Prolaktin tedavisi bittikten sonra prolaktini tekrar yükselen var mı?

doremi kullanıcısından alıntı Mesajı göster
Bugün 1 MART HAKKIMIZDA HAYIRLISI OLSUN ...MÜJDELİ HABERLER ALMAK İÇİN Hamileliği bekleyenler.. ve
YILMADIK,,, YILMAYACAĞIZ...ÜZÜLMEYECEĞİZ NE OLUR SA OLSUN
MELEKLERİMİZİ SABIRLA BEKLEYECEĞİZ...

1-) doremi.......................:4 mart
2-) anemone....................:12 mart
3-) pancuben...................:9 mart
4-) qusel.........................:5 mart
5-) mseda.......................:8 mart
6-) mercanyolu................:5 mart
7-)zuq.............................:14 mart
:cool:julyet...........................:23 mart
9-)gulkaya.......................:13 mart
10-)kelebek97..................20 mart

bu ayda heyecanlı bekleyişi hep beraber yaşayalımmm...
topiğimize gelen herkesi listemize bekliyoruz.:Sarubo ceq:..
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

hoşgeldin canım...
merak etme dostinex düşürür değerini.. peki değerin kaçtı?
senide listemize ekleyeyim mi. beklenen adet tarihini verir misin canım?

tekrardan merhaba :1hug:

değerim 26.01 di.Yalnız doktorum bana dostinex i sadece bir hafta içmemi soyledi yani 2 hafta once düştüyse yine çıkmıştır gibime geliyo çünki göğüslerim hem kışınıyo hem acıyo :çok üzgünüm:
adet tarihim normalde 4 mart ama son 5 aydır düzensiz olduğundan kesin şu tarihtir diyemiyorum fisfisfis kesin olmamak kaydıyla isterseniz ekleyin....

Bugün 1 MART HAKKIMIZDA HAYIRLISI OLSUN ...MÜJDELİ HABERLER ALMAK İÇİN Hamileliği bekleyenler.. ve

1-) doremi.......................:4 mart
11-)pearl pearl.................:4 mart

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

Günaydın hanımlar;
İyi bir hafta olmasını canı gönülden diliyorum ve bu hafta güzel haberler almak için dua ediyorum..Hepimiz için hayırlısı olsun ...Regli olursak ta üzülmek yok..Ne kadar karamsar ve üzgün olursak kendimizi üzmekten başka birsey yapmayız...Sabırla bekleyeceğiz...:nazar::CüvCüv::CüvCüv::Saruboceq::Saruboceq::emir_bebek:

Günaydın hanımlar;
İyi bir hafta olmasını canı gönülden diliyorum ve bu hafta güzel haberler almak için dua ediyorum..Hepimiz için hayırlısı olsun ...Regli olursak ta üzülmek yok..Ne kadar karamsar ve üzgün olursak kendimizi üzmekten başka birsey yapmayız...Sabırla bekleyeceğiz...:nazar::CüvCüv::CüvCüv::Saruboceq::Saruboceq::emir_bebek:

:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Günaydın hanımlar;

:CüvCüv::Saruboceq: :emir_bebek: :CüvCüv::Saruboceq::emir_bebek::CüvCüv::Saruboceq::emir_bebek:

mehaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım. Bugün prolaktin testi yaptırdım ve sonuç 31.24 çıktı doktor da bana glukofen ve dosterex verdi günde hafta da 1 kez dostoreks ve her gün de glukofeni kullanacakmışım. Bu ilaçları daha önce kullanan arkadaşlar varsa bana bilgi verebilirler mi acaba benim de bebişim olacak mı
mirmirmirmir

Selam arkadaşlar doremi beni eklememişsin..senağlama 11 mart..bu ay nedense içimde farklı bir his var sayıda artacak hatta herkes bile olabilir hamişşş hehe

1-) doremi.......................:4 mart regl oldu senağlama
11-)pearl pearl.................:4 mart
12-)zeze06......................:11 mart
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:
[/QUOTE]

kızlar bana bu liste uğurlu gelmedi..
umarım ki herkese uğurlu gelir ve bu ay herkes hamiş kalır...
ben bundan sonra liste düzenlemiycem ama tabiki sizler için bu listeyi kontrol altında tutucam...
bu ay gerçek anlamda kafama çok takmamayı düşünüyorum, nasıl olucak bilmiyorum ama bunu yapıcam. ilk işim hormon tahlili yaptırmak olucak.. genel anlamda kontrolden geçmek istiyorum, zaten bu ay adetim bitince doktorum çağırmıştı... yani doktor kontrolüm var.. ve ben bu ay ovaliasyon testini deniycem.. bakalım hayırlısı.. çok dua ediyorum sizler içinde kendim içinde.. sabırlıyım, bekliycem.. sağlıkla gelsin yeterkiii...

canım üzme kendini ya umarım en kısa zamanda bebişini kucağına alırsın artık herşeyin tedaisi var moral çok önemli bu dönemde moralini yüksek tut gerisi kolay

kızlar bana bu liste uğurlu gelmedi..
umarım ki herkese uğurlu gelir ve bu ay herkes hamiş kalır...
ben bundan sonra liste düzenlemiycem ama tabiki sizler için bu listeyi kontrol altında tutucam...
bu ay gerçek anlamda kafama çok takmamayı düşünüyorum, nasıl olucak bilmiyorum ama bunu yapıcam. ilk işim hormon tahlili yaptırmak olucak.. genel anlamda kontrolden geçmek istiyorum, zaten bu ay adetim bitince doktorum çağırmıştı... yani doktor kontrolüm var.. ve ben bu ay ovaliasyon testini deniycem.. bakalım hayırlısı.. çok dua ediyorum sizler içinde kendim içinde.. sabırlıyım, bekliycem.. sağlıkla gelsin yeterkiii...

canııııııım ya çok üzüldüm:çok üzgünüm:
görünce şok oldum nedense bu ay hep hamiş yazılarını göreceğimi umuyodum ya hayırlısı canım üzme kendini kontrollerini yaptır inş.nisan da gelir bebişin.

i gidio dielim ii gitsin:)doremiye bnde üzüldüm baya üzgn gibi bişiyler yazmış ama hayırlı buymuş inş bi dahaki aya gelicek meleği göremiorum onu buralarda artık...sen napıosun kötü giden bişey yok dimi canım :))

kötü giden tek şey günlerin geçmemesi
ben her geçen gün biraz daha sabırsızlanıyorum.reglime 10 gün kaldı hep böyle gün sayıyorum yarın yeniden soğan kürüne başlıycam bakalım hayırlısı
doreminin yazısını okuduktan sonra sanki listenin tılsımı bozuldu regl oldu yazısını görünce çok kötü oldum yaaa.

X