• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Prolaktin yuksek olanlar lutfen bir bakin!!!

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar benim 4-5 ay önce prolaktin 63 tu ilaç kullandım 2 ay. Bu ay yine olcturdum 52 çıktı. Doktor 100 un ustunde olmadığı için sorun değil dedi. 1 yıldır çocuk olmuyor. Acaba sebep prolaktin mi

Ben 20nin üstünde olması bile çocuğa engel olabilir diye duydum. Bence hayit tohumunu deneyebilirsin. Yumurta kalitesini bozuyormus

Aslan pençesi kurunu sabah akşam ictigim halde 52 çıktı. Hayıt tohumu daha mı iyi olur acaba. Bu ay zaten tedaviye başladım.

Aslan pençesi kurunu sabah akşam ictigim halde 52 çıktı. Hayıt tohumu daha mı iyi olur acaba. Bu ay zaten tedaviye başladım.
Bende ilaç içmedim 6 aydır kendisi düşsün diye bekliyorum bu ayda hayıt tohumu yapıp sonra ilaca başlıcam. Hayit tohumu hapı ile düşüren var bakalim ins duser

Kızlar bişey soracağım.Prolaktini yüksek olanlar ovulasyon günlerinde çatlama yaşamıyormu?

Kızlar bişey soracağım.Prolaktini yüksek olanlar ovulasyon günlerinde çatlama yaşamıyormu?
Valla ben yumurtlamada kanama yaşıyorum çatlıyor mu yoksa çatlamadan patlıyor mu bilmiyorum ama bu kanamalar prolaktin yüksekliğinden sonra oldu. Hayıt tohumu hapı içmeye basladim bakalım etkisi olucak mi

Merhabalar, 2 buçuk senedir evliyim.Son 1 buçuk senedir çocuk sahibi olmak istiyorduk ancak olamadı.Prolaktinim 3 katı yüksekti sebebi bulunamadı.Yumurta rezervim düşüktü, AMH 0.48 di.Aralık ayında 1 başarısız tüp bebek denemem oldu. Mart ayının başında 2.denemeye başlayacakken gebe olduğumu öğrendim.Ben de her gün bu forumları okuyordum.Bir nebze de olsa sizlere umut vermek istedim.Bol bol dua edin,sabredin,Allah'a sığının.Her şey Rabbimin "OL"demesiyle oluyor.Kun fe yekun...
Allah isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin.🤲🏻

Back