Prolaktin tedavisi bittikten sonra prolaktini tekrar yükselen var mı?

evet bencede okuyan kişi söyledikten sonra genel toplamı olsun bencede

Salat-ı Tefriciye-4444
okuyucağınız dua bu:
Allâhumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ Seyyidinâ Muhammedinillezî tenhallü bihil ukadü ve tenfericu bihil-kürebü ve tukdâ bihil-havâicu ve tünâlü bihir-reğâibü ve hüsnül-havâtimi ve yustaskal ğamâmu bivechihil Kerîm ve alâ âlihî ve sahbihi fî külli lemhatin ve nefesin bi adedi külli ma'lûmin lek."

okuyanlar :

1 - epsuz : 70 tane
2 - doremi : 102 tane
3 - anemone : 150 tane
4 - pancuben :94 tane
5 - qusel : 200 tane

canım banada böyle daha çok karışıklık yaparız gibime geliyo, çünkü olaki fazla yada eksik topladım ve topladığımı yazdım. o zaman yanlışlık yaparım daha hiç olmaz. böylelikle hep beraber topalrızdemiştim..
ama siz nasıl isiterseniz canlarım..
şimdi çıkıyorum akşama gelince bakıcam by

selam arkadaşlar.. hepinize geçmiş olsun... benim de prolaktinim yüksek çıktı bugün dr.a gittiğimde... ancak ben ne okuduğunuzu anlamadım.. okuyarak mı düşürüyosunuz prolaktini..:1shok:

selam arkadaşlar.. hepinize geçmiş olsun... benim de prolaktinim yüksek çıktı bugün dr.a gittiğimde... ancak ben ne okuduğunuzu anlamadım.. okuyarak mı düşürüyosunuz prolaktini..:1shok:

hoşgeldin prolaktinciler kulübüne a.s. biz kendi aramızda bir liste yaptık ve 1 hafta içinde bitirmek şartıyla 4444 salat-ı tefriciye okuyoruz bebişimiz olsun diye . biz kolaylık olsun diye dua ederken herkez bir arkadaşımız adına dua ediyor hep beraber toplam 4444 salat-ı tefriciye yi tamamlayacağız allah kabul eder inşallah:Saruboceq:

teşekkürler canım... umarım bu duaların size bir yararı olur....a.s.

kıslar ya siz napmışınız böle maşalah benm dünden beri misafirlerim var okuyamamdım yani okudumda sizinki kadar çok deil utanıorum sölemeye ama bu arayı kapatıcam inşş...bu arada nerelerdesiniz siz kmse yok bu akşam buralarda:)))

slm ne yapalım tatlım 1 haftada bitmesi gerekiyor herkez vakit buldukça okuyor en azından ben öyle yapıyorum :) evet bugün pek kimse uğramadı buraya doreminin misafiri var quselin eşi oturuyordur pc de o nedenle onlar yoklar ama diğerleri nerede bilmiyorum

anladm canım ben okumaya başladım şimdi umarım bir haftada 4444 tamamlanmış olur...şu hayıt suyu denen şey nasıl bişiy ben ilaç kullanmadın prolaktin sorunumu çözebilirmiyim bu ilaçlar hamileliği engelliomuş okuduma göre şimdi araştırdım netten gerçi daha doktorumla görüşmedik yarın alıcaz sonuçları ne der bilmiorum ilaç kullanmaktan yana deilim sen ne kullanıosun şu an hayıtsuyu işe yararmı sence...

tatlım ben bu ay prolaktin için ilaç kullanmıyorum en son dostinex içtim ve 4 gün önce tahlil yaptırdım prolaktin seviyem 2.89 olmuş:teytey:
hayıt suyuna gelince ben aldım aldığım gün hazırlayıp 1 yudum içtim ve birdaha ağzıma sürmedim :bbo: istersen bir dene hatırladığıma göre doremi kullanıyordu ve memundu hayıt suyundan sen bilirsin tabi önce git dr ile görüş bakalım ne diyeceka.s.

çok güsel canım çok sevndim senn adına dostinex için okudum bnde hemen hamileliği düşünenlere vermiomuş doktor ama dediğin gibi ben ddoktorla bi görüşim en iisi onun sölediği gibi hareket etmek....bu arada sen bebek istiomusun prolaktininde düşmüş ne güsel doktorun ne dedi bu ilaçtan sonra herhangi bi zararı varmıymış bebeğe yada sana(allah korusun):ecrin_bebek:

evet canım yaklaşık 1 senedir bebiş istiyoruz zaten doktorum dostinex verdiğinde bende sordum gebeliği düşünenlere verilmiyormuş diye o da hamile kalır kalmaz keseriz demişti şuanda hamile değilim zaten bu ay bakalım ALLAH nasip ederse bebişte olursa süper olur nede olsa dostinex içmiyorum:Saruboceq::teytey: şimdi klomen kullanıyorum salı günü dr gidip yumurtalarıma baktıracağım ve dr dediği günde pregly 5000 vurulacağım ve çalışmalara full hız devam edeceğiz:asigim: ALLAH hepimize hayırlısını versin :Saruboceq:

kaç çıktı canım prolaktin? bende dostinex kullanmıştım agnucaston u ne zaman içmeye başlamanı söyledi dr?

Salat-ı Tefriciye-4444
okuyucağınız dua bu:
Allâhumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ Seyyidinâ Muhammedinillezî tenhallü bihil ukadü ve tenfericu bihil-kürebü ve tukdâ bihil-havâicu ve tünâlü bihir-reğâibü ve hüsnül-havâtimi ve yustaskal ğamâmu bivechihil Kerîm ve alâ âlihî ve sahbihi fî külli lemhatin ve nefesin bi adedi külli ma'lûmin lek."

okunacak arkadaşlar listesi:
1) qusel---ÖZLEM
2) doremi--- HALE
3) anemone---ŞEBNEM
4) pancuben---AYFER
5) mseda---

hadı bakalım kolay gelsın rabbım okunan duaları kabul etsın...
listedeki gibi ilk önce qusel adlı arkadaşımızdan başlıyoruz. yani ÖZLEMDEN..
özlem adına dua edicez arkadaşlar...
.
SIMDIDEN OKUYANLARDAN ALLAH RAZI OLSUN

okuyan arkadaşlarımız:::
1-epsus: 30 + 40
2-doremi: 30 + 60 +12 +30
3-anemone: 30 + 80 +40
4-pancuben: 12 + 60 + 22+50
5-qusel: 200
6-mseda

toplam:696 tane

arkadaşlar lütfen sizde evde bir köşeye ne kadar okuduğunuzu yazın..
benim toplamalarda hata yapmamam adına...
çünkü her defasında hep toplayıp eklersem hata yapabilirim.. o yüzden örn: 30+40 şeklinde yapıyorum... dalgınlığıma gelebilir ve sayıyı farklı toplayabilirim diye.. çünkü ne kadar okuyorsak parça parça yazdığımız için bende o şekilde yazıyorum, çünkü herkes ne kadar okuduğunu bilir.
bende evde okudukça bir köşeye yazıyorum, yedekte duruyor.. lütfen sizde de olsun.. ve herkes burdaki toplam sayıyı kendiside tekrar toplasın.. çünkü hata yapmaktan korkuyorum.. biliyorsunuz bu dua ne bir eksik ve ne de bir fazla olacak...
anlatabildiğimi zannediyorum, kızlar anlamadığınız bir yer varmı?

arkadaşlar çok iyi gidiyoruz hadi bakalım..
a.s.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…