Prolaktin tedavisi bittikten sonra prolaktini tekrar yükselen var mı?

Salat-ı Tefriciye-4444
okuyucağınız dua bu:
Allâhumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ Seyyidinâ Muhammedinillezî tenhallü bihil ukadü ve tenfericu bihil-kürebü ve tukdâ bihil-havâicu ve tünâlü bihir-reğâibü ve hüsnül-havâtimi ve yustaskal ğamâmu bivechihil Kerîm ve alâ âlihî ve sahbihi fî külli lemhatin ve nefesin bi adedi külli ma'lûmin lek."

okunacak arkadaşlar listesi:
1) qusel---ÖZLEM
2) doremi--- HALE
3) anemone---ŞEBNEM
4) pancuben---AYFER
5) mseda---

6) gülkaya ..
hadı bakalım kolay gelsın rabbım okunan duaları kabul etsın...
listedeki gibi ilk önce qusel adlı arkadaşımızdan başlıyoruz. yani ÖZLEMDEN..
özlem adına dua edicez arkadaşlar...
.
SIMDIDEN OKUYANLARDAN ALLAH RAZI OLSUN

okuyan arkadaşlarımız:::
1-epsus: 30 + 40
2-doremi: 30 + 60 +12 +30+50+30
3-anemone: 30 + 80 +40+30
4-pancuben: 12 + 60 + 22+50+55+25
5-qusel: 200 +150
6-mseda
7-gülkaya 124

toplam:1160 tane

arkadaşlar lütfen sizde evde bir köşeye ne kadar okuduğunuzu yazın..
benim toplamalarda hata yapmamam adına...
çünkü her defasında hep toplayıp eklersem hata yapabilirim.. o yüzden örn: 30+40 şeklinde yapıyorum... dalgınlığıma gelebilir ve sayıyı farklı toplayabilirim diye.. çünkü ne kadar okuyorsak parça parça yazdığımız için bende o şekilde yazıyorum, çünkü herkes ne kadar okuduğunu bilir.
bende evde okudukça bir köşeye yazıyorum, yedekte duruyor.. lütfen sizde de olsun.. ve herkes burdaki toplam sayıyı kendiside tekrar toplasın.. çünkü hata yapmaktan korkuyorum.. biliyorsunuz bu dua ne bir eksik ve ne de bir fazla olacak...
anlatabildiğimi zannediyorum, kızlar anlamadığınız bir yer varmı?

:nazar:Yüce Rabbim Nazarlardan korusun bizi ve dualarımızı kabul etsin RABBİM

kızlar bu yazıyı sizde alıntı yapıp dualar okundukça güncelleyin.. benim içinde çok iyi olur..

Son düzenleme:
merhaba kızlar.. a.s.
pc mi açtım ama başına oturmak nasip olmadı :) malum ev kalabalık :) ama olsun.. ablacığım yanımda ve çok güzel moral oldu bana.. gülüyoruz, eğleniyoruz, geziyoruz ve mutfaktan çıkmıyoruz kaydirigubbakcemile3 yani şuan çok iyiyim, keşke hep yanımda olsa.. :teselli:

bu arada sefa5562 canım bebişine nasıl sevindim anlatamam.. :nazar: hayırlı, sağlıklı bir evlat olur inşaallah.. bol bol dinlen ve kafanı rahat tut.. bebişin şuan seninle, bundan daha güzeli yok canım.. allah kucağına aldığın günleri de gösterir inşaalah.. :Saruboceq: sakın endişelenme..

kızlar hepinizi çok özledim, şu bir kaç gün bile ayrı kalmamıza yetti bana.. sohbet odasında buluşalım yine ilk fırsatta olur muuuu :) kaydirigubbakcemile

kendinize iyi bakın canlarım..

vee..
yine son sözümü diyorum

beni özleyin anacııııımmmmmmmmmm... Şeniz

ŞUBAT ayın prolaktinden sonra Hamileliği bekleyenler.....

1-)doremi...................................: 4 şubat regl oldu senağlama
2-)anemone...............................: 11 şubatregl oldu senağlama
3-)qusel.....................................: 5 şubat regl oldu senağlama
4-)pancuben..............................: 9 şubat regl oldu senağlama
5-)sefa5562...............................: 12 şubat hamişşş:CüvCüv:
6-)umudunu_kaybetme...............: ? regl oldu senağlama
7-)zeze06..................................: 6 şubat regl oldusenağlama
:cool:a_z.......................................: 6 şubat regl oldu senağlama
9-)esma_memo_12....................: 6 şubat hamişşş:CüvCüv:
10-)arzella..................................: ?
11-)incisu...................................: 22 şubat
12-)zug......................................: 13 şubat regl oldu senağlama
13-)julyet...................................: 23 şubat
14-)gulkaya................................:11 şubat regl oldu senağlama
15-)kelebek97.............................:22 şubat

şubat ayı bekleme listemiz daha sonuçlanmadı..
dualarımız bekleyen tüm arkadaşlarımıza............
:Saruboceq:

prolaktinden sonra MART ayında da Hamileliği bekleyenler.....
YILMADIK,,, YILMAYACAĞIZ...
MELEKLERİMİZİ SABIRLA BEKLEYECEĞİZ... :Saruboceq: :Saruboceq:

1-) doremi.......................:4 mart
2-) anemone....................:12 mart
3-) pencuben...................:9 mart
4-) qusel.........................:5 mart
5-) mseda.......................:8 mart
6-) mercanyolu................:5 mart

bu ayda heyecanlı bekleyişi hep beraber yaşayalımmm...
topiğimize gelen herkesi listemize bekliyoruz...

:CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv

Son düzenleme:
ŞUBAT ayın prolaktinden sonra Hamileliği bekleyenler.....

1-)doremi...................................: 4 şubat regl oldu :çok üzgünüm:
2-)anemone...............................: 11 şubatregl oldu :çok üzgünüm:
3-)qusel.....................................: 5 şubat regl oldu :çok üzgünüm:
4-)pancuben..............................: 9 şubat regl oldu :çok üzgünüm:
5-)sefa5562...............................: 12 şubat hamişşş :CüvCüv::lepi:
6-)umudunu_kaybetme...............: ? regl oldu :çok üzgünüm:
7-)zeze06..................................: 6 şubat regl oldu:çok üzgünüm:
:cool:a_z.......................................: 6 şubat regl oldu :çok üzgünüm:
9-)esma_memo_12....................: 6 şubat hamişşş :CüvCüv::lepi:
10-)arzella..................................: ?
11-)incisu...................................: 22 şubat
12-)zug......................................: 13 şubat regl oldu :çok üzgünüm:
13-)julyet...................................: 23 şubat
14-)gulkaya................................:11 şubat regl oldu :çok üzgünüm:
15-)kelebek97.............................:22 şubat regl oldu:çok üzgünüm:

şubat ayı bekleme listemiz daha sonuçlanmadı..
dualarımız bekleyen tüm arkadaşlarımıza............

merhaba hanımlar;Nasılsınız yaaa yemekten sonra ben tuvalete gittim ve biraz akıntım var suan kasık ve karın bölgem ağrıyor acaba erken mi regli olucam yada yumurtlamamı anlamadım gitti ?CADIARZUa.s.:1hug:

pancum bende senın gıbı degısık bıseyler oluyo sureklı kasıgımda çekilmeler sancılar oluyo ama ara ara ve butun gun boyle gıdıyo ozellıkle sol arada sırada sagda anlayamadım hesaplarıma gore yumurtalama gunumde gecti ne bu şimdi acaba klmon kıst fılanmı yaptı ya :uhm:

pancum bende senın gıbı degısık bıseyler oluyo sureklı kasıgımda çekilmeler sancılar oluyo ama ara ara ve butun gun boyle gıdıyo ozellıkle sol arada sırada sagda anlayamadım hesaplarıma gore yumurtalama gunumde gecti ne bu şimdi acaba klmon kıst fılanmı yaptı ya :uhm:

Canım ben klomen filan kullanmıyor ilaç hiç kullanmıyorum benimde 22 ŞUBAT YUMURTALAMA SONDU .Akıntım beyaz ağrı olarak şuan hafif sağ tarafımda hem kasık hemde karnım...Göğüslerimin yapısı bile değişik kahverengi olan bölüm büyümüş halde ....Geçen ay 4 gün önceden oldum regli bende kararsız kaldım canım yaa.Belki de yumurtlama dönemimiz de yalnışlık yapmışızdır.İnternetten bakarak yaptım ve tuttu .Kafam karşıtı güzelim benim de:Saruboceq:CADIARZU

iyiyim anemonecim...
sen nasılsın canım..
pc yi açtım bir mutfak bir kk yapıp duruyorum :)))))

evet canım yaaa.. keşke gitmeseler, bana da çok iyi moral oldu ama maalesef yarın gidiyolarrr :KK43:(((((((

yarından itibaren aranıza tam dönerim artık :))

TAMAM TATLIM BEKLERİZ YARIN SENİ BU ARADA ŞİMDİDEN ALLAH KAVUŞTURSUN .. BENDE ABLAMI İSTİYORUM YAA:çok üzgünüm:

ALLAH kabul etsin dualarımızı yarın salı tatlım biraz daha sabret yarın dr ye gidince azda olsa rahatlarsın çünkü ne olduğunu öğrenirsin ve sonuca göre hareket edersin hayırlısı tatlım

slm canım eweet bugün salı bebegin kesesini üstten gördük ama daha 4 haftalıkmış 10 mm çok küçükmüş 20mm olunca kalp atışı duyulacakmış onuda martın 6 sında duyabilirmişiz bana progesteron tahlili verdi sonuç çok düşük çıktı sabah öglen akşam 2şer kez ilaç iç kesinlikle kalkma dedi yani baya problemli sorunlu günler geçiriyorum ögrendime sevinemedim bile daha ama buda benim bir sınavımmış Allah tan gelene razıyız hakkımızda hayırlısı neyse o olur inş. tekrar herşey için teşekkürler allah hepinizden razı olsun

slm canım eweet bugün salı bebegin kesesini üstten gördük ama daha 4 haftalıkmış 10 mm çok küçükmüş 20mm olunca kalp atışı duyulacakmış onuda martın 6 sında duyabilirmişiz bana progesteron tahlili verdi sonuç çok düşük çıktı sabah öglen akşam 2şer kez ilaç iç kesinlikle kalkma dedi yani baya problemli sorunlu günler geçiriyorum ögrendime sevinemedim bile daha ama buda benim bir sınavımmış Allah tan gelene razıyız hakkımızda hayırlısı neyse o olur inş. tekrar herşey için teşekkürler allah hepinizden razı olsun
Canım bence sevin bitanem erken olduğu için olur böyle yat dinlen doya doya ilaçlarını ihmal etme ve progesteron bebek gelişimi için iyi bir ilaç sabret ve dua et bizde ediyoruz zaten meleğin seni yalnız bırakmayacak ve sımsıkı tutunacak.Bugün anemone ile senden bahsettik inşallah güzel haberle gelir diye ve biz senden güzel haberi aldık gerisi sana kaldı dinlen ve fazla yorma kendini güzelimmmmkaydirigubbakcemile5a.s.:nazar:

:lepi::teytey::hooray:hihoyyytkaydirigubbakcemile5 YAŞASINNN ÇOK SEVİNDİM HAYATIM ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN SAĞLIKLI SIHHATLİ KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN SEN İLAÇLARINI AL DİNLEN VE MORALİNİ YÜKSEK TUT SEN GÜÇLÜ OLKİ MELEĞİNDE GÜÇ KAZANSIN ANNESİ sositososito a.s.

:lepi::teytey::hooray:hihoyyytkaydirigubbakcemile5 yaşasınnn çok sevindim hayatım allah tamamına erdirsin sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin sen ilaçlarını al dinlen ve moralini yüksek tut sen güçlü olki meleğinde güç kazansın annesi sositososito a.s.

çok teşekkürler ama ben hala sevinemiyorum progesteronum cuma günü çok güzeldi ama deger çok aşırı düşmüş bu ilacın etkisi ne acaba sen biliyomusun

canım bence sevin bitanem erken olduğu için olur böyle yat dinlen doya doya ilaçlarını ihmal etme ve progesteron bebek gelişimi için iyi bir ilaç sabret ve dua et bizde ediyoruz zaten meleğin seni yalnız bırakmayacak ve sımsıkı tutunacak.bugün anemone ile senden bahsettik inşallah güzel haberle gelir diye ve biz senden güzel haberi aldık gerisi sana kaldı dinlen ve fazla yorma kendini güzelimmmmkaydirigubbakcemile5a.s.:nazar:

çok teşekkür ederim ne kadar iyisiniz ya allah razı olsun hepinizden ama bu progesteron ilacı beni rahatsız etti düşük risklerinde kullanılıyomuş ve genelde düşük oluyomuş delirdim inanın artık dayanamıyorum

çok teşekkürler ama ben hala sevinemiyorum progesteronum cuma günü çok güzeldi ama deger çok aşırı düşmüş bu ilacın etkisi ne acaba sen biliyomusun

tatlım rahmini güçlendirmek için vermiştir dr o ilacı geçen ay bende kullandım benzer bir ilaç içini ferah tut herşey yoluna girer merak etme hayatım ve üzülüpte bebişinide üzme olurmu

tatlım rahmini güçlendirmek için vermiştir dr o ilacı geçen ay bende kullandım benzer bir ilaç içini ferah tut herşey yoluna girer merak etme hayatım ve üzülüpte bebişinide üzme olurmu

saol canım ya allah ateslim oldum artık hakkımızda hayırlısı neyse onu yaşatırız bize rabbim inş.

X