Prolaktin tedavisi bittikten sonra prolaktini tekrar yükselen var mı?

slm canım eweet bugün salı bebegin kesesini üstten gördük ama daha 4 haftalıkmış 10 mm çok küçükmüş 20mm olunca kalp atışı duyulacakmış onuda martın 6 sında duyabilirmişiz bana progesteron tahlili verdi sonuç çok düşük çıktı sabah öglen akşam 2şer kez ilaç iç kesinlikle kalkma dedi yani baya problemli sorunlu günler geçiriyorum ögrendime sevinemedim bile daha ama buda benim bir sınavımmış Allah tan gelene razıyız hakkımızda hayırlısı neyse o olur inş. tekrar herşey için teşekkürler allah hepinizden razı olsun

selam canm hayırlısı olsun inş bebişine çok sevndim ama neden morelini bozuosun anlamadım bu ilacı neredeyse tüm gebelere veriolar nedenide düşük riskini ortadan kaldırmak bnde iki kutu kullanmıştım bu ilaçtan bnde sadece aşırı baş dnmesi yaptı doktorum banada dinleniceksn dedi aynen dediğini yaptım üçüncü ayımda düşük riskim otadan kalktı bnde kanamada olduğu ve farklı şeyler olduğu için ben bebeğimi kaybetim beşinci ayında malesefkisenağlamaen önmlisi ne biliomusun rahat olmak stres yapmamak buna çok dikkat et ben şimdi keşke diorum bu kadar kafama takıp bu kadar stres yapmasaydım herşeyi şimdide prolaktn çıktı başıma:KK43:((((bebişin çok küçük şimdi sana tutunmak istio ona izin ver rahat ol ve bol bol uzat bacaklarını ve hamileliğin tadını çıkar ttlım:))):CüvCüv:meleğin seni bırakmaz allah yardım eder ona inş:nazar:

iiyim sanırım dnden beri başım çok ağrıyo bu ilaç beni mahvettii dostinex sendede böle baş ağrısı yaptımı canım yaa...sen nasılsın bu arada iisin umarım

canım dostinex se bünyen alışana kadar bağağrısı yapar ama çok değil fakat anladığım kadarıyla sen çok üzüyorsun kendini rahat olmaya çalış bak burda hepimiz prolaktinle uğraşıyoruz hepimizin tek bir istegi var o da saglıklı sıhhatli bebeklerimize kavuşmak tatlım sabredeceğiz dua edip bekleyeceğiz yaşadıkların kolay şeyler değil ama sen kendin için güçlü olmalısın elden başka birşey gelmez:1hug: ben iyiyim bugün yumurta takibine gittim 3 tane oluşmuş 18 mm büyüklüğünde ve sabah 11:0 de yumurta çatlatma iğnesi oldum yaşayıp göreceğim neler olacak hayırlısı olsun ALLAH inşallah çabalarımızı karşılıksız kılmaz ve sağlıklı sıhhatli eli ayağı düzgün meleklerimize kavuşturur bizi:Saruboceq:

selam canm hayırlısı olsun inş bebişine çok sevndim ama neden morelini bozuosun anlamadım bu ilacı neredeyse tüm gebelere veriolar nedenide düşük riskini ortadan kaldırmak bnde iki kutu kullanmıştım bu ilaçtan bnde sadece aşırı baş dnmesi yaptı doktorum banada dinleniceksn dedi aynen dediğini yaptım üçüncü ayımda düşük riskim otadan kalktı bnde kanamada olduğu ve farklı şeyler olduğu için ben bebeğimi kaybetim beşinci ayında malesefkisenağlamaen önmlisi ne biliomusun rahat olmak stres yapmamak buna çok dikkat et ben şimdi keşke diorum bu kadar kafama takıp bu kadar stres yapmasaydım herşeyi şimdide prolaktn çıktı başıma:KK43:((((bebişin çok küçük şimdi sana tutunmak istio ona izin ver rahat ol ve bol bol uzat bacaklarını ve hamileliğin tadını çıkar ttlım:))):CüvCüv:meleğin seni bırakmaz allah yardım eder ona inş:nazar:

merhaba canım allah sabır versin hepimize inan çok üzüldüm canım benimde prolaktinim vardı kaç aydır onunla ugraşıyodum ama bu ay hiç beklenmedik bi anda hamile kaldım ve benimde ögrendim günden beri kanamam var yani bir haftadır sabretmeye çalışıyorum

canım dostinex se bünyen alışana kadar bağağrısı yapar ama çok değil fakat anladığım kadarıyla sen çok üzüyorsun kendini rahat olmaya çalış bak burda hepimiz prolaktinle uğraşıyoruz hepimizin tek bir istegi var o da saglıklı sıhhatli bebeklerimize kavuşmak tatlım sabredeceğiz dua edip bekleyeceğiz yaşadıkların kolay şeyler değil ama sen kendin için güçlü olmalısın elden başka birşey gelmez:1hug: ben iyiyim bugün yumurta takibine gittim 3 tane oluşmuş 18 mm büyüklüğünde ve sabah 11:0 de yumurta çatlatma iğnesi oldum yaşayıp göreceğim neler olacak hayırlısı olsun ALLAH inşallah çabalarımızı karşılıksız kılmaz ve sağlıklı sıhhatli eli ayağı düzgün meleklerimize kavuşturur bizi:Saruboceq:

çok ağrı yapmıodur belki ama bnim zaten kronikleşmiş bi baş ağrım vardı bide bu eklendi üstüne hergn ilaç alıordum bunun için şimdi ilaçta içmek istemiorum bünyeme çok yükleniorum dostinex biliorsun ağır bi ilaç çekiorum ağrıyı yapıcak bişiy yok:KK43:(inşş canım inş senden güsel haberler alırıs benim artık nisana kaldı:KK43:(allah yardım etsn sana canım çok istiorum burda herkesn bebek sahibi olmasını çünkü hepiniz çok ii insanlarsınız en önmlisi ii niyetlisiniz allah sizin gnlünüze göre vericektir:Saruboceq:

merhaba canım allah sabır versin hepimize inan çok üzüldüm canım benimde prolaktinim vardı kaç aydır onunla ugraşıyodum ama bu ay hiç beklenmedik bi anda hamile kaldım ve benimde ögrendim günden beri kanamam var yani bir haftadır sabretmeye çalışıyorum

canm ilk haftalarda olan az az kanamalar bebeğin yerleşme kanaması olabiliomuş bunun için sıkma kndini belkide bebiş yerleşmeye çalışıodur:))bu arada canım ilaç kullanırknmi hamile kaldın yoksa bırakmışmıydın ilacı ve hangi ilacı kullandın merak ediorum canım kusura bakma nolur

canm ilk haftalarda olan az az kanamalar bebeğin yerleşme kanaması olabiliomuş bunun için sıkma kndini belkide bebiş yerleşmeye çalışıodur:))bu arada canım ilaç kullanırknmi hamile kaldın yoksa bırakmışmıydın ilacı ve hangi ilacı kullandın merak ediorum canım kusura bakma nolur

önemli degil canım biz burdan birbirimize yardım etmeye çalışıyoruz ben eylül ayında 58 prolaktinim oldugunu ögrendim ama bu arada 1 yıldırda bebek olmuyodu sonra 8 lik dostinex kullandım 0 a düştü daha sonra 3 ay yumurta uyarıcı ilaç ve çatlatma iğnesi kullandım sonuç olumsuzdu olmadı yani daha sonra tekrar prolaktini ölçtürdüm 37 olmuş bu sefer 2 li dostinex kullandım son adet tarihim 16 ocaktı 28 ocakta doktora gittim bana bir tanesini bugün bir tanesini 3 gün sonra kullan dedi ve ben bu ay hamile kaldım ama doktor hamilelikte ilaçla ilgili bişey söylemedi yani hepsi bu arkadaşım inş. yardımcı olabilmişimdir.

önemli degil canım biz burdan birbirimize yardım etmeye çalışıyoruz ben eylül ayında 58 prolaktinim oldugunu ögrendim ama bu arada 1 yıldırda bebek olmuyodu sonra 8 lik dostinex kullandım 0 a düştü daha sonra 3 ay yumurta uyarıcı ilaç ve çatlatma iğnesi kullandım sonuç olumsuzdu olmadı yani daha sonra tekrar prolaktini ölçtürdüm 37 olmuş bu sefer 2 li dostinex kullandım son adet tarihim 16 ocaktı 28 ocakta doktora gittim bana bir tanesini bugün bir tanesini 3 gün sonra kullan dedi ve ben bu ay hamile kaldım ama doktor hamilelikte ilaçla ilgili bişey söylemedi yani hepsi bu arkadaşım inş. yardımcı olabilmişimdir.

anladm canım sendede yumurtlama sorunumu vardı yani daha önce hiç gebelik geçirmednmi bndeki sorunu ben bile halen bilmiorum evlndm iki ay sonra hamile kaldım sonra bebeğimi kaybetim yapılan testlerin sonundada prolaktn yüksekliği çıktı sennki ile hemen hemen aynı seviyelerdeydi dotorum bu ilacı verdi yumurtlama ile ilgili bişiy sölemedi bide öle bi sorunum olursa çok zaman geçermi yaa senn anlatına göre zor gnler geçirmişin allah sabır versn inşş bebeğin seni bırakmas..ben napıcam şimdi doktora gitsem baksamiki yumurtlama sorunum varmı anlaşılır bişiymidir bu yani beklemenn bi anlamı yok öle deilmi sorun neyse anlaşılsın

Salat-ı Tefriciye-4444
okuyucağınız dua bu:
Allâhumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ Seyyidinâ Muhammedinillezî tenhallü bihil ukadü ve tenfericu bihil-kürebü ve tukdâ bihil-havâicu ve tünâlü bihir-reğâibü ve hüsnül-havâtimi ve yustaskal ğamâmu bivechihil Kerîm ve alâ âlihî ve sahbihi fî külli lemhatin ve nefesin bi adedi külli ma'lûmin lek."

okunacak arkadaşlar listesi:
1) qusel---ÖZLEM
2) doremi--- HALE
3) anemone---ŞEBNEM
4) pancuben---AYFER
5) mseda---

6) gülkaya ..
hadı bakalım kolay gelsın rabbım okunan duaları kabul etsın...
listedeki gibi ilk önce qusel adlı arkadaşımızdan başlıyoruz. yani ÖZLEMDEN..
özlem adına dua edicez arkadaşlar...
.
SIMDIDEN OKUYANLARDAN ALLAH RAZI OLSUN

okuyan arkadaşlarımız:::
1-epsus: 30 + 40
2-doremi: 30 + 60 +12 +30+50+30
3-anemone: 30 + 80 +40+30
4-pancuben: 12 + 60 + 22+50+55+25+62
5-qusel: 200 +150
6-mseda
7-gülkaya 124

toplam:1222 tane

anladm canım sendede yumurtlama sorunumu vardı yani daha önce hiç gebelik geçirmednmi bndeki sorunu ben bile halen bilmiorum evlndm iki ay sonra hamile kaldım sonra bebeğimi kaybetim yapılan testlerin sonundada prolaktn yüksekliği çıktı sennki ile hemen hemen aynı seviyelerdeydi dotorum bu ilacı verdi yumurtlama ile ilgili bişiy sölemedi bide öle bi sorunum olursa çok zaman geçermi yaa senn anlatına göre zor gnler geçirmişin allah sabır versn inşş bebeğin seni bırakmas..ben napıcam şimdi doktora gitsem baksamiki yumurtlama sorunum varmı anlaşılır bişiymidir bu yani beklemenn bi anlamı yok öle deilmi sorun neyse anlaşılsın

tatlım reglin 12. günü gidip baktırabilirsin yumurtalarının durumunu görmek için doktora ben 3 aydır gidiyorum yumurta takibine ama regl in 12 . günü gitmen gerekiyor . prolaktin ister istemez yapıyor yumurtlama sorunu takip etmen gerekiyora.s.

Günaydın hoşgeldin doremi

hoşbulduk tatlım.. döndüm artık yanınıza.. öyle artık bir bakıp kaçmak yok :) bıkacaksınız benden :))
ablamlar gitti, ama keşke gitmeselerdi :KK43: yanlız kaldım....

bu arada bugün hafif adet ağrısına benzer ağrılar başladı bende ve wc ye gitme hissi.. yani afedersiniz kabız olmuş gibiyim.. bağırsaklarım bi garip bugün, ama şimdiden bu adet ağrısı da ne yaaa...:KK43: karnımda şiş gibi sanki, ümidim yine gidiyor kızlar..

ŞUBAT ayın prolaktinden sonra Hamileliği bekleyenler.....

1-)doremi...................................: 4 şubat regl oldu senağlama
2-)anemone...............................: 11 şubatregl oldu senağlama
3-)qusel.....................................: 5 şubat regl oldu senağlama
4-)pancuben..............................: 9 şubat regl oldu senağlama
5-)sefa5562...............................: 12 şubat hamişşş:CüvCüv:
6-)umudunu_kaybetme...............: ? regl oldu senağlama
7-)zeze06..................................: 6 şubat regl oldusenağlama
:cool:a_z.......................................: 6 şubat regl oldu senağlama
9-)esma_memo_12....................: 6 şubat hamişşş:CüvCüv:
10-)arzella..................................: ?
11-)incisu...................................: 22 şubat
12-)zug......................................: 13 şubat regl oldu senağlama
13-)julyet...................................: 23 şubat
14-)gulkaya................................:11 şubat regl oldu senağlama
15-)kelebek97.............................:22 şubat regl oldu senağlama

şubat ayı bekleme listemiz daha sonuçlanmadı..
dualarımız bekleyen tüm arkadaşlarımıza............
:Saruboceq:

prolaktinden sonra MART ayında da Hamileliği bekleyenler.....
YILMADIK,,, YILMAYACAĞIZ...
MELEKLERİMİZİ SABIRLA BEKLEYECEĞİZ... :Saruboceq: :Saruboceq:

1-) doremi.......................:4 mart
2-) anemone....................:12 mart
3-) pencuben...................:9 mart
4-) qusel.........................:5 mart
5-) mseda.......................:8 mart
6-) mercanyolu................:5 mart

bu ayda heyecanlı bekleyişi hep beraber yaşayalımmm...
topiğimize gelen herkesi listemize bekliyoruz...

:CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:

Son düzenleme:

15-)kelebek97.............................:22 şubat

KELEBEKTE REGL OLDUsenağlama

15-)kelebek97.............................:22 şubat regl oldu senağlama

7-)zuq.............................:14 mart

Son düzenleme:
hoşbulduk tatlım.. döndüm artık yanınıza.. öyle artık bir bakıp kaçmak yok :) bıkacaksınız benden :))

bu arada bugün hafif adet ağrısına benzer ağrılar başladı bende ve wc ye gitme hissi.. yani afedersiniz kabız olmuş gibiyim.. bağırsaklarım bi garip bugün, ama şimdiden bu adet ağrısı da ne yaaa...:KK43: karnımda şiş gibi sanki, ümidim yine gidiyor kızlar..

Hoşgeldin canımmm ; Misafirlerin güle güle gitsinler ve tekrardan Allah kavuştursun.Canım sen den bıkılır mı yaa aşk olsun muhabbetimiz bile azaldı Anemone olmasa topik'e bakmam arasıra girerim.Gerçi anemone ile msn dede konuşuyoruz Hepiniz süpersiniz :lepi:KK70:ün bende de hafif akıntı geldi vesağ kasığıma ağrı girdi öğleden sonra düzeldim .Sabahta aynısı oldu ve aferdersin idrarım biraz koyuydu ve şuan hafif ağrı var eğilip kalkarken[ de hafif ağrı oluyor ....:KK43:Hakkımızda hayırlısı Şafak saymaya başlayacağız yine :Saruboceq::nazar:/FONT]

geçmiş olsun hayatım dikkat et kendine üşütmüşsündür belki hemen ümitsizliğe kapılma üzme kendini tatlım ya dereyi görmeden paçayı sıvama:eek:klava: regl olmadan üzülmeye umutsuzluğa düşme tatlım ya aaa olmuyo böyle

geçmiş olsun hayatım dikkat et kendine üşütmüşsündür belki hemen ümitsizliğe kapılma üzme kendini tatlım ya dereyi görmeden paçayı sıvama:eek:klava: regl olmadan üzülmeye umutsuzluğa düşme tatlım ya aaa olmuyo böyle

dün termal kaplıcaya gittik. acaba orda üşüttüm mü?
pazartesi gününe kadar olmam inşaallah,, hatta 9 ay boyunca olmam :)
yarın yeğenimi doktora götürücem, gitmişken bende prolaktinimi ölçtürsemmi diorum. ama doktorum adet olursan 11.-12. günler içinde gel dedi... napsam acaba?

Hoşgeldin canımmm ; Misafirlerin güle güle gitsinler ve tekrardan Allah kavuştursun.Canım sen den bıkılır mı yaa aşk olsun muhabbetimiz bile azaldı Anemone olmasa topik'e bakmam arasıra girerim.Gerçi anemone ile msn dede konuşuyoruz Hepiniz süpersiniz :lepi:KK70:ün bende de hafif akıntı geldi vesağ kasığıma ağrı girdi öğleden sonra düzeldim .Sabahta aynısı oldu ve aferdersin idrarım biraz koyuydu ve şuan hafif ağrı var eğilip kalkarken[ de hafif ağrı oluyor ....:KK43:Hakkımızda hayırlısı Şafak saymaya başlayacağız yine :Saruboceq::nazar:/FONT]

hoşbuldum canım :) saolsın :)
benimde beyazımsı akıntım mevcur pancubencim... ama göğüsler aynı,, göğüsler azcık acımaya başlasa ümitlenicem canım ama hiç bi değişiklik yok :KK43:
ve bugün çıkan hafif adet ağrısı :KK43:

X