- 14 Aralık 2008
- 818
- 0
mehaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım. Bugün prolaktin testi yaptırdım ve sonuç 31.24 çıktı doktor da bana glukofen ve dosterex verdi günde hafta da 1 kez dostoreks ve her gün de glukofeni kullanacakmışım. Bu ilaçları daha önce kullanan arkadaşlar varsa bana bilgi verebilirler mi acaba benim de bebişim olacak mı
mirmirmirmir
hoşgeldin aramıza çok yüksek değil prolaktinin. glukofen kullanmadım hiç ama dostinex kullandım yan etkisini hiç görmedim sadece günün erken saatlerinde içtiğimde halsizlik yapıyordu o nedenle yatmadan önce içiyordum dostinex kuvvetli bir ilaçtır düşürür prolaktinini ama düşşede sürekli takip altında tutman gerekiyor çünkü çok oynak bir hormon prolaktin ve bir tavsiye ( ben huyunu iyice öğrendimde bu hormonun) stresten uzak dur zor ama stres yapmaman gerek prolaktin hormonunun diğer adı da stres hormonu . prolaktinin en iyi dostu stres çünkü . o nedenle uzak durmaya çalış stresten .
tabiki bebişin gelecek sadece aklına getirmemeye çalış ne kadar aklında olup neden olmuyor diye kafana takarsan gelmiyor . ve bir tavsiye doktorunla görüşüp yumurtalarını kontrol ettir çünkü yumurtaların büyümesini engelliyor prolaktin regl 12. günü bakıyorlar yumurtalara . umarım en kısa zamanda prolaktinin düşer ve sağlıklı sıhhatli bebişine kavuşursun a.s.