 47 idi . Hemen ilaca başladı doktorum . Bu hormon düşmeden gebe kalmanız cok düşük bir ihtimal çünkü prolaktin yumurtanın catlamasini engelliyormus. Benim tavsiyem farklı bir doktora gidip ilaca başlamanız yönünde dostineks cok iyi bi ilaç ve ilaci icer icmez degerler düşüyor. Bende yan etki falan da yapmadıEvet öylr canım