http://www.ticker.7910.org/as1cERK003D0000NDI4YnwwMDAxMjM1ZHxiZWJlZ2ltIG5lcmVsZXJkZXNpbg.gif
Canım bunu kopyala ve trackback' yapıştır canım senin içinnnn
teşekkür ederim hayatım bu güzel şeyleri nereden buluyorsunuz banada öğretin:a015:
teşekkür ederim hayatım bu güzel şeyleri nereden buluyorsunuz banada öğretin:a015:
kıslar neyazııkkı adet oldum:çok üzgünüm:
halbukı rahım fılmınden sonrakı ılk ayımdı ve umutlanmıstım ama olmadı işte yenı aylara artık bakalım allah yardımcımız olsun :a015:
selam kızlar nasılsınız
ben 150 tane tefrıcıye daha okudum doremı eklersın cnm olurmu
Canım bu tahlilde yalnışlık var bence 856 çok yüksek 36 ilk ölçümden sonra ne kadar süre sonra ölçtürdün ve dostinex daha önce kullandın mı?Senin şikayetlerin neydi? Prolaktin hormonunu düşürmek için dostinex veriliyor ..Üzülme bana göre yalnış bir sonuç...100 'ün üzerinde çıkarsa beyinde tümör var mı diye MR çekilir.ama ben hiç duymadım 856 çıktığını maximum 200 duydum ben ...Bozma moralini ve bence tekrar dan ölçtürselam canım ya kmse yoktu bu akşam deli oldum canım sıkkın prolaktinim 856 çıktı bu ne demek anlamadım ben((bi düşük değeri var sanırım bunun birde bu ölemi ilk ölçümde 36 çıkmıştı doktor tekraryapıcaz dedi 856 çıktı dostinex verdi ama ben bebek istiorum neden bu ilacı verdi bana yaa ((((
Canım bu tahlilde yalnışlık var bence 856 çok yüksek 36 ilk ölçümden sonra ne kadar süre sonra ölçtürdün ve dostinex daha önce kullandın mı?Senin şikayetlerin neydi? Prolaktin hormonunu düşürmek için dostinex veriliyor ..Üzülme bana göre yalnış bir sonuç...100 'ün üzerinde çıkarsa beyinde tümör var mı diye MR çekilir.ama ben hiç duymadım 856 çıktığını maximum 200 duydum ben ...Bozma moralini ve bence tekrar dan ölçtür
pancum ama bazı labratuarların deger aralıkları farklı oluyor doremınınmıydı neydı yanlıs hatırlamıyorsam 700 küsürlerde cıkmıstı fakat deger aralıkları farklıymıs cnm sedanında oyle olabılır bence
cnmcım sende haklısın ama doremıdede boyle olmustu ya belkıde doremı diildi ama burdan bırısıydı okursa soyler zaman
Canım DOREMİ buraya sen topladın bizi ve böyle bir hediye göndereyim istedimmmm..Sevgilerr
selam canım ya kmse yoktu bu akşam deli oldum canım sıkkın prolaktinim 856 çıktı bu ne demek anlamadım ben((bi düşük değeri var sanırım bunun birde bu ölemi ilk ölçümde 36 çıkmıştı doktor tekraryapıcaz dedi 856 çıktı dostinex verdi ama ben bebek istiorum neden bu ilacı verdi bana yaa ((((
Neden ne oldu güzelimof sıkıldım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
canım çok teşekkür ederim yaa.. nasıl duygulandırdın beni anlatamam.. harikasın bitanemmm a.s.
Eki Görüntüle 10262