Prolaktin tedavisi bittikten sonra prolaktini tekrar yükselen var mı?

http://www.ticker.7910.org/as1cERK-M000000MDAxOTA2MWJ8MDA5OTUzYnxET1JFTSYjMzA0OyBhbm5lbiBiZWtsaXlvciBzZW5
p.gif

Canım DOREMİ buraya sen topladın bizi ve böyle bir hediye göndereyim istedimmmm..Sevgilerr

Canım DOREMİ buraya sen topladın bizi ve böyle bir hediye göndereyim istedimmmm..Sevgilerr[/QUOTE]

olsun tatlım yılmak yok bir dahaki ay deneyeceğiz demekki umudumuz devam ediyor moral bozmak yoklülülülülülü bişey soracam ben bu ay hamile kalamazsam eğer rahim filmi çektireceğim nasıl çekildiğini anlatırsan sevinirim

selam kızlar nasılsınız

ben 150 tane tefrıcıye daha okudum doremı eklersın cnm olurmu

selam kızlar nasılsınız

ben 150 tane tefrıcıye daha okudum doremı eklersın cnm olurmu

selam canım ya kmse yoktu bu akşam deli oldum canım sıkkın prolaktinim 856 çıktı bu ne demek anlamadım ben((bi düşük değeri var sanırım bunun birde bu ölemi ilk ölçümde 36 çıkmıştı doktor tekraryapıcaz dedi 856 çıktı dostinex verdi ama ben bebek istiorum neden bu ilacı verdi bana yaa((((

856 ne ya karsısındakı normal deger aralıkları neler?

dostınex prolaktın dussun dıye vermıstır bende kullandım 2 kutu bırınde 8 bırınde 2 tane vardı kullan cnm prolaktın dusmezse bebek olması zorlasıyormus

Canım bu tahlilde yalnışlık var bence 856 çok yüksek 36 ilk ölçümden sonra ne kadar süre sonra ölçtürdün ve dostinex daha önce kullandın mı?Senin şikayetlerin neydi? Prolaktin hormonunu düşürmek için dostinex veriliyor ..Üzülme bana göre yalnış bir sonuç...100 'ün üzerinde çıkarsa beyinde tümör var mı diye MR çekilir.ama ben hiç duymadım 856 çıktığını maximum 200 duydum ben ...Bozma moralini ve bence tekrar dan ölçtür

pancum ama bazı labratuarların deger aralıkları farklı oluyor doremınınmıydı neydı yanlıs hatırlamıyorsam 700 küsürlerde cıkmıstı fakat deger aralıkları farklıymıs cnm sedanında oyle olabılır bence

Güzelim canım her yerde prolaktin hormonu aynıdır sadece birimlerde 3 aşağı 5 yukarı oynar insan vücudunda olması gereken maximum değer 25 'e 25 dir.Laboratuvarda kullanılan kitler (malzemeler de) +-10 oynar ..Şimdi ben tahlil yaptırsam başka yerde geçen ay 0,6 çıktı prolaktinim ilaç kullanarak tahmini 20 olmuştur.800çıkması imkansız insanda anormal bozukluklar olur .Benim prolaktinim 31,6 çıkmıştı ve şiddetli baş ağrısı yapıyordu.Umarım yalnış bakılmıştır.Seda dan öğrenmek lazım en son ne zaman baktırdı ve şikayeti nedir diye?:1hug:

cnmcım sende haklısın ama doremıdede boyle olmustu ya belkıde doremı diildi ama burdan bırısıydı okursa soyler zaman

cnmcım sende haklısın ama doremıdede boyle olmustu ya belkıde doremı diildi ama burdan bırısıydı okursa soyler zaman

Evet bakalım hayırlısı yaa umarım kötü bisey değildir.Mseda bize anlatırsa geçmişini rahatlarız

Canım DOREMİ buraya sen topladın bizi ve böyle bir hediye göndereyim istedimmmm..Sevgilerr

canım çok teşekkür ederim yaa.. nasıl duygulandırdın beni anlatamam.. harikasın bitanemmm a.s.

Eki Görüntüle 10262 [/QUOTE]

canım bana hemen tahlil kağıdındaki referans aralığını yaz...
benimde 792 çıkmıştı ama 102 den başlıyordu referans.
yani bu o hastanedeki makineden kaynaklanıyor. merak etme..
doktor bana böyle söylemişti. bazı makinelerde raferans ayarları ve ölçümler farklı olabiliyor.. çünkü noktalı olmuyor sayıları, bütün olarak alıyor. anlatabildim mi canım.
bazı doktarlar bebk isteyenlere de dostinex verebiliyor, benim doktoruma bunu sorduğumda ben hamilelere bile verebiliyorum bunda bir sakınca yok demişti..

Salat-ı Tefriciye-4444
okuyucağınız dua bu:
Allâhumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ Seyyidinâ Muhammedinillezî tenhallü bihil ukadü ve tenfericu bihil-kürebü ve tukdâ bihil-havâicu ve tünâlü bihir-reğâibü ve hüsnül-havâtimi ve yustaskal ğamâmu bivechihil Kerîm ve alâ âlihî ve sahbihi fî külli lemhatin ve nefesin bi adedi külli ma'lûmin lek."

okunacak arkadaşlar listesi:
1) qusel---ÖZLEM
2) doremi--- HALE
3) anemone---ŞEBNEM
4) pancuben---AYFER
5) mseda---

hadı bakalım kolay gelsın rabbım okunan duaları kabul etsın...
listedeki gibi ilk önce qusel adlı arkadaşımızdan başlıyoruz. yani ÖZLEMDEN..
özlem adına dua edicez arkadaşlar...
.
SIMDIDEN OKUYANLARDAN ALLAH RAZI OLSUN

okuyan arkadaşlarımız:::
1-epsus: 30 + 40
2-doremi: 30 + 60 +12 +30
3-anemone: 30 + 80 +40
4-pancuben: 12 + 60 + 22+50+55
5-qusel: 200 +150
6-mseda

toplam:901 tane

arkadaşlar lütfen sizde evde bir köşeye ne kadar okuduğunuzu yazın..
benim toplamalarda hata yapmamam adına...
çünkü her defasında hep toplayıp eklersem hata yapabilirim.. o yüzden örn: 30+40 şeklinde yapıyorum... dalgınlığıma gelebilir ve sayıyı farklı toplayabilirim diye.. çünkü ne kadar okuyorsak parça parça yazdığımız için bende o şekilde yazıyorum, çünkü herkes ne kadar okuduğunu bilir.
bende evde okudukça bir köşeye yazıyorum, yedekte duruyor.. lütfen sizde de olsun.. ve herkes burdaki toplam sayıyı kendiside tekrar toplasın.. çünkü hata yapmaktan korkuyorum.. biliyorsunuz bu dua ne bir eksik ve ne de bir fazla olacak...
anlatabildiğimi zannediyorum, kızlar anlamadığınız bir yer varmı?

arkadaşlar çok iyi gidiyoruz hadi bakalım..
a.s.

Hoşgeldin canımmm,
Nasıl geçti haftasonun ablanlarla yorulmuşsundur canım yaaa...Umarım seda nında dediğin gibidir.Çok farklı bir durum aslında .... Sağlık olsun en başta ..

canım çok teşekkür ederim yaa.. nasıl duygulandırdın beni anlatamam.. harikasın bitanemmm a.s.

Eki Görüntüle 10262

canım bana hemen tahlil kağıdındaki referans aralığını yaz...
benimde 792 çıkmıştı ama 102 den başlıyordu referans.
yani bu o hastanedeki makineden kaynaklanıyor. merak etme..
doktor bana böyle söylemişti. bazı makinelerde raferans ayarları ve ölçümler farklı olabiliyor.. çünkü noktalı olmuyor sayıları, bütün olarak alıyor. anlatabildim mi canım.
bazı doktarlar bebk isteyenlere de dostinex verebiliyor, benim doktoruma bunu sorduğumda ben hamilelere bile verebiliyorum bunda bir sakınca yok demişti..
[/QUOTE]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…