Prolaktin tedavisi bittikten sonra prolaktini tekrar yükselen var mı?

canım peki başın ağrıdığında mide bulantın oluyomu yada karanlık ve sessiz ortamda kalma gibi isteklerin oluyomu

ewt canım mide bulantısı ve gözlermde inanılmas bi basınç hissediorum tv filan kesnlikle izleyemiorum sadece gözümü kapatıorum ve sürekli eşime satlerce masaj yaptırıorum ilaçta etki etmioki düşün yani majezik gibi bi ağrı kesici alıorum

yüce RABBİM her isteyene sağlıklı sıhhatli bebişlerini versin hayırlısı tatlım. sende içini ferah tut iyi şeyler düşün ki iyi şeylerle karşılaş hayatım üzülme sakın mr 1 gün sonra çıkıyor genelde hayırlısı olsun tatlım doktora gidip tedavi olmak zorundayız hepimiz ALLAH beterinden esirgesin canım

kıslar bu hayıt suyu nedir ben bilmiorum hiç nasıl bi tadı var

amin canım inş burdaki herkesden güsel hayırlı haberler alırız dediğin gibi allah daha kötüsünden esirgesn neler var hastanelerde inan gittiğimde kndi derdimi unutuorum insanlara ağlıorum üzülüorum oralardamirmirmirmir

benim eşimde migren hastası canım ama çok daha ağır geçiriyor.7-8 saat boyunca hep karanlıkta ve sessiz ortamda uyumaya çalışıyor.bu süre içinde 4-5 defa midesi bulanıyor.çıkarmadan da ağrı hafiflemiyor.ağrı kesicilerde işe yaramıyor
migren hapı kullanıyor ayrıca bulantı için bir ilaç içiyor.allah şifa verir inşallah.

geçmiş olsun canım bnmki okadar deil sanırım yani mide bulantım çok olmuyo daha başlangıç olabilir sinizüt vardı tedavi olmadım şimdi ağrılarım daha ağır geçmeye başladı migrennde tedavisi yokmuş çok kötü bu ağrılar çekilirmi ben bıktım artık başağrısından hemen hemen hergn çekiorum malesefki...nete araştırdım abdbilim adamları bi tedavi yöntemi bulmuşlar ama henüz ne olduğu beli deil(bakalım inş yakın zamanda çaresini bulurlar inş...

kızlar ben kaçtım iyi geceler hepinize içinizi ferah tutun gelecek nazlı bebişlerimiz hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli bi şekilde merak etmeyin ALLAH dualarımızı kabul etsin

bende çıkıyom kızlar herkese iyi geceler
güzel haberler vermek dileğiyle...:ecrin_bebek::Saruboceq:
:teytey::teytey::teytey:

iki ilaç birdenmi kullaıosun çok ağır gelmiomu ben pek biiy bilmiorum prolaktınle ilgili daha yeni sardım başıma bu inatcı hormonupeki canım bu iki üç ay içinde hamile kalmayı deniomusun doktorun ne dior...bunu bi seviyede tutamıcamıza göre napıcaz sürekli ilaçmı alcaz yaaaa

iigeceler cnlarr kndinize ii bakın kaydirigubbakcemile5

Kızlar bende kaçar yavaştan yavaştan bu vücud alıştı erken kalkmaya ve yorgun düşüyorum kendinize iyi bakın
Mseda geçmiş olsun tekrardan MR sonucun inşallah olumlu çıkar canım
ZUG seni aramızda sık görmek isteriz şafak saymaya da bekleriz:)))
KELEBEK97 seni de aramızda görelim yaa ara sıra olmaz öyle müsait olduğun zamanlar hemen gel....
ANEMONEM ...Canım seninle zaten sohbet ediyoruz yat uyu yumurtaların bir an önce çatlasın ben yeğen istiyorummmm:CüvCüv::CüvCüv:
DOREMİ ...bugün yoktun canım yaa senağlamanerelerdesinnnsüprizzzzz
Herkese iyi geceler HAKKIMIZDA HAYIRLISI NE İSE O OLSUN...BU MART AYINDA DA
YENİ HEYECANLARA BAŞLADIK BAKALIM :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

:teselli::teselli::teselli::teselli::teselli:

canm ben yeniden geldim eşin maçın tekrarını islio bnmde canım sıkıldı kmse yoktur die geldim ma sen burdasın:)))rahim filmi ne içn çektirdin canım bu arada ilaçın prokpektüsünde hamileler kullanmamalı dior bnce sende doktorun kullan desede kullanma bazen doktorlar bile hata yapabiliol ben doktor hatası yüsnden bebeğimi kaybetiğim içim bu tarzda bna ters gelen mantıksız gelen şeyleri dinlemek bile istemiorum bir kaç doktora soruorum herşeyi bilirsin hepsi farklı şeyler sölerler...yenimahallede ii bi prof var ona gitmeyi düşünüorum en tecrübelisi o sanırım ilaç ilaç nereye kadar bnyemizi mahvediorus bütün ilaçların yan etkisi var biliosun şu hayıt suyunu doktoruma sorucam bakalım işe yarıosa denemek istiorum ...

öle deme canım ya bnde rahim filmi çektiricem çokmu kötü bişiy bnm bebeğimi çok bük kaybetiğim için doktorum rahim filmi istedi bi sorun olup olmadına bakmak istedi(inş yoktur sorun allahım....bnm ablamında tam beş sene çocuğu olmadı doktor en sonunda sizin çocuğunuz olmas dedi ve ablam kafasından atı bebek işni bari bi araba alıyımda onun taksitlerini ödeyelim bi mal sahibi olalim dedi ve canım arabayı aldıkları ay hamile kaldı şimdi kocaman bi yeğenim var yani kafandan at sıkıntı yapma düşünme sürekli allah yardım edio canım zamanını o çok ii bilio stres herşeyin her hastalığın başı inşş canım senn adına hayırlısı olsun

canım ben bu jinekolojik muayenelerde zaten çok kasılıorum ve çok utanıyorum doktorlar hiç rahat edemiorum benm utangaçlıyım yüznden bi türlü alışamadım yaa..ama çok kötü bi olay ((rahim filmini ben zaten çektirmekten yana deilim doktor onnu isteyeli baya bi zaman oldu ama prolaktn çıkınca bunun üstüne düşmeye baladık bu daha önmli önlem olarak yapıcaktık filmi...neden karamsarsn canım sana diorum ama bnde öleym hep kötüyü düşünüorum kötüdü gelir bulur beni ii düşün ii olsun güsel şeyler düşün eşin kızmakta haklı heleki bu zamanlarda dahada rahatstressiz olmam gerekli çalışıomusun nasıl bi şin var bilmiorum ama iş stresi bile yetio insana dediğin gibi prolaktinin dosto stres nie onu beslioruski öle deilmi relax bitkisel çaylardan dene rahatlatıo pamuk gibi olursun walla:))):lepi:

ewt ama bu hepsi için geçerli deildir sanırım mesela bazılarını doktorum bana hamilelik dönemmde yasaklamıştı bnde çok fazla içerm özelikle limonlu form bayılırım bağırsakları çalıştırıo rahatlatıo istersen sor doktoruna bitkilern isimlerini bilmek önmli ve neye ii neye kötü geldiğini örenmek lazım nette bir sürü sayfa var bunun için aslında bunun için bide ben evde olduğum için sabahları kadın programlarını isliorum :))orda bahsediolar ahmet maranki var ona güveniorum siteside var bi bak istersen....

bndede bağırsak sorunu var malesef kullanmak zorunda kalıorum her gece yatmadan bir bardak içiorum tadı çok güsel ama hamile kullanma sakın....tamam tatlım sanada ii geceler ben maçın bitmesini beklioırum mecburen eşim tam bi fener aşığıdırdadelikafaduldenbnde öpüorum canım ii gecelerr...

kızlar merhabaaaa........
dün hiç giremedim, kocişimle gezmeye gittik :)))))))))))))
bugünde anca gelebildim..
ben yokken ne yaptınız bakalım?

kızlar merhabaaaa........
dün hiç giremedim, kocişimle gezmeye gittik :)))))))))))))
bugünde anca gelebildim..
ben yokken ne yaptınız bakalım?

selm canım hoşgeldn...walla buralara kmse fazla uramıor sanırım bnde dier forumları geziorum şu cilt bakımıyla ilgili inanılmas garip şeyler okudum bilen bilmeyen bişiyler yazmış baktınmı hiç bakmadıysan bi bak derim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…