• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Prolaktin yuksek olanlar lutfen bir bakin!!!

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet incir kuru yükseltiyormus. Bence her şeyin başı stres ya rahat olsak keske birde ebru destanın kurunu dene bence
Valla artik kür denemeyi düşünmüyorum canm:) bi suru kur denedim belki de onlar alt ust etti vucudumu hormonlarimi. Beklicem bu ay adet olunca tekrar hormonuma bakilacak ona gore igne tedavisine baslicaz

Slm kızlar bende de prolaktin yüksekliği var ilk nerdeyse 9 ay önce kullandım Dostinex 0 a kadar düştü fakat ilacı bırakınca tekrar 44 e yükseldi doktor tekrar başla dedi ama şimdi klomene de başlıcam 2si aynı anda kullanmakta sıkıntı olur mu acaba kullanan varmı

Slm kızlar bende de prolaktin yüksekliği var ilk nerdeyse 9 ay önce kullandım Dostinex 0 a kadar düştü fakat ilacı bırakınca tekrar 44 e yükseldi doktor tekrar başla dedi ama şimdi klomene de başlıcam 2si aynı anda kullanmakta sıkıntı olur mu acaba kullanan varmı
Canim bu konuda bilgim olsa yardimci olmak isterdim ama henuz klomen kullanmadim ben bu ay dostinex ve progestan kullaniyorm

Bende bugün olcturdum gene 33 cıktı bi iniyor bi cikiyor anlamadim valla bu niye cikiyor hic ilaç kullanmadım aslinda doktora gidip yazdırmak mi gerekiyor ilacı gidip eczaneden alsam mi direkt

Bende bugün olcturdum gene 33 cıktı bi iniyor bi cikiyor anlamadim valla bu niye cikiyor hic ilaç kullanmadım aslinda doktora gidip yazdırmak mi gerekiyor ilacı gidip eczaneden alsam mi direkt
Canim doktora git o yazmadan bu tur ilaclari kullanmak tehlikeli olablr hormon degerlerine bakip ona gore verir doktor. Mesela kimine 0.8 mg kimine 0.5 mg veroyorlar kimine hepsini iciriyolar kimine sadece yarimsar bir tane iciriyolar. Doktor versin kararini derm

Canim doktora git o yazmadan bu tur ilaclari kullanmak tehlikeli olablr hormon degerlerine bakip ona gore verir doktor. Mesela kimine 0.8 mg kimine 0.5 mg veroyorlar kimine hepsini iciriyolar kimine sadece yarimsar bir tane iciriyolar. Doktor versin kararini derm
Doktora gitmekten sıkıldım canım ya ilaç içip sonra tekrar degeri cikanlar var.birde isten izin almak zor bir durum hayir 24 e kadar düşen değer durduk yerde nasıl çıkıyor anlamadim.gerci 69 ları da görmüştüm buna da şükür

Doktora gitmekten sıkıldım canım ya ilaç içip sonra tekrar degeri cikanlar var.birde isten izin almak zor bir durum hayir 24 e kadar düşen değer durduk yerde nasıl çıkıyor anlamadim.gerci 69 ları da görmüştüm buna da şükür
Ama doktorsuz d abu ilac kullanilmaz bence canim agir bi ilac cunku herkese ayni doz vermiyo doktor

prolaktin o anki modunuza sinir durumunuza göre bile yükselip düsebilen bir hormon. Kafaya takmamak en iyisi diye söyledi dr. 38e ilac vermedi bana

Hanimlar merhaba benimde prolaktin 32 cikti 2 ay ilac kullandim bitti ilacim biraktim bugun kan verdim 2hafta oluyor ilaci birakali son hapi ictigim gun adet olmustum adetim duzenli benim 3 gun surer bittikten 3 gun sonra kahverengi akintim gelmeye basladi sonra kan gelmeye basladi bi iki gun sonra da tekrar adet oldum yani kisaca 1 hafta arayla adet oldum doktorum normal diyor ama basina boyle bisey gelen var mi ?

38 e ilaç vermemesi tuaf 24 e bile ilac veriyorlar
ilk 38 ciktiginda dr dostinex vermisti. ictim zaten 2 ilacti toplam. sonra 5-6 ay hic baktirmadim. .sonra baska dra gittim yine 38 cikti. O arada dusup yine artmis olabilir. O da hic gerek yok dedi..ben gerci hormonlarimi adetin 2.gunu olcturemedim denk gelmedi ama bekarken de hep yulsekti prolaktinm. Prolaktinden daha onemlisi tiroid önemli. o yuksek olunca tum dengeyi bozuyor.

ilk 38 ciktiginda dr dostinex vermisti. ictim zaten 2 ilacti toplam. sonra 5-6 ay hic baktirmadim. .sonra baska dra gittim yine 38 cikti. O arada dusup yine artmis olabilir. O da hic gerek yok dedi..ben gerci hormonlarimi adetin 2.gunu olcturemedim denk gelmedi ama bekarken de hep yulsekti prolaktinm. Prolaktinden daha onemlisi tiroid önemli. o yuksek olunca tum dengeyi bozuyor.
Ben hiç ilaç içmeden 69 'dan 24 e düşürmüştüm aslan pençesi ile şimdi r aydan sonra ölcturdum 33 cıktı. Tekrar basladik aslan pençesine bu sefer düzenli kullancam bakalim bu ay ins düşer.

15 aydir bebek istiyorum olmuyor. 16. Aya girdik.7 8 ay once iki 3 defa hormon testlerim normal cikmisti birdaha yaptirmamistim. Ta ki doktorumu degistirdim ve o doktorum da yumurtamin kalitesiz oldugunu adetin 3. Gunu hormon testi yaparak ona gore yumurta gelistirici igne ile tedvaiye baslayacagimzii söyledi. Bugun yaptirdim prolaktin 40 cikti :KK43: dostinex diye bi ilac verdi. Yarim bugun, yarim da bir gun sonra ic dedi. Bu hapi kullanip prolaktin degeri normale donen var mi? Hamilelige engel bir hormonmus :KK43: estradiol diye bir hormonum daha yuksek cikti. O da engelmis. O kadar cok istiyorum ki bebisimiz olsun.. prolaktini yuksek olup sonra normale donen ve gebe kalan oldu mu?

Öncelikle merhaba ben 4 yıl önce yaptıgımda prolaktınım 38 ıdı doktor o ılactan verdı ancak evlı olmadıgım ıcın vucudu bozmamak adına kullanmadım. Bizde bu ay doktora gıtmeden çalışmalara başladık. Çünkü prolaktın degısen bir horman bı kez bakarsın 40 cıkar bı kez bakarsın 16 cıkar. Eger hamılelık dusunuyorsan o ılacı kullan ancak ılacı bıraktıgın an sakın hamıle kalma dusuk cocucukta gelısım bozuklugu vs yasayabılırsın. ılacı kestıkten sonra 1 ay korun 1 ay sonra calısmalara basla.

Öncelikle merhaba ben 4 yıl önce yaptıgımda prolaktınım 38 ıdı doktor o ılactan verdı ancak evlı olmadıgım ıcın vucudu bozmamak adına kullanmadım. Bizde bu ay doktora gıtmeden çalışmalara başladık. Çünkü prolaktın degısen bir horman bı kez bakarsın 40 cıkar bı kez bakarsın 16 cıkar. Eger hamılelık dusunuyorsan o ılacı kullan ancak ılacı bıraktıgın an sakın hamıle kalma dusuk cocucukta gelısım bozuklugu vs yasayabılırsın. ılacı kestıkten sonra 1 ay korun 1 ay sonra calısmalara basla.
Canim kimisi korunmus o ilaci kullanirken kimisi korunmamis. Korunmayanlarin saglikli bebegi olanlar da olmus. Ben zaten ilacin yarisini adetin 2. Ve diger yarisini adetin 4. Gunu ictim baska icmedim. Doktorum bir de progestan vermisti adetin 15. Gunu baslayip 10 gun boyunca ic demisti. Korun ya da korunma demedi. Ben de korunmadim ve 26. Gunu silik cizgi ile hamile oldugumu ogrendim. Bugun 30. Gun doktora gidecegim insaALLAH hayirli haberler alirim sne oyle diyince moralim bozuldu ama ALLAH buyuk veren de O, alan da.

Kızlar benim de prolaktin 30 du ve doktor dostinex verdi ve o ay hamile kaldım.

Back