• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Prolaktin yuksek olanlar lutfen bir bakin!!!

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

fnd_50

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2015
11.704
18.893
298
34
15 aydir bebek istiyorum olmuyor. 16. Aya girdik.7 8 ay once iki 3 defa hormon testlerim normal cikmisti birdaha yaptirmamistim. Ta ki doktorumu degistirdim ve o doktorum da yumurtamin kalitesiz oldugunu adetin 3. Gunu hormon testi yaparak ona gore yumurta gelistirici igne ile tedvaiye baslayacagimzii söyledi. Bugun yaptirdim prolaktin 40 cikti :( dostinex diye bi ilac verdi. Yarim bugun, yarim da bir gun sonra ic dedi. Bu hapi kullanip prolaktin degeri normale donen var mi? Hamilelige engel bir hormonmus :( estradiol diye bir hormonum daha yuksek cikti. O da engelmis. O kadar cok istiyorum ki bebisimiz olsun.. prolaktini yuksek olup sonra normale donen ve gebe kalan oldu mu?

Ben de 6 aydr istyorm bebek ama olmadı tiroidlermde skntı vardı tedavi göryorm düştü dğerm baktm yine hamile kalamytm prolaktin 30 çktı.Saracoğlu 23 n altına düşmeden imkanz hamile kalmanz duor.Testere dişli aslan pençrsi çayı içyorm İnşaallah düşer ben de bu ay ümitlenecem düşerse canm ..Süt hormonu anneyi koruyormş yumurtlamayı engelliyor ama çoğu kişi düştüğü an hamile kalnyor duor tabi başka sorun yoksa..Allah rast getrsn ..

Bu arada o hapı biliyorum hap kullanmaktan yıldğm için başka bi hormon ilacı kullandğm için de dostinexi kullanmuorm alternatif tıbba yöneliurm canm o ilaç biraz mide bulantsı yapyormış hem ama çabuk düşüryomş değeri relax ol:dondurma:

Bu arada o hapı biliyorum hap kullanmaktan yıldğm için başka bi hormon ilacı kullandğm için de dostinexi kullanmuorm alternatif tıbba yöneliurm canm o ilaç biraz mide bulantsı yapyormış hem ama çabuk düşüryomş değeri relax ol:dondurma:
Canim ilacin cok yan etksii oldugunu soyluyorlar ama brn henuz kotu bi yan etki yasamadim "cok sukur yarin da yarim icecegim sonra bitiyo zaten. Cok etkiliymis İNSAALLAH faydasi olur bizler de bebek sahibi oluruz İNSAALLAH. her ay umutla bekliyorum

Benimde prolaktin yüksekti dostineks bir ayda sıfırladı prolaktin birde anlık yükselip alçalan bişey gebe kalacağın gece düşük de olabilir.ben en son prolaktinle uğraşmayı bırakmıştım iki üç ay üstünden geçti hamileyim üstelik prolaktinimde yüksekti kalamam bu ay diyordum kalmışım gebe olduğumu öğrendiğimde 47 di.çok kafana tskma ilacını kullan adetin geçerse ilacı bırak

Benimde prolaktin yüksekti dostineks bir ayda sıfırladı prolaktin birde anlık yükselip alçalan bişey gebe kalacağın gece düşük de olabilir.ben en son prolaktinle uğraşmayı bırakmıştım iki üç ay üstünden geçti hamileyim üstelik prolaktinimde yüksekti kalamam bu ay diyordum kalmışım gebe olduğumu öğrendiğimde 47 di.çok kafana tskma ilacını kullan adetin geçerse ilacı bırak
Anladim canim dogru ya zaten yeter ki Rabbim nasip etmek istesin hepsi bahane demek ki zamani var biz de sabirla bekliyoruz insaALLAH olur..

Benimde prolaktin sorunum var yaklaşık 1 yıldır ilk gittiğim de 37 idi dostinex kullandım ara verip doktorumu değiştirdim ikinci gittiğimde 62 çıktı doktorum beyin mr istesi çektirdim meğersem hipofiz adenomu varmış gebe kalmama engel çok üst üste tedavi uyguladım yumurta geliştirici çatlama dostinex derken bunaldım şimdi tamamiyle bıraktım biryerde hayıt suyu okumuştum şuan sadece hayıt suyu içiyorum yumurtla geliştiriyor ondan eminim bu ay yumurtlalıklarım kendiliğinden büyüdü ancak süt hormonu için emin olamadım daha

Benimde prolaktin sorunum var yaklaşık 1 yıldır ilk gittiğim de 37 idi dostinex kullandım ara verip doktorumu değiştirdim ikinci gittiğimde 62 çıktı doktorum beyin mr istesi çektirdim meğersem hipofiz adenomu varmış gebe kalmama engel çok üst üste tedavi uyguladım yumurta geliştirici çatlama dostinex derken bunaldım şimdi tamamiyle bıraktım biryerde hayıt suyu okumuştum şuan sadece hayıt suyu içiyorum yumurtla geliştiriyor ondan eminim bu ay yumurtlalıklarım kendiliğinden büyüdü ancak süt hormonu için emin olamadım daha
Hayirt suyunu ben de cok duyuyroum bu ay bi dostinex kullanip deneyeyim de dusmezse ondan ben de kullanirim imsaALLAH. Prolaktin yuksek olursa yumurta olmuyormus iste insaALLAH ALLAH gonlmze gore verir hayirlisyla

Belki 5 doktora gittim bunun için hiçbiri ilaç vermedi ve yüksek değil dedi

Benimde prolaktainim yuksekti 70.4. Ilk doktorum dosyinex verdi kullandim aslan pencesi ve hayitta kullandim sonra doktor degistirdim ikinci doktorum gogsunun ucundan sut gelmiyorsa bu bu kadar engel degil dedi ama malesafki 7 aydir yedavi goruyorum gebe kalamadim

Beyin MRTsi cektirin.
Genelde prolaktin yüksekliği beyinde (hyperphyse) bulunan iyi huylu tümörden oluyor.
Benimde var...
2009 ortaya cikdi
Kusura bakmayin türkçem yeterli değil yoksa daha detayli yazardim

Bilmiyorum trde varmi ama ben cabergolin diye hap kullandim. Adenomu kurutuyor.
Bende öyle oldu.
Malesef adenom 3 yil sonra yeniden oluşdu ama sizde araştırın lütfen

15 aydir bebek istiyorum olmuyor. 16. Aya girdik.7 8 ay once iki 3 defa hormon testlerim normal cikmisti birdaha yaptirmamistim. Ta ki doktorumu degistirdim ve o doktorum da yumurtamin kalitesiz oldugunu adetin 3. Gunu hormon testi yaparak ona gore yumurta gelistirici igne ile tedvaiye baslayacagimzii söyledi. Bugun yaptirdim prolaktin 40 cikti :KK43: dostinex diye bi ilac verdi. Yarim bugun, yarim da bir gun sonra ic dedi. Bu hapi kullanip prolaktin degeri normale donen var mi? Hamilelige engel bir hormonmus :KK43: estradiol diye bir hormonum daha yuksek cikti. O da engelmis. O kadar cok istiyorum ki bebisimiz olsun.. prolaktini yuksek olup sonra normale donen ve gebe kalan oldu mu?

Benimde prolaktin hormonum 75 di dostinex kullandım normale döndü şimdi 1 aylık evliyim ve dün hamile olduğumu öğrendim seninde düzelir inşallah stres yaptıkça bu hormon yükseliyormus

Benimde prolaktin hormonum 75 di dostinex kullandım normale döndü şimdi 1 aylık evliyim ve dün hamile olduğumu öğrendim seninde düzelir inşallah stres yaptıkça bu hormon yükseliyormus
Bana cok buyuk bi umut oldun suanda. Cok tesrkkur ederim insaALLAH sagsalim bebisinizi kucagina alirsn:dua:

Back