Prolaktin tedavisi bittikten sonra prolaktini tekrar yükselen var mı?

ah canımmmmmmmmmmmmmmmmmmm
inşaallahhh.......................
allah gönlümüze göre versin..
hadi bekliyorum heyecanla haberini... yoksada sakın üzülme tamam mı?
ümitsizliğe de kapılma.. allah çok büyük canım..

selam test yaptım umudum bir daha ki aya benneyaptımki negatif çıktı hayırlısı

selam test yaptım umudum bir daha ki aya benneyaptımki negatif çıktı hayırlısı

hadi yaaa.. canım çok üzüldüm ama ümidimizi kaybetmek yok.. güçlü olucaksın.. nasip değilmiş demek ki..
doktora gidersin bir an önce, bir kere daha prolaktini ölçtür, çünkü adetin gecikti, biliyosun adet gecikmesi yapıyor prolaktin..
sakın üzülme canım, elbet bir gün ve en yakın zamanda burda birbirimize mutlu haberimizi vericez brbirimize...
buna çok inanıyorummmm...
öpüyorum canım...

hadi yaaa.. canım çok üzüldüm ama ümidimizi kaybetmek yok.. güçlü olucaksın.. nasip değilmiş demek ki..
doktora gidersin bir an önce, bir kere daha prolaktini ölçtür, çünkü adetin gecikti, biliyosun adet gecikmesi yapıyor prolaktin..
sakın üzülme canım, elbet bir gün ve en yakın zamanda burda birbirimize mutlu haberimizi vericez brbirimize...
buna çok inanıyorummmm...
öpüyorum canım...

güzel düşüncelerin için sağol biliyorum vereceğiz güzel haberlerimizi burdan bende inanıyorum ama işte yinede insanın içinde bir burukluk oluyor elinde olmadan . ALLAH ım umarım dualarımızı kabul eder ve en kısa zamanda sağlıklı sıhhatli bebişlerimize kavuşuruz öpüyorum sevgiyle kala.s.

slm kızlar. bir sorum olacak. prolaktin yüksekliğinin farkedilen bir belitisi var mı ? bildiğim kadarıyla hamile olmamasına rağmen göğsünden süt gelen bayanlar varmış ve prolaktin yüksekliğinden kaynaklanıyormuş. peki gögüs ağrısı bu durumun bir belirtisi olabilir mi?

slm kızlar. bir sorum olacak. prolaktin yüksekliğinin farkedilen bir belitisi var mı ? bildiğim kadarıyla hamile olmamasına rağmen göğsünden süt gelen bayanlar varmış ve prolaktin yüksekliğinden kaynaklanıyormuş. peki gögüs ağrısı bu durumun bir belirtisi olabilir mi?

canım göğüs ağrısını bilemem ama, benim göğüs ucumun kaşınmasından dolayı kk da konu açtığım zaman, ozamanlar prolaktinden olabileceği cevabını almıştım..
bence hiç zaman kaybetmeden göğüs ağrın için bir doktora görünmelisin...

canım göğüs ağrısını bilemem ama, benim göğüs ucumun kaşınmasından dolayı kk da konu açtığım zaman, ozamanlar prolaktinden olabileceği cevabını almıştım..
bence hiç zaman kaybetmeden göğüs ağrın için bir doktora görünmelisin...

çok teşekkür ederim canım. peki gerçektende sende prolaktin hormonu yüksek çıktı mı ? önümüzdeki günlerde zaten kadın doğum doktoruna gidecektim bu konuyu ona mı söylemeliyim yoksa göğüs hastalıklarından mı gitmeliyim. Bu arada bide koltukaltlarımda da ağrı oluyor. hani gögüsten uzanan damarlar oraya kadar gidiyor ya o yüzden bağlantılı olabilir diye düşündüm.. :çok üzgünüm:

önce yazılanları okumamıştım şimdi gördüm doremi sende bu nedenle tedavi görüyorsun anladığım kadarıyla. benim için sana yapılan tetkik ve tedavileri anlatırmısın ?

çok teşekkür ederim canım. peki gerçektende sende prolaktin hormonu yüksek çıktı mı ? önümüzdeki günlerde zaten kadın doğum doktoruna gidecektim bu konuyu ona mı söylemeliyim yoksa göğüs hastalıklarından mı gitmeliyim. Bu arada bide koltukaltlarımda da ağrı oluyor. hani gögüsten uzanan damarlar oraya kadar gidiyor ya o yüzden bağlantılı olabilir diye düşündüm.. :çok üzgünüm:

evet canım benim prolaktinim yüksek ve şuan hap kullanıyorum düşmesi için..

kadın doğum doktoruna zaten gidecekmişsin, bence hemen söyle sorununu,
eğer başka bir doktora gözükmen gerekecekse de, o sana zaten söyleyecektir..
mutlaka muayene ol derim...
haber ver mutlaka canım..
ne zaman gideceksin doktora??

Kızlar ya benım prolaktanım duştu ama ben hala kullanıyorum parlodelı dr kullan yukselmesın dedı ama sabahları baş donmelerım oluyor acaba yıne yukseldımı tahlılı yaptırcam yıne

Kızlar ya benım prolaktanım duştu ama ben hala kullanıyorum parlodelı dr kullan yukselmesın dedı ama sabahları baş donmelerım oluyor acaba yıne yukseldımı tahlılı yaptırcam yıne

merhaba parlodel kullanıyorsan yükseldiğini sanmıyorum prolaktin hormonunun . birde 65 in üstünde ise baş dönmesi yapar ilaç içtiğin ve stresten uzak durduğun sürece yükselmez merak etme . bu arada senin kaç çıktı prolaktinin benim 52 idi a.s.

Canı en son olçturdugumde 3 du ama yukselmesınden korkuyorum benımkı çok yuksektı beyın mr bıle çekındım temız çıkmıştı persembe dr gıtcem tahlıl isteyecegım

Canı en son olçturdugumde 3 du ama yukselmesınden korkuyorum benımkı çok yuksektı beyın mr bıle çekındım temız çıkmıştı persembe dr gıtcem tahlıl isteyecegım

tatlım içini ferah tut bu hormon pamuk ipliğine bağlı en ufak bir streste yükseliyor ben 3 senedir çekiyorum dostinex içtiğimde düşüyor bıraktığımda yükseliyor bende yaptıracağım tahlil regl olmayı bekliyorum regl 3. günü yaptıracağım hakkımızda hayırlısı olsun ALLAH hepimize şifa versin:Saruboceq:

evet canım benim prolaktinim yüksek ve şuan hap kullanıyorum düşmesi için..

kadın doğum doktoruna zaten gidecekmişsin, bence hemen söyle sorununu,
eğer başka bir doktora gözükmen gerekecekse de, o sana zaten söyleyecektir..
mutlaka muayene ol derim...
haber ver mutlaka canım..
ne zaman gideceksin doktora??

canım bu hafta sonuna kadar gitmem lazım. haftasonu adetim gelebilir. gelmeden gidersem gerekli günlerde testimi yaptırabilirim. belk doktor klomen tarzı ilaç başlayabilir diyede adetten önce gitmek istiyorum. klomen kullanan kızlara sordum adetin 3-4 ya da 5. günleri ilaca başlıyorlarmış. sonucu haber veririm. çok teşekkürler a.s.

önce yazılanları okumamıştım şimdi gördüm doremi sende bu nedenle tedavi görüyorsun anladığım kadarıyla. benim için sana yapılan tetkik ve tedavileri anlatırmısın ?

canım msjını yeni gördüm. tabiki anlatırım...
benim prolaktin 98 e çıkmıştı parlodel kullanmıştım ama fayda etmedi.. derken doktor değiştirmemle beraber dostinexe başladım.. ve 1 ayda değerim 11 e düştü. o ay hamile kaldım, ama maalesef ki bebeğimin 2 aylıkken kalbi durdu..
şimdi tekrar prolaktinim 80 lere yükselmiş.. 2 lik dostinex kullanıyorum yarım yarım..
1 tane yarım hapım kaldı, sonra bende tekrar tahlil yaptırıcam. inşaallah düşer değerim..
bu arada ben hayıt suyuda kullanıyorum prolaktinim için..
işte böyle canım..

canım geçmiş olsun. bebeğin için çok üzüldüm.olumsuz bir yaşantı ama yinede hamile kalabiliyor olduğunu bilmek seni rahatlatmıştır. ben şunu merak ettim. hani göğüslerinde kaşıntı varmış ve kk daki arkadaşlara sormuşsun onlarda prolaktin yüksekliği olabilir demişler ya ondan sonramı doktora gittin. yoksa bebeğin olmadığı için doktora gittinde hormon testlerinde mi meydana çıktı ? neden soruyorum çünkü doktorun beni göğüs hastalıklarına yönlendirmesini istemiyorum adam akıllı kontrolden geçirsin hormon testlerini yapsın diye.. bir tane kadın doğum doktorum var zaten. 2 ay önce başka bir nedenlede gittim o kadar sakin ki acele etmeyin diyor. şimdi gidince ne dicem bilemiyorum :KK43:

canım geçmiş olsun. bebeğin için çok üzüldüm.olumsuz bir yaşantı ama yinede hamile kalabiliyor olduğunu bilmek seni rahatlatmıştır. ben şunu merak ettim. hani göğüslerinde kaşıntı varmış ve kk daki arkadaşlara sormuşsun onlarda prolaktin yüksekliği olabilir demişler ya ondan sonramı doktora gittin. yoksa bebeğin olmadığı için doktora gittinde hormon testlerinde mi meydana çıktı ? neden soruyorum çünkü doktorun beni göğüs hastalıklarına yönlendirmesini istemiyorum adam akıllı kontrolden geçirsin hormon testlerini yapsın diye.. bir tane kadın doğum doktorum var zaten. 2 ay önce başka bir nedenlede gittim o kadar sakin ki acele etmeyin diyor. şimdi gidince ne dicem bilemiyorum :KK43:

cnm sen neden bu kadar sıkıntı yapıyorsun ne dıcem dıye gıt ve derdını soyle druna

cnm sen neden bu kadar sıkıntı yapıyorsun ne dıcem dıye gıt ve derdını soyle druna

tatlım doktorun karşısına geçince öyle olmuyor işte.. doktorlar öyle sakin ki.. 6-7 ay oldu dicem daha bekleyin erken dicek.. bundan önceki her gitmemde aynı şeyi söyledi. gel bi kontrol edelim varmı bişeyin demedi. her ay her ay bir sürü para gidiyor. en iyi bir laboratuara gidip bütün tahlilleri kendim yaptırmak :bbo:

tatlım doktorun karşısına geçince öyle olmuyor işte.. doktorlar öyle sakin ki.. 6-7 ay oldu dicem daha bekleyin erken dicek.. bundan önceki her gitmemde aynı şeyi söyledi. gel bi kontrol edelim varmı bişeyin demedi. her ay her ay bir sürü para gidiyor. en iyi bir laboratuara gidip bütün tahlilleri kendim yaptırmak :bbo:

cnm senı anlıyorum cunku bende ılk gıttıgımde 6 aylık evlıydım bana ohooo daha cok erken demıstı ve ben o gun bugun dr hıc gıtmedım hep bekledım baktım olmuyo bu ay dr a gıtmeye basladım sımdı tedavı oluyorum ıste hakkında hayırlısı olsun cnm

cnm senı anlıyorum cunku bende ılk gıttıgımde 6 aylık evlıydım bana ohooo daha cok erken demıstı ve ben o gun bugun dr hıc gıtmedım hep bekledım baktım olmuyo bu ay dr a gıtmeye basladım sımdı tedavı oluyorum ıste hakkında hayırlısı olsun cnm

peki şimdi ne kadar oldu ? bir yılda bir yıl diye tutturuyorlar.. ama zaman kaybetmek istemiyorum ve her ay bebek çalışmalarından çok sıkıldım benneyaptımki

X