Prolaktin tedavisi bittikten sonra prolaktini tekrar yükselen var mı?

hoşgeldin aramıza a.s. canım hormon tahlilleri regl in 2.-3. günleri sabah aç karnına yapılır merak etme doğru sonucu alırsın inşallah bebişin seni çok uğraştırmadan üzmeden sağlıklı sıhhatli gelir kucağına:1hug:

slm kızlar ya kusura bakmayın 4 gündür annemlerdeyim ama nete giremedim.karşı komşumuzun kocası vefat etmişti.annemler de erkeklere kapı açtılar gelen giden kalabalıktı.daha çok okuyacaktım ama böyle nasip oldu okudukça yine bildiriririm.şu ana kadar toplam 124 tane okudum.ekleyin hemen toplam kaç oldu daha ne kadar okunacak ara ara bilelim kızlar hepinizi öpüyorum moraller her zaman ki gibi yüksek unutmayalım bizler herzaman herkes için daha önemliyiz.güvenelim kendimize ve herkese sevgiyle bakalım(bakmaya çalışalım moral olsun diye) bye bye kaydirigubbakcemile3

merhaba sefa nasılsın

merhaba anemone iyi olmaya çalışıyorum hala lekelenmelerim devam ediyor yarın doktora gitcem varlıgını yoklugunu görcez inş. ama inan bana hiç umudum yok çok moralim bozuk zamanda geçmiyor dua edin lütfen kalbim yerine sıgmıyor dayanamıyorum .bu arada sen nasılsın prolaktinden naber bide bu ay ben ikili doxtines kullanmıştım en çokta ondan korkuyorum düşük olur diye napcamı şaşırdım artık:Saruboceq:

doremi bir de adet olduğum tarihi listeye eklememişsin canım 11 şubatta oldum eklersen sevinirim tatlım

Canım inşallah bebeğin tutunur ve müjdeli haberi verirsin bize iş arkadaşımında 1 hafta kanaması olmuştu ara kanamalar normalmiş bozma moralini güzelim kendine dikkat et ve bize müjdeli haberi ver:Saruboceq:

Hoşgeldin ve başınız sağ olsun suana kadar 901 defa okundu anemone 30 okumuş bende 25 okudum...Doremin misafirleri var ara ara geliyor 2 gün daha misafirleri burada Yalnış toplamadıysam suana kadar1080 defa okumuşuz Allahım dualarımızı kabul eder inşallah

Sağol canım iyiyim bende güncellemen iyi olmuş aslında ben ezbereyim hızlı okuyorum ama işte bu cenaze felan girince araya olmadı allah izin verirse bundan sonra okurum.şu an herşey yolunda canım eşimle mutluyum.birde kayınvalidemle yaşıyorum şükür onunla da problemimiz yok.allah herkese huzur versin çıkmam lazım canım k.i.b öptüm bye

hayatım hayırlısını dile ve dua et eğer varsa umarım birşey olmamıştır sağlıklı sıhhatli gelir kucağına yoksa da çok üzülme tatlım hayat devam ediyor ve bu ay olmasada bir dahaki ay olur umutsuzluğa düşme sakın yüce RABBİM herşeyin hayırlısını versin yarın doktordan sonra haber ver tatlım gerçekten çok merak ediyorum ...
ben bu ay 8 li dostinex kullandım 38 den 2.89 düştü klomen de bitti yarın doktora gideceğim bende yumurtalarımın büyüklüğüne baktırmak için ( tavuk olduk yaa) belli bir büyüklüğe gelince pregl5000 iğnesi vurulacağım sonra çalışmalara devam hayırlısı bekliyoruz nazlı bebeklerimizi . inşallah bizi çok fazla üzmeden bekletmeden sağlıklı sıhhatli bir şekilde ALLAH ın izniyle tüm isteyenlerin bebekleri gelir inşallah:Saruboceq:
sende üzülme bitanem olur mu moralini bozma iyi düşün iyi olsun hayatım a.s.

allah hepinizden razı olsun yanımda oldugunuz için çok teşekkürler olmamasına degilde beklemeye çok üzülüyorum perşembeden beri yatarak salı olmasını bekliyorum ve sabredemiyorum artık tabikide hakkımda hayırlısını diliyorum herkes içinde dua ediyorum namazlarımın sonunda inan kadınlar kulübündeki arkadaşlarım diye belirtip dua ediyorum en kısa zamanda sana bana herkese en hayırlısını nasip eder rabbim inş.

fisfisfissefa5562 ve anemone arkadaşlarım cevaplarınız içi çok teşekkürler.ama ben bu hormontahlillerimi yaptırırkrn aç değildim asıl kafamı karıştıran da bu durum oldu..kafam karıştı yarın alıcam sonuçlarımı...fisfisfisfisfisfisfisfisfis

Canım inşallah bebeğin tutunur ve müjdeli haberi verirsin bize iş arkadaşımında 1 hafta kanaması olmuştu ara kanamalar normalmiş bozma moralini güzelim kendine dikkat et ve bize müjdeli haberi ver:Saruboceq:

allah razı olsun çok saolun hep yanımda oldunuz bende duydum ara kanamaları ama biz daha keseden başka bişey görmedik onuda alttan gördük yarın varsa eger üstten hem sesini hem kendisini görcez ama ben o zamana kadar kalbten gitmezsem çok zor böyle elin kolun baglı oturmak bol bol dua ediyorum ama dakikalar saat gibi geliyor günler geçmiyor napcam bilmiyorum herşey için çok teşekkürler

ALLAH kabul etsin dualarımızı yarın salı tatlım biraz daha sabret yarın dr ye gidince azda olsa rahatlarsın çünkü ne olduğunu öğrenirsin ve sonuca göre hareket edersin hayırlısı tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…