Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm anemone ben varım başım çatlıyo sohbette gebelik bölümündeyiz .sizler için 40 tane okudum bugün başım çatladı tüm gün yattım valla.allah kabul etsin.
valla iyi olmaya çalışıyorum baş agrısı mahvetti beniya.sen nasılsın bakalım
epsus, anemone, pancuben, çok iyi gidiyosunuz..
allah kabul etsin canlarım...
benide okurken çok uyku bastırıyor.. gözlerim kapanıyor... ağırlık çöküyor.. ama sorun yok kızlar...
bu arada kızlar, dün akşam ilk önce sol göğsüme daha sonrada sağ göğsüme ağrı girdi. elimle baktım ama herhalgi beze vs yok.. sağdaki biraz devam etti ama tabi çok şiddetli ağrı değildi. benim aklıma hemen prolaktin geldi. fakat bu zamana kadar proalktinden göğüs kaşıntısı hakkında hiçbir sorun yaşamadım. değerlerim 100 leri bulduğu hallerde bile... korktum açıkçası
bugün şehir dışından ablamla eniştem geliyor.. haftasonuna kadar burdalar, o yüzden çok sık giremeyebilirim, haberiniz olsun, arada bir listeyi kontrol etmek için girer bakarım..
öpüyorum siziiiii :)))))))))
dikkat et kendine canım aklına hemen prolaktini getirme klava: gözün aydın kıskandım şimdi seni:a015: keşke benimkilerde gelse.. özletme kendini fazla tamam mı şeker görüşürüz by bya.s.
kızlar yumurta kalitesini arttırıcı bir karışım duydum dün tvde uygulamak isteyenlere duyurulur bir çaydanlıkta suyu kaynatılıyor , içine civanperçemi , çoban çantası , aslan çantası ve adaçayı karışımını atılıp bir taşım daha kaynatılıyor ve günde 2 bardak içiliyor yumurta oluşumuna çok iyi etki yapıyormuş
Canım gecen gün gönderdim ben şifalı bitkilerle ilgili ileti geçmişlerine bakabilrsen bende karanfille başladım yemeklerden sonra bir tane alıyorum
canım benim bir problemim var oda bitki içeren şeyleri ne yiyebiliyorum nede içebiliyorum üşüttüğümde ne nane limon ne de ıhlamur içemem
civanperçemi , çoban çantası , aslan çantası ve adaçayı karışımını da bitki canım bunlarda bitki ozaman sen karanfilden başla canım :teselli:
slm kızlar dun aksam gıremedıgım ıcın sımdı soyluyorum dun ben 200 tane okudum haberınız
sızlerde baya okumussunuz allah razı olsun hepınızden