Prolaktin tedavisi bittikten sonra prolaktini tekrar yükselen var mı?

slm anemone ben varım başım çatlıyo sohbette gebelik bölümündeyiz .sizler için 40 tane okudum bugün başım çatladı tüm gün yattım valla.allah kabul etsin.

slm anemone ben varım başım çatlıyo sohbette gebelik bölümündeyiz .sizler için 40 tane okudum bugün başım çatladı tüm gün yattım valla.allah kabul etsin.

teşekkür ederiz tatlım ALLAH kabu etsin . geçmiş olsun dikkat et kendine ilaçta içemezsin başın için benimde çok ağrıdı bugün azaldı gibi şimdi :)

valla iyi olmaya çalışıyorum baş agrısı mahvetti beniya.sen nasılsın bakalım

valla iyi olmaya çalışıyorum baş agrısı mahvetti beniya.sen nasılsın bakalım

benimde canım sıkılıyor evde yalnızım eşim yok başım ağrıyor biraz ilaçta içmek istemiyorum azaldı gerçi ama inşallah şiddetlenmeza.s.

İyi geceler ve günaydın hanımlar;
Gece 22 defa okuyabildim 60+22:82 oldu DOREMİ kaydedersin canım benim ve çok kötü esneme oluyor ve gözlerim yaşardı akşam eşim geldi yemek ye ,ortalığı topla ütü yap derken bu saati buldu ama sizler yoksunuz ((( Ve karnımda çok şiddetli ağrı ve bağırsak guruldamasıyla geçiyor tuvalete gidiyorum tuvaletim yok şaşırdı eşimde hayırdır ne oluyor sana dedi .Neyse yarın görüşmek üzere öpüyorum sizi....

Salat-ı Tefriciye-4444
okuyucağınız dua bu:
Allâhumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ Seyyidinâ Muhammedinillezî tenhallü bihil ukadü ve tenfericu bihil-kürebü ve tukdâ bihil-havâicu ve tünâlü bihir-reğâibü ve hüsnül-havâtimi ve yustaskal ğamâmu bivechihil Kerîm ve alâ âlihî ve sahbihi fî külli lemhatin ve nefesin bi adedi külli ma'lûmin lek."

okunacak arkadaşlar listesi:
1) qusel---ÖZLEM
2) doremi--- HALE
3) anemone---ŞEBNEM
4) pancuben---AYFER
5) mseda---

hadı bakalım kolay gelsın rabbım okunan duaları kabul etsın...
listedeki gibi ilk önce qusel adlı arkadaşımızdan başlıyoruz. yani ÖZLEMDEN..
özlem adına dua edicez arkadaşlar...
.
SIMDIDEN OKUYANLARDAN ALLAH RAZI OLSUN

okuyan arkadaşlarımız:::
1-epsus: 30 + 40
2-doremi: 30 + 60 +12 +30
3-anemone: 30 + 80 +40
4-pancuben: 12 + 60 + 22
5-qusel: 200
6-mseda

toplam:646 tane

kızlar çok iyi gidiyoruz hadi bakalım..
katılmak isteyenler bana isimlerini ve ne kadar okuduklarını bildirsinler canlarım
a.s.

Son düzenleme:
epsus, anemone, pancuben, çok iyi gidiyosunuz..
allah kabul etsin canlarım...
benide okurken çok uyku bastırıyor.. gözlerim kapanıyor... ağırlık çöküyor.. ama sorun yok kızlar...

bu arada kızlar, dün akşam ilk önce sol göğsüme daha sonrada sağ göğsüme ağrı girdi. elimle baktım ama herhalgi beze vs yok.. sağdaki biraz devam etti ama tabi çok şiddetli ağrı değildi. benim aklıma hemen prolaktin geldi. fakat bu zamana kadar proalktinden göğüs kaşıntısı hakkında hiçbir sorun yaşamadım. değerlerim 100 leri bulduğu hallerde bile... korktum açıkçası

bugün şehir dışından ablamla eniştem geliyor.. haftasonuna kadar burdalar, o yüzden çok sık giremeyebilirim, haberiniz olsun, arada bir listeyi kontrol etmek için girer bakarım..
öpüyorum siziiiii :)))))))))

Son düzenleme:

dikkat et kendine canım aklına hemen prolaktini getirme klava: gözün aydın kıskandım şimdi seni:a015: keşke benimkilerde gelse.. özletme kendini fazla tamam mı şeker görüşürüz by bya.s.

Günaydın canım;Evet dün aksam da beni bir esneme bir baş ağrısı tuttu ama bende ilaç almadı şekerli su yaptım iyi geldi walla ...Nasılsın?:1hug:

dikkat et kendine canım aklına hemen prolaktini getirme klava: gözün aydın kıskandım şimdi seni:a015: keşke benimkilerde gelse.. özletme kendini fazla tamam mı şeker görüşürüz by bya.s.

kızlar yumurta kalitesini arttırıcı bir karışım duydum dün tvde uygulamak isteyenlere duyurulur bir çaydanlıkta suyu kaynatılıyor , içine civanperçemi , çoban çantası , aslan çantası ve adaçayı karışımını atılıp bir taşım daha kaynatılıyor ve günde 2 bardak içiliyor yumurta oluşumuna çok iyi etki yapıyormuş

Canım gecen gün gönderdim ben şifalı bitkilerle ilgili ileti geçmişlerine bakabilrsen bende karanfille başladım yemeklerden sonra bir tane alıyorum

Canım gecen gün gönderdim ben şifalı bitkilerle ilgili ileti geçmişlerine bakabilrsen bende karanfille başladım yemeklerden sonra bir tane alıyorum

canım benim bir problemim var oda bitki içeren şeyleri ne yiyebiliyorum nede içebiliyorum üşüttüğümde ne nane limon ne de ıhlamur içemem yasakkelime

canım benim bir problemim var oda bitki içeren şeyleri ne yiyebiliyorum nede içebiliyorum üşüttüğümde ne nane limon ne de ıhlamur içemem

civanperçemi , çoban çantası , aslan çantası ve adaçayı karışımını da bitki canım bunlarda bitki ozaman sen karanfilden başla canım :teselli:

slm kızlar dun aksam gıremedıgım ıcın sımdı soyluyorum dun ben 200 tane okudum haberınız

sızlerde baya okumussunuz allah razı olsun hepınızden

civanperçemi , çoban çantası , aslan çantası ve adaçayı karışımını da bitki canım bunlarda bitki ozaman sen karanfilden başla canım :teselli:

civanperçemi , çoban çantası , aslan çantası ve adaçayı karışımını da içmiyorum ki zaten sizden denemek isteyen olur diye yazmıştıma.s.

slm kızlar dun aksam gıremedıgım ıcın sımdı soyluyorum dun ben 200 tane okudum haberınız

sızlerde baya okumussunuz allah razı olsun hepınızden

Canım Allah kabul etsin ne demek iş yerinde anca fırsat bulduğumda evde de 2 günden beri gelen giden oldu birde acayip esneme oldu bende komşumda nazar var galiba dedi dün aksam 22 tane okuyabildim dün gece bende ....Beni de okudu ve sonra başım ağrıdığında şekerli su içtim iyi geldi ağrı kesici zor durumda kalmadığım sürece kullanmam ben

doremım bıde mesela

okuyan arkadaşlarımız:::
1-epsus: 30 tane + 40 tane

bu sekılde dıılde

1-epsus: 70 tane gıdı yazsak olmazmı cnm boyle karısık oluyo

bıde en sona toplamda kac tane okunmus yazarsak ıyı olur bence..

cok eymı ıstedım balım senden ayyy herseyı sana yukledım farkındayım cnm. helal et hakkını..

sımdı cıkmam gerek optm bugun yıne okuyabılırsem okurum cunku bugun temızlık yapıcam olmadı aksam okurum yazarım yıne optm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…