Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam anemone kimse yok 2miz varız sadece iyiyim ben de sen nasılsın canım
Iyiyiz tatlım sen nasılsın yarın pazartesi stres yapma tamam mı güzel haberlerini bekliyooruz
iiyim canım saol :))bakalım inş bişiy çıkmıcak sorunsuz devam edicez bu yolda hepimiz güsel heberler vericez inşallahhhhh:Saruboceq:
merhaba seda nasılsın
seda karnımve bacaklarım çok ağrıyor sanki bebeğimi düşüreceğimi sanıyorum ve kendimi çok kötü hissediyorum
52 günlük hamileyim hayatım.ben çok uğrştım hamile kalmak içinen son ihtimal tüp bebek dediler ama gutr çıktı üt horonum fırlamıştı ilk başa bunları hallet öle gel dediler.bende guatrımı hallettim sonra soğan uyu çtim ardından inir suyu içtim ve incir suyunu 7. Gününde hamile kaldığımın haberini aldım
iki bardak klorsuz suyu (yaklaşık 250-300 ml) kaynatınız. Orta boy yemeklik kuru soğanın en dış açık kahverenkli ince kabuğunu soyduktan sonra dörde veya altıya bölüp kaynamakta olan suyun içerisine atınız. Ağzı kapalı olarak beş dakika kaynattıktan sonra ocaktan indirip ılımaya bırakınız. ılıyınca, süzülür ve ılık olarak bir su bardağı öğle yemeğinden on dakika önce içilir. Aynı şekilde akşam yemeğinden önce tekrar taze olarak hazırlanıp on dakika önce içilir. Bu küre onbeş gün devam edilir ve kür sonlandırılır.
Yarım litre kaynamakta olan klorsuz suya onbeş-onaltı adet kuru inciri ilave ediniz ve yirmi dakika ağzı kapalı olarak kaynatınız. Yirmi dakika tamamlandıktan sonra ılımasını bekleyiniz. ılıdıktan sonra süzülür. üçe veya ikiye bölerek öğünlerden on-onbeş dakika önce aç karına içilir. Bu kürün uygulaması,
2x21u+7a
u; 21 gün uygulanır
a; 7 gün ara verilir
şeklindedir. Bu formülün anlamı, iki defa yirmibir gün uygulanır ve her yirmibir gün tamamlandığında yedi gün ara verilecektir. Toplam uygulama süresi kırkiki gündür. Uygulama sürelerine yedi günlük aralar dahil değildir. Her defasında günlük hazırlanması gerekir. Kuru incirleri bir kere koparıp veya bıçakla bir kez kestikten sonra kaynamakta olan suya ilave ediniz. Kuru incirlerin dışında beyaz pudrası var ise, soğuk su altında önce yıkayıp sonra ilave ediniz.
şimdi aradım doktoru gaz ağrısıdır dedi kendini üşütme dedi ıhlamur iç dedi.ayak başında fazla dolaşma dedi.eğer yarında sabah el ultrasyonda bakalım dedi.boşuna korkma dedi.sakın nne maydanz adaçayı çekirdek yeme dedi onlar düşük yapıyormuş
soan suyunu bitirdktan sonra incir suyuna başlanıyor canm iki kür aynı anda kullanılmıyormuş.bebeğe hiç bir zararı yokmuş.hatta ben kaynamış incirleri bile yedim bağırsaklarım çalışsın diye.evet soğan kürüne istediğin zaman başlayabiliyorsun.benden çok fazla iltihap gitti inanırmısın günde 2 defa çamaır değiştirdğim oluyordu.faydalı olacağına inanıyorum.inşallah sizde bu şekilde hamile kalırsınız.
bişey soracam hayatım guatr çıktı mı sende .