Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe HazırlıkProlaktin yuksek olanlar lutfen bir bakin!!!
Kızlar benim 4-5 ay önce prolaktin 63 tu ilaç kullandım 2 ay. Bu ay yine olcturdum 52 çıktı. Doktor 100 un ustunde olmadığı için sorun değil dedi. 1 yıldır çocuk olmuyor. Acaba sebep prolaktin mi
Bende ilaç içmedim 6 aydır kendisi düşsün diye bekliyorum bu ayda hayıt tohumu yapıp sonra ilaca başlıcam. Hayit tohumu hapı ile düşüren var bakalim ins duser
Valla ben yumurtlamada kanama yaşıyorum çatlıyor mu yoksa çatlamadan patlıyor mu bilmiyorum ama bu kanamalar prolaktin yüksekliğinden sonra oldu. Hayıt tohumu hapı içmeye basladim bakalım etkisi olucak mi
Merhabalar, 2 buçuk senedir evliyim.Son 1 buçuk senedir çocuk sahibi olmak istiyorduk ancak olamadı.Prolaktinim 3 katı yüksekti sebebi bulunamadı.Yumurta rezervim düşüktü, AMH 0.48 di.Aralık ayında 1 başarısız tüp bebek denemem oldu. Mart ayının başında 2.denemeye başlayacakken gebe olduğumu öğrendim.Ben de her gün bu forumları okuyordum.Bir nebze de olsa sizlere umut vermek istedim.Bol bol dua edin,sabredin,Allah'a sığının.Her şey Rabbimin "OL"demesiyle oluyor.Kun fe yekun... Allah isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin.