Canim ilacin cok yan etksii oldugunu soyluyorlar ama brn henuz kotu bi yan etki yasamadim "cok sukur yarin da yarim icecegim sonra bitiyo zaten. Cok etkiliymis İNSAALLAH faydasi olur bizler de bebek sahibi oluruz İNSAALLAH. her ay umutla bekliyorumBu arada o hapı biliyorum hap kullanmaktan yıldğm için başka bi hormon ilacı kullandğm için de dostinexi kullanmuorm alternatif tıbba yöneliurm canm o ilaç biraz mide bulantsı yapyormış hem ama çabuk düşüryomş değeri relax ol
Anladim canim dogru ya zaten yeter ki Rabbim nasip etmek istesin hepsi bahane demek ki zamani var biz de sabirla bekliyoruz insaALLAH olur..Benimde prolaktin yüksekti dostineks bir ayda sıfırladı prolaktin birde anlık yükselip alçalan bişey gebe kalacağın gece düşük de olabilir.ben en son prolaktinle uğraşmayı bırakmıştım iki üç ay üstünden geçti hamileyim üstelik prolaktinimde yüksekti kalamam bu ay diyordum kalmışım gebe olduğumu öğrendiğimde 47 di.çok kafana tskma ilacını kullan adetin geçerse ilacı bırak
Benimde 31 di en son doktor yüksek değil dedi
İlaç vermedi ki yüksek değil bu dediİlacını düzgün kullanırsan inşallah düzelir ben bittikten sonra gidemedim o yüzden düzensiz oldu
Hayirt suyunu ben de cok duyuyroum bu ay bi dostinex kullanip deneyeyim de dusmezse ondan ben de kullanirim imsaALLAH. Prolaktin yuksek olursa yumurta olmuyormus iste insaALLAH ALLAH gonlmze gore verir hayirlisylaBenimde prolaktin sorunum var yaklaşık 1 yıldır ilk gittiğim de 37 idi dostinex kullandım ara verip doktorumu değiştirdim ikinci gittiğimde 62 çıktı doktorum beyin mr istesi çektirdim meğersem hipofiz adenomu varmış gebe kalmama engel çok üst üste tedavi uyguladım yumurta geliştirici çatlama dostinex derken bunaldım şimdi tamamiyle bıraktım biryerde hayıt suyu okumuştum şuan sadece hayıt suyu içiyorum yumurtla geliştiriyor ondan eminim bu ay yumurtlalıklarım kendiliğinden büyüdü ancak süt hormonu için emin olamadım daha
Canim 21 in ustu olursa cocuk zor olur diyorlarBenimde 31 di en son doktor yüksek değil dedi
Benimde prolaktin sorunum var yaklaşık 1 yıldır ilk gittiğim de 37 idi dostinex kullandım ara verip doktorumu değiştirdim ikinci gittiğimde 62 çıktı doktorum beyin mr istesi çektirdim meğersem hipofiz adenomu varmış gebe kalmama engel çok üst üste tedavi uyguladım yumurta geliştirici çatlama dostinex derken bunaldım şimdi tamamiyle bıraktım biryerde hayıt suyu okumuştum şuan sadece hayıt suyu içiyorum yumurtla geliştiriyor ondan eminim bu ay yumurtlalıklarım kendiliğinden büyüdü ancak süt hormonu için emin olamadım daha
15 aydir bebek istiyorum olmuyor. 16. Aya girdik.7 8 ay once iki 3 defa hormon testlerim normal cikmisti birdaha yaptirmamistim. Ta ki doktorumu degistirdim ve o doktorum da yumurtamin kalitesiz oldugunu adetin 3. Gunu hormon testi yaparak ona gore yumurta gelistirici igne ile tedvaiye baslayacagimzii söyledi. Bugun yaptirdim prolaktin 40 ciktidostinex diye bi ilac verdi. Yarim bugun, yarim da bir gun sonra ic dedi. Bu hapi kullanip prolaktin degeri normale donen var mi? Hamilelige engel bir hormonmus estradiol diye bir hormonum daha yuksek cikti. O da engelmis. O kadar cok istiyorum ki bebisimiz olsun.. prolaktini yuksek olup sonra normale donen ve gebe kalan oldu mu?
Bana cok buyuk bi umut oldun suanda. Cok tesrkkur ederim insaALLAH sagsalim bebisinizi kucagina alirsnBenimde prolaktin hormonum 75 di dostinex kullandım normale döndü şimdi 1 aylık evliyim ve dün hamile olduğumu öğrendim seninde düzelir inşallah stres yaptıkça bu hormon yükseliyormus
Benim arkadadinki 29 du o ilac kullandı doktru vermistiBelki 5 doktora gittim bunun için hiçbiri ilaç vermedi ve yüksek değil dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?