dün termal kaplıcaya gittik. acaba orda üşüttüm mü?
pazartesi gününe kadar olmam inşaallah,, hatta 9 ay boyunca olmam :)
yarın yeğenimi doktora götürücem, gitmişken bende prolaktinimi ölçtürsemmi diorum. ama doktorum adet olursan 11.-12. günler içinde gel dedi... napsam acaba?
TATLIM HİÇ YUMURTA TAKİBİNE GİTTİN Mİ:uhm:
TATLIM HİÇ YUMURTA TAKİBİNE GİTTİN Mİ:uhm:
dün termal kaplıcaya gittik. acaba orda üşüttüm mü?
pazartesi gününe kadar olmam inşaallah,, hatta 9 ay boyunca olmam :)
yarın yeğenimi doktora götürücem, gitmişken bende prolaktinimi ölçtürsemmi diorum. ama doktorum adet olursan 11.-12. günler içinde gel dedi... napsam acaba?
hoşbuldum canım :) saolsın :)
benimde beyazımsı akıntım mevcur pancubencim... ama göğüsler aynı,, göğüsler azcık acımaya başlasa ümitlenicem canım ama hiç bi değişiklik yok
ve bugün çıkan hafif adet ağrısı
hayır canım gitmedim.. sanırım yumurtama bakacak doktor.. ondan o günlerde prolaktin sonucumla gelmemi istedi..
Canım bende göğüslerim hafif şiş ve sıcacık karnımda biraz şiş gibi kasıklarıma dokunuyorum sağ taraf sol tarafa göre biraz daha şiş regli olursam da artık anlayacağım bunlar benim belirtim diye önceden böyle olmazdım 2-3 ay dan beri dengem değişti.Suan otururken bile yanma hissediyorum ya üşüttüm yada regli olucam
:bbo:
slm zug nasılsın
slm kızlarrra.s.
iyi olmaya çalışıyorum canım sen nasılsın
hoşgeldin canım nasılsın?
haberleri izleyene kadar iyiydim thy ucağı düşmüş şimdi hollanda da 135 yolcu varmış ve uçak 3 e bölünmüş keyfim kaçtı:çok üzgünüm:
haberleri izleyene kadar iyiydim thy ucağı düşmüş şimdi hollanda da 135 yolcu varmış ve uçak 3 e bölünmüş keyfim kaçtı:çok üzgünüm:
allah sabır versin yakınlarına ya çok kötü bişey
ne zaman ne olcağı belli değil allah hepimizi bütün felaketlerden korusun.:Saruboceq: