Prolaktin tedavisi bittikten sonra prolaktini tekrar yükselen var mı?

mehaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım. Bugün prolaktin testi yaptırdım ve sonuç 31.24 çıktı doktor da bana glukofen ve dosterex verdi günde hafta da 1 kez dostoreks ve her gün de glukofeni kullanacakmışım. Bu ilaçları daha önce kullanan arkadaşlar varsa bana bilgi verebilirler mi acaba benim de bebişim olacak mı
mirmirmirmir

hoşgeldin aramıza çok yüksek değil prolaktinin. glukofen kullanmadım hiç ama dostinex kullandım yan etkisini hiç görmedim sadece günün erken saatlerinde içtiğimde halsizlik yapıyordu o nedenle yatmadan önce içiyordum dostinex kuvvetli bir ilaçtır düşürür prolaktinini ama düşşede sürekli takip altında tutman gerekiyor çünkü çok oynak bir hormon prolaktin ve bir tavsiye ( ben huyunu iyice öğrendimde bu hormonun) stresten uzak dur zor ama stres yapmaman gerek prolaktin hormonunun diğer adı da stres hormonu . prolaktinin en iyi dostu stres çünkü . o nedenle uzak durmaya çalış stresten .
tabiki bebişin gelecek sadece aklına getirmemeye çalış ne kadar aklında olup neden olmuyor diye kafana takarsan gelmiyor . ve bir tavsiye doktorunla görüşüp yumurtalarını kontrol ettir çünkü yumurtaların büyümesini engelliyor prolaktin regl 12. günü bakıyorlar yumurtalara . umarım en kısa zamanda prolaktinin düşer ve sağlıklı sıhhatli bebişine kavuşursun a.s.

canım böle şeyleri takıntı haline getirme bnce altı üstü bi liste batıl inanç olur bu siz ise allaha inanan dinine düşkn insanlarsınız allahın izni ile doremininde sennde bebişleriniz olcak boşern listeyi filan bak bnde adımı yasdırdım ama şimdi iki ay tedavi olcam dostinex kullanıcam ve mr çekilicek budamı listeden oldu buna inanmak komik olmasmı sencede allaha dua edelim daha yaşımız genç napalım şimdi olmasa bi kaç ay sonra olur inşş...sen ilacı bırakalı ne kadar oldu canım...

anemoneeeeeeeee hg nasılsın
nerdesin kız yazsana bişeyler[/QUOTE

hoşbulduk tatlım buralardayım iyiyim canım bir yandan bebiş çalışmalarına devam ediyorum:eek:inşallah sağlıklı sıhhatli gelir bebiş:Saruboceq: bir yandan da heyecanla bekliyorum 13 martı hayırlısı olsun hakkımızda sen nasılsın sanırım sende heyecanla bekliyorsun

hayırrrr:KK43:(b.çekmeceye gidicektik hastaneye başhekimi bizim tanıdımız die annmler o tarafta oturuolar bu arada..yeğenimin doğum günü die bu tarafa geçtiler bnde dedim eşiminde işi vardı daha sonra gidelim zaten hiçte gidesim yok ya korkuorum o makineden baktım netten tansiyonum zaten çok düşük bayılıp kalıcam oralarda:KK43:(

canım böle şeyleri takıntı haline getirme bnce altı üstü bi liste batıl inanç olur bu siz ise allaha inanan dinine düşkn insanlarsınız allahın izni ile doremininde sennde bebişleriniz olcak boşern listeyi filan bak bnde adımı yasdırdım ama şimdi iki ay tedavi olcam dostinex kullanıcam ve mr çekilicek budamı listeden oldu buna inanmak komik olmasmı sencede allaha dua edelim daha yaşımız genç napalım şimdi olmasa bi kaç ay sonra olur inşş...sen ilacı bırakalı ne kadar oldu canım...

pardolel kullandım ama sadece yarım doz yan etkileri çok fazlaydı bıraktım.ilaç kullanmadım diyebilirim.şuan kaç onuda bilmiyorum
dr agitmek istemiyorum korkuyorum ya.aslında dr 1 yıl bekleyin demişti bize ben 2.5 sene doğum kontrol hapı kullandım bıraktıktan sonra hormonlarım bozuldu,adetim düzensizleşti.evlenmeden böyle bir problemim yoktu ki. bir kaç ay daha beklicem olmazsa artık tedaviye başlıcam.

inşş canım dua ediorum sizin için gelsin artık bi yeğen daha dimii öle bıcır bıcır eli ayağı düzgün sağlıklı sana bnzeyen bi kız ne kadar güsel olur dimii :ecrin_bebek:

hayırrrr:KK43:(b.çekmeceye gidicektik hastaneye başhekimi bizim tanıdımız die annmler o tarafta oturuolar bu arada..yeğenimin doğum günü die bu tarafa geçtiler bnde dedim eşiminde işi vardı daha sonra gidelim zaten hiçte gidesim yok ya korkuorum o makineden baktım netten tansiyonum zaten çok düşük bayılıp kalıcam oralarda:KK43:(

hayatım bir an önce çektir bence korkunu anlıyorum bende korkmuştum ilk başta ama korkma artık eskisi gibi tünel gibi bir şeye sokmuyorlar (tabi gittiğin hastanedeki nasıl bilmiyorum ama ) ben girdim korkulacak birşey yok sadece ses rahatsız ediyor insanı okadar bence vakit geçirmeden git en azından inşallah yoktur birşey ama varsada eğer önlemini alıp tedaviye başlarsın hiçolmazsa ama birşey çıkacağınıda sanmıyorum canım bu arada yegeninin doğum günü kutlu olsun yeni yaşı tüm istediklerini sunsun yegenine sağlıklı yıllar:nazar:a.s.

canım benim güvenilir bi doktora gitsen daha ii olmasmı bi ölçtür hiç olmasa emin ol kndinden için rahatlasın...

hayatım bir an önce çektir bence korkunu anlıyorum bende korkmuştum ilk başta ama korkma artık eskisi gibi tünel gibi bir şeye sokmuyorlar (tabi gittiğin hastanedeki nasıl bilmiyorum ama ) ben girdim korkulacak birşey yok sadece ses rahatsız ediyor insanı okadar bence vakit geçirmeden git en azından inşallah yoktur birşey ama varsada eğer önlemini alıp tedaviye başlarsın hiçolmazsa ama birşey çıkacağınıda sanmıyorum canım bu arada yegeninin doğum günü kutlu olsun yeni yaşı tüm istediklerini sunsun yegenine sağlıklı yıllar:nazar:a.s.

canım çok saol güsel dileklerin için artık büyüdü yedi yaşına girdi bu sene okulada başlıcak görsen çok serseri bişeygamyoncuiremsubişey çıkmasından ben korkuorum aslında çünkü biliosun pazartesi ilacı aldım dostinexi ve aralıksız baş ağrısı çektim dört gün doktorda sanırım tedirgin oldu bıraktırdı hemen bir an önce bnde yaptırmak istiorum ama arkadaşımla konuştum biras önce oda mr çektirmişti makina biras ürkütücü filan dedi ama kısa sürüyomuş sanırım bilmiorum nasıl olcakk hayırlısı

haklısın galiba
aslında çokta sıkmak istemiyorum kendimi ama elde değil.aklıma getirmemeye çalişıyorum ama olmuyor.bu ay da bir geçsin bakalım belki benim prolaktinciğim kendiliğinden düşmüştür.

kötü giden tek şey günlerin geçmemesi
ben her geçen gün biraz daha sabırsızlanıyorum.reglime 10 gün kaldı hep böyle gün sayıyorum yarın yeniden soğan kürüne başlıycam bakalım hayırlısı
doreminin yazısını okuduktan sonra sanki listenin tılsımı bozuldu regl oldu yazısını görünce çok kötü oldum yaaa.

i gidio dielim ii gitsin:)doremiye bnde üzüldüm baya üzgn gibi bişiyler yazmış ama hayırlı buymuş inş bi dahaki aya gelicek meleği göremiorum onu buralarda artık...sen napıosun kötü giden bişey yok dimi canım :))

kızlar lütfen siz moralinizi bozmayın..
bende çok üzüldüm ama şuan daha iyiym. bu ay çok umutluydum ve adet olunca inanın dünyam başıma yıkıldı sandım.. ilk defa bir reglide böyle oldum. bende anlamadım... evde olsaydım ağlardım hüngür hüngür herhalde... çok üzüldüm çünkü.. çookk.. senağlama
napalım kısmet değilmiş.. yine çok şükür Allahıma, en azından regli sorunu çekmiyorum.. çünkü eskiden benim reglim çok düzensizdi..
genel bir hormon testi yaptırıp doktoruma gidicem. zaten yumurtlamaya bakıcaktır bu ay. 12.-13. günlerde gel demişti. ayrıca soğan ve incir kürlerini kullanıcam bu ay. onlarıda araştırıyorum bir yandan.. bilginiz varsa bana yardımcı olun lütfen..
haydi bakalım listemizi sizler güzelleştireceksiniz.. inanıyorum buna.. ben maalesef başaramadım :çok üzgünüm:

canım allah aşkına kndini üzme ağlmada sıkıntı verme kndine bu ay olmadı dieray inş olucakk dediğim gibi daha genç insanlarız biliorum bnde hemen olsun istiorum ama allah büyük işte bekliorus öle başarmadım filan deme ne alakası var senn isteğinle yada becerinle olan bişey deilki bu canım en azından regln düzene girmiş bak bu ne dmek yumurtlama sorunun olmıcak demeki daha ii olcaksın inşş hadi gül bakimmmkaydirigubbakcemile5

YILMADIK,,, YILMAYACAĞIZ...ÜZÜLMEYECEĞİZ NE OLUR SA OLSUN
MELEKLERİMİZİ SABIRLA BEKLEYECEĞİZ...

1-) doremi.......................:2 mart regl oldu senağlama
2-) anemone....................:12 mart
3-) pancuben...................:9 mart
4-) qusel.........................:5 mart
5-) mseda.......................:8 mart
6-) mercanyolu................:5 mart
7-)zuq.............................:14 mart
:cool:julyet...........................:23 mart
9-)gulkaya.......................:13 mart
10-)kelebek97..................20 mart
11-)pearl pearl.................:4 mart
12-)zeze06......................:11 mart
bu ayda heyecanlı bekleyişi hep beraber yaşayalımmm...
topiğimize gelen herkesi listemize bekliyoruz.:Sarubo ceq:..
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:

bncede önce soğan kürünü denemelisin nedenide vücudunu temislemek bütün iltihabı atıomuş bnde denicem hergn yapıcam bunu sabah dnledim yine doktoru kistte bile ii geliomuş bnce herşeyi usulüne göre yapmalıısn iişe yaraması için

bncede önce soğan kürünü denemelisin nedenide vücudunu temislemek bütün iltihabı atıomuş bnde denicem hergn yapıcam bunu sabah dnledim yine doktoru kistte bile ii geliomuş bnce herşeyi usulüne göre yapmalıısn iişe yaraması için

peki soğan kürüne ne zaman başlanıyo?

kıslar sizlere ii gecelerröpüorum hepinizi:)))anemonecim senide çok öpüorum canım inşş bu ayy allah sana yardım edicek dualarım sizinle.....

X