canım peki başın ağrıdığında mide bulantın oluyomu yada karanlık ve sessiz ortamda kalma gibi isteklerin oluyomu
ay canım benim hadi inş canım çok isterim bebişin olmasını allah yardım edicek inş sende içini ferah tut bak yolun sonuna gelmişin artık gelicek nazlı bebiş:ecrin_bebek:bakalım canım pazartesi gidiorum hastaneye aynı gün çıkarmı mrbilmiorum inş fazla bekletmesler(çok merak ediorm bnde canım yaa artık bitsede içim rahatlasa...kafam okadar doluki anlatamam depresif bi insan oldum kafamçokkarıştı
yüce RABBİM her isteyene sağlıklı sıhhatli bebişlerini versin hayırlısı tatlım. sende içini ferah tut iyi şeyler düşün ki iyi şeylerle karşılaş hayatım üzülme sakın mr 1 gün sonra çıkıyor genelde hayırlısı olsun tatlım doktora gidip tedavi olmak zorundayız hepimiz ALLAH beterinden esirgesin canım
ewt canım mide bulantısı ve gözlermde inanılmas bi basınç hissediorum tv filan kesnlikle izleyemiorum sadece gözümü kapatıorum ve sürekli eşime satlerce masaj yaptırıorum ilaçta etki etmioki düşün yani majezik gibi bi ağrı kesici alıorum
kıslar bu hayıt suyu nedir ben bilmiorum hiç nasıl bi tadı var
benim eşimde migren hastası canım ama çok daha ağır geçiriyor.7-8 saat boyunca hep karanlıkta ve sessiz ortamda uyumaya çalışıyor.bu süre içinde 4-5 defa midesi bulanıyor.çıkarmadan da ağrı hafiflemiyor.ağrı kesicilerde işe yaramıyor
migren hapı kullanıyor ayrıca bulantı için bir ilaç içiyor.allah şifa verir inşallah.
kıslar nasılsınız arada bir bakıyorum muhabbetlerınıze sizin kadar sık giremiyorum ama a.s.bende doxtıensle agnacastona basladım 1 hafta oldu doxtınese zaten alışığım bende yan etkı yapmıyo ama agnacaston çok fena midemi bulandırıyo dayanmaya çalışıyorum aranızda bu ilacı kullanan yok sanırım
ve biliyomuusn ilaçlara başladım göğüslerimdeki ağrı sızı sertlik herşey geçti yani ben resmen anlıyorum prolaktinimmin yüksek veya düşük olgunu ilaçla hemne düşüyor,ama neyazııkı ilaca 2-3 ay ara verdiğimde tekrar yükselmeye başlıyo napcaz bilmiyorum şu inatçı hormon prolaktını bebişlerimiz bizi çookk bekletmeden gelsinler yaaa:Saruboceq:rabbim dualarımızı duysunn
Bugün 1 MART HAKKIMIZDA HAYIRLISI OLSUN ...MÜJDELİ HABERLER ALMAK İÇİN Hamileliği bekleyenler.. ve
YILMADIK,,, YILMAYACAĞIZ...ÜZÜLMEYECEĞİZ NE OLUR SA OLSUN
MELEKLERİMİZİ SABIRLA BEKLEYECEĞİZ... :Saruboceq: :Saruboceq:
1-) doremi.......................:2 mart
2-) anemone....................:12 mart
3-) pancuben...................:9 mart
4-) qusel.........................:5 mart
5-) mseda.......................:8 mart
6-) mercanyolu................:5 mart
7-)zuq.............................:14 mart
julyet...........................:23 mart
9-)gulkaya.......................:13 mart
10-)kelebek97..................20 mart
bu ayda heyecanlı bekleyişi hep beraber yaşayalımmm...
topiğimize gelen herkesi listemize bekliyoruz.:Saruboceq::Saruboceq:..
:CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:
evet canım 2 tane birden ilaç alıyorum agnacastonu hergun 1 tane doxtınesı pazartesı ve persembe bır tane 2sıde aynı ilaç yanı agnacaston hormon dengeleyıcı ozellıkle prolaktın dıye bılıyorum ama bu ilaç hayıt tohumunun ilaç halıne getırılmısı bıtkısel mıs guya ama benı mahvedıyo.bana doktorum korun falan demedı hatta 2 ay sonra tekrar göruscez rahım fılmınden sonra 3 ay sure vermıstı 2 ay kaldı.sanırım ilaç almaya devam etmelıım hatta bi arkadas yazmıs hamılıgının 2 ayına kadar doktoru kullndırmıs ama bazılarıda kötu tecrubeler elde etmıs ve doxtınes yuzunden demıs ılactata gebelıkte kullanmayınız denılıyo benımde kafam karışıyo yaakafamçokkarıştı herkes her doktor baska bısıler soluyo canım
evet canım ilaçlar bişeyleri düzeltırken diğerlerini malesef mahvediyo benımde kafam karısık ilaç kullanmadığım dönem 2-3 ay oluyo bu donemde korunmıcaz tutarsa tutcak gerıye artık ılaca ve su uyusss hormonumuza baglı ...
rahim filminide doktorum istedi benım buay 22.ay oldu korunmuyoruz ve olmuyo neyazııkı prolaktın sorunum var zaten buarada rahım fılmıde cekıldım gecen ay şükürler olsunkı bısorun yok hala nasıl atlattıgımı düdünüyorum kötü bi tecrübeydikafamçokkarıştıneyski geçti.o yusden gecmıs aydan ümitlıydım rahım fılmınden sonra hemen hamıs kalanlar olmus ama bu sans benı tutmadı canımm..:çok üzgünüm:doktorum da 3 ay görışmıcez unutun benı kafanızı bosaltın dedı ıste bole 2 ay kaldı bakalım neolcak...fisfisfis
çalışıyorum canım oyusden forumada pek gıremem normalde gunduzlerı zaten ısteyım gecelerıde fırsat olursa calısan bayan olmak çok zorrr...işimde evet stresli bu bıle etkılıyo benı devlet daıresınde muhasebede calısyorum zor bı servıs ve hep yogun ama işim olmadanda yapamam ....
bitkısel cayları yumurtlama gununde kesıyomusun canım iyi olmadıklarını duydum yalnısmı bılıyorum...:uhm:
doru haklısın ne nelere ıı gelır bılmek gerek bu dediğin limonlu form sakıncalı pekı benımde bagırsak problemım var yakaydirigubbakcemile3 bende kullnıım barı...
canım ben artık cıkıyorum iigeceler sana öpüyorum
rahım fılmınıdi bence bellı bı sure salla şu prolaktının umarım senınkı gelıp gecıcıdır hemne atlatırsın...a.s.
kızlar merhabaaaa........
dün hiç giremedim, kocişimle gezmeye gittik :)))))))))))))
bugünde anca gelebildim..
ben yokken ne yaptınız bakalım?