Prolaktin tedavisi bittikten sonra prolaktini tekrar yükselen var mı?

kızlar
hayıt içenler;
içtikten sonra hafif baş ağrısı oldu bende sizdede oldumu

çok rahatsız edici bişey değil ama 4gün oldu başlayalı her içtiğimde oluyor
5 dk sonra geçiyor.

kızlar
hayıt içenler;
içtikten sonra hafif baş ağrısı oldu bende sizdede oldumu

bende hiç bir yan etki yapmadı hayıt suyu..
zaten yaklaşık 1 haftadır da içemiyorum çünkü bitti.. artık tahlil yaptırdıktan sonra alırda başlarım herhalde.

canım inşaallah hamileliktendir bütün bu belirtilerin..

fakat benim en büyük belirtim göğüsler ve bel ağrısı oldu.. o yüzden hep bende onları bekliyorum.. fakat hiç biri yok.. :KK43::KK43:(

Bilemiyorum tatlı bekliyorum gecen ay gibi 3-4 gün önceinden de olurum belki regli olursam da bütün tahililer ve yumurtalıklarıma baktırcam ...Prolaktin yumurtlamayı da engelliyormuş benim regli 31-33 gün arasında oluyorum düzensiz yani

Bilemiyorum tatlı bekliyorum gecen ay gibi 3-4 gün önceinden de olurum belki regli olursam da bütün tahililer ve yumurtalıklarıma baktırcam ...Prolaktin yumurtlamayı da engelliyormuş benim regli 31-33 gün arasında oluyorum düzensiz yani

evet canım baktır.. en azından için rahat eder. bende baktırıcam çünkü.. zaten doktor adet olunca, bitikten hemen sonra gel dedi.. nitekim doktorda öyle düşünüyor.. hayırlısı olsun hakkımızda.. en önemlisi sağlıklı bir hamilelik geçirmek.. acılar yaşamamak.. kucağımıza aldığımız günleri görmek.. allahım hepisini yaşatsın bize inş.. :Saruboceq:

allah sabır versin yakınlarına ya çok kötü bişey
ne zaman ne olcağı belli değil allah hepimizi bütün felaketlerden korusun.:Saruboceq:

en son habere göre ölen yok inşallah doğrudur büyük geçmiş olsun gerçektende:nazar:

evet canım baktır.. en azından için rahat eder. bende baktırıcam çünkü.. zaten doktor adet olunca, bitikten hemen sonra gel dedi.. nitekim doktorda öyle düşünüyor.. hayırlısı olsun hakkımızda.. en önemlisi sağlıklı bir hamilelik geçirmek.. acılar yaşamamak.. kucağımıza aldığımız günleri görmek.. allahım hepisini yaşatsın bize inş.. :Saruboceq:

Amin Canım Tüm kalbimle dua ediyorum ettiğimiz dualar da kabul görür inşallah ..kısmet ne zaman ne olacağını bilemeyiz ama bazen keşke ilk evlendiğimizde düşünseydik diyorum bazen ama şartlar ve iş yoğunluğu bu zamana getirdi walla .Hakkımızda hayırlısı:nazar::Saruboceq:

Amin Canım Tüm kalbimle dua ediyorum ettiğimiz dualar da kabul görür inşallah ..kısmet ne zaman ne olacağını bilemeyiz ama bazen keşke ilk evlendiğimizde düşünseydik diyorum bazen ama şartlar ve iş yoğunluğu bu zamana getirdi walla .Hakkımızda hayırlısı:nazar::Saruboceq:

evet canım bende senin gibi düşünüyorum bazen..
ama herşey bebeğimizin geleceği için değil miydi.. onu daha iyi şartlarda yaşatmak için çalıştık ettik.. bilmiyorum yanlışmı yaptık, ama bak şimdide bizi üzüyo, gelmiyo :KK43:
Allahım biliyor vaktini zamanını ama bizler çok istediğimiz için biraz sabırsız davranabiliyoruz...

evet canım bende senin gibi düşünüyorum bazen..
ama herşey bebeğimizin geleceği için değil miydi.. onu daha iyi şartlarda yaşatmak için çalıştık ettik.. bilmiyorum yanlışmı yaptık, ama bak şimdide bizi üzüyo, gelmiyo :KK43:
Allahım biliyor vaktini zamanını ama bizler çok istediğimiz için biraz sabırsız davranabiliyoruz...

meleğimiz için karar aldığımızda beni bir duygu aldı anlatamam yeğenimi bile hergün görmek,komşumun bebeklerini sevmek beni duygulandırıyordu .Netten ne zaman hamile kalabilirim,ovülasyon takibi,neler yenmeli hamileyken hep bakıyordum...Aralıkta regli olunca çok üzülmüştüm ümitsiz diye bisey yok olucak elbet bi gün ama bu annelik duygusu içimde olduğu sürece geleceğini de biliyorum.Önemli olan önce benim ruh ve beden sağlığım kendimi iyi hissetmek istiyorum olmuyorsa artık bir daha ki aya tam teşekküllü olarak muayenemi olup içimin rahatlamasını istiyorum.....:1hug::nazar::asigim:

merhaba, doremi sen dostınex kullanırken mi hamile kaldın.hamileyken hemen bıraktın mı ilacı doktor bana ilacı kullanırken korunma dedi.

merhaba, doremi sen dostınex kullanırken mi hamile kaldın.hamileyken hemen bıraktın mı ilacı doktor bana ilacı kullanırken korunma dedi.

merhaba tuanamina sorun bana degildi ama görünce benlede ilgili oldugu için yazdım ben dostinexi kullanırken hamile kaldım şuan 4 haftalık hamileyim doktor banada korunma demişti.

COLOR="blue"]Salat-ı Tefriciye-4444[/COLOR]
okuyucağınız dua bu:
Allâhumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ Seyyidinâ Muhammedinillezî tenhallü bihil ukadü ve tenfericu bihil-kürebü ve tukdâ bihil-havâicu ve tünâlü bihir-reğâibü ve hüsnül-havâtimi ve yustaskal ğamâmu bivechihil Kerîm ve alâ âlihî ve sahbihi fî külli lemhatin ve nefesin bi adedi külli ma'lûmin lek."

okunacak arkadaşlar listesi:
1) qusel---ÖZLEM
2) doremi--- HALE
3) anemone---ŞEBNEM
4) pancuben---AYFER
5) mseda---

6) gülkaya ..
hadı bakalım kolay gelsın rabbım okunan duaları kabul etsın...
listedeki gibi ilk önce qusel adlı arkadaşımızdan başlıyoruz. yani ÖZLEMDEN..
özlem adına dua edicez arkadaşlar...
.
SIMDIDEN OKUYANLARDAN ALLAH RAZI OLSUN

okuyan arkadaşlarımız:::
1-epsus: 30 + 40
2-doremi: 30 + 60 +12 +30+50+30+101+15+101
3-anemone: 30 + 80 +40+30
4-pancuben: 12 + 60 + 22+50+55+25+62
5-qusel: 200 +150
6-mseda
7-gülkaya 124

toplam:1439 tane

Son düzenleme:

canım ben ilacımı bitirdikten sonra hamile kaldım. ama maalesef 8 haftalıkken kaybettim :KK43:
doktoruma bu ilaçtan olup olabileceğini sorduğumda, asla ilaçtan olamaz dedi ve tekrar bebek isteğimiz içinde geçen ay dostinex kullanırken doktor tekrar korunmana gerek yok, ben hamilelere bile bazen bu ilacı veriyorum dedi..

ŞUBAT ayın prolaktinden sonra Hamileliği bekleyenler.....

1-)doremi...................................: 4 şubat regl oldu senağlama
2-)anemone...............................: 11 şubatregl oldu senağlama
3-)qusel.....................................: 5 şubat regl oldu senağlama
4-)pancuben..............................: 9 şubat regl oldu senağlama
5-)sefa5562...............................: 12 şubat hamişşş:CüvCüv:
6-)umudunu_kaybetme...............: ? regl oldu senağlama
7-)zeze06..................................: 6 şubat regl oldusenağlama
:cool:a_z.......................................: 6 şubat regl oldu senağlama
9-)esma_memo_12....................: 6 şubat hamişşş:CüvCüv:
10-)arzella..................................: ?
11-)incisu...................................: 22 şubat
12-)zug......................................: 13 şubat regl oldu senağlama
13-)julyet...................................: 23 şubatregl oldu senağlama
14-)gulkaya................................:11 şubat regl oldu senağlama
15-)kelebek97.............................:22 şubat regl oldu senağlama

şubat ayı bekleme listemiz daha sonuçlanmadı..
dualarımız bekleyen tüm arkadaşlarımıza............
:Saruboceq:

prolaktinden sonra MART ayında da Hamileliği bekleyenler.....
YILMADIK,,, YILMAYACAĞIZ...
MELEKLERİMİZİ SABIRLA BEKLEYECEĞİZ... :Saruboceq: :Saruboceq:

1-) doremi.......................:4 mart
2-) anemone....................:12 mart
3-) pencuben...................:9 mart
4-) qusel.........................:5 mart
5-) mseda.......................:8 mart
6-) mercanyolu................:5 mart
7-)zuq.............................:14 mart
:cool:julyet...........................:23 mart

bu ayda heyecanlı bekleyişi hep beraber yaşayalımmm...
topiğimize gelen herkesi listemize bekliyoruz...

:CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:

Son düzenleme:
yaaa kızlar nerdesiniz..:mymeka:
gelin amaaa...
ben geldim siz yoksunuz yaa.. :kızgın:
küstüm
:dilcikar:

Yaaa nasılmış canımmm senin yokluğunda bizde böyleydik aranıyor değil mi?Özlettin kendini şimdi sen özle bizi anacım:lepi:hihoyyytnaniknanikkaydirigubbakcemile5:nazar:

yaaa...
özledim ben siziiiii :eek:
bak geldim.. sizde gelin :)

akşama sohbette buluşmaya ne dersinizz?

X