Prolaktin tedavisi bittikten sonra prolaktini tekrar yükselen var mı?

Oldu DOREMİ sana kızayım benim prolaktinim yükselsin biz hepimiz iyi olalım diyoruz sen de KIZIN bana diyorsun neden ?Kendini kaptırma böyle bak bugün yazmam sana ona göre kendi kendine oturursun KIZLARRR DOREMİ iyi olana kadar cevap vermeyelim CEZA OLSUN ONA ....kaydirigubbakcemile:eek:klava:a.s.:nazar:kötükedihüso

yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..... delikafadulden
tamam iyiyim ben iyiym vallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... delikafadulden
siz olmazsanız kafayı yerim yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..... delikafadulden
nolur bana yazınnnnnnnnnnnn.... :Saruboceq:
bi daha moralim bozulmucak bak söz.. süprizzzzz
bak gülüyorum sırnaşık şey

Canım bunca çalışma boşuna mı gidecek bak stres bile etkiliyor gebeliği senin meleğin şuan yanında olmasa ahirette seni güzelliklerle karşılayacak bunu unutma sen de böyle olamasını istemezdim ama Rabbimiz ne olmasnı istiyorsa o olur.O bilir ve O görür ...Üzme ne olur aklına da getirme meleğini:1hug::nazar::enbuyukkk:

ah o kadar çok dua ediyorum kiiii...
sizler adınada dua ediyorum..
allahım bize artık nasip et bebeklerimizi diyorum...

evet o hormon testini bende yaptırıcam canım..
olmuşken tam olsun...
ya hamiş kalamazsam diye neden çok korkuyorum biliyomusun..
çünkü 1 kürtajım var benim...
aklım oraya takıldımı kalıyor işte, alamıyorum kendimi :KK43:(((((((((((((((

hanmlar öpüorum hepinizi ben kaçıorum kndinize çok ii bakın doremicem umarım sıkıntın geçer senn elinde unutma hoşçakalınnnn:)))))))))))

saol tatlım benim, yine gel olurmuu...:)

kızlar benim prolaktinim 2.89 düşmüş ama dr dostinex vermiş yine sizce koruyucu olarak vermiş olabilir mi

canım belki bir daha çıkamamsı adına kullanmanı istedi.. yani hamile kalana kadar kullanıcaksın belkide...

Teşekkür ederim.

Dört yıldır evliyim.2 yaşında bir kızım var.Allah nasip ederse ikinciyi düşünüyoruz.
Sütüm sarı gibi çok fazlada gelmiyor.Elimle yokladığımda sertlik gelmiyor.

Teşekkür ederim.

Dört yıldır evliyim.2 yaşında bir kızım var.Allah nasip ederse ikinciyi düşünüyoruz.

Bence yine de gidin doktorunuza .Allah bağışlasın hayırlısıysa bebeğinizde olur tamamen hormonla alakalı Prolaktinin diğer adı süt hormonudur .Bilgilerinize

Canım bunca çalışma boşuna mı gidecek bak stres bile etkiliyor gebeliği senin meleğin şuan yanında olmasa ahirette seni güzelliklerle karşılayacak bunu unutma sen de böyle olamasını istemezdim ama Rabbimiz ne olmasnı istiyorsa o olur.O bilir ve O görür ...Üzme ne olur aklına da getirme meleğini:1hug::nazar::enbuyukkk:

inşaallah canım benim :)))
çok duygulandım yazına...

işte kürtajdan sonra ya hamile kalamazsam diye korkuyorum, ama tamam korkmuycam artık.. çok dua ediyorum.. allah kabul eder inşaallahh..

Canım yalnış hatırlamıyorsam sen KLOMEN de kullanıyorsun bence aç doktoruna telefon normal çünkü prolaktinin dostinexi hangi amaçla verdiniz diye biz buay bebek düşünüyorduk de ...Yoksa engel eder mi de hamile kalmama?Bak şimdi kafam karıştı benim CADIARZU

yarın öğleden sonra sorarım zaten perşembe günü başlıyorum dostinex se doktorum zaten biliyor bebek istediğimizi belki doreminin dediği gibi bir daha çıkmasını önlemek için vermiştir ama ben sorarım dr ye yarın

Teşekkür ederim.

kızınızı allah bağışlasın...
ne güzel... 2. yi bile düşünüyosunuz şuan, allah gönlünüze göre verir inşaallah..
biz daha 1. yi bulamadık... vardır onunda vakti zamanı,
peki önceden hiç prolaktin sorununuz varmıydııı?????????

inşaallah canım benim :)))
çok duygulandım yazına...

işte kürtajdan sonra ya hamile kalamazsam diye korkuyorum, ama tamam korkmuycam artık.. çok dua ediyorum.. allah kabul eder inşaallahh..

EEE neden olsa KOVA bucuyum ...Kürtajdan sonra çok hamile kalan duydum canım önemli olan senin ruh sağlığın kendini yıpratma ...Regli dönemi yaklaşmaya başlayınca nedense sende bu korku oluyor yapma bunu tamam mı?Uzak illerde olmasak atlar gelirdim yanına olsun ben burdan da yeterim hepimize moralinizi bozupta beni GERMEYİN ANACIM prolaktinim 0,6 LARDA yükseltmeyinnnn ona göre :sm_cool::eek:klava::1hug::nazar::enbuyukkk:

EEE neden olsa KOVA bucuyum ...Kürtajdan sonra çok hamile kalan duydum canım önemli olan senin ruh sağlığın kendini yıpratma ...Regli dönemi yaklaşmaya başlayınca nedense sende bu korku oluyor yapma bunu tamam mı?Uzak illerde olmasak atlar gelirdim yanına olsun ben burdan da yeterim hepimize moralinizi bozupta beni GERMEYİN ANACIM prolaktinim 0,6 LARDA yükseltmeyinnnn ona göre :sm_cool::eek:klava::1hug::nazar::enbuyukkk:

vallaha canım sana bravo...
tanımışsın beni..
sen deyince hatırladım..geçen ayda böyle gerilmiştim dimi??????????

Bence yine de gidin doktorunuza .Allah bağışlasın hayırlısıysa bebeğinizde olur tamamen hormonla alakalı Prolaktinin diğer adı süt hormonudur .Bilgilerinize

Bu aralar işlerim çok yoğun doktor için ay sonunu bekliyorum.Tahlil için adetli olmamıza gerek var mı ?

kızınızı allah bağışlasın...
ne güzel... 2. yi bile düşünüyosunuz şuan, allah gönlünüze göre verir inşaallah..
biz daha 1. yi bulamadık... vardır onunda vakti zamanı,
peki önceden hiç prolaktin sorununuz varmıydııı?????????

Doremi teşekkür ederim.Sizinde Allah gönlünüze göre versin.Daha önce böyle bir sorunum yoktu.

canım çook haklısın söyledilklerinde ahh şu syresi bı atabılsem üstüden ...Çok üzgünüm çoook

benim 21.gün bakıldı şimdi doxtınse baslayalım tekrar 1 ay sonra bıdaha dedi...
ben anlıyorum zaten göğüslerimden sonucu bıle tahmin etmiştim arkadaslar şok oldu :bbo:

göğüslerinde kaşıntı oluyormuydu canım?

doremicim bi sen kalmışın gitmiş herkes:KK43:(bnde dayanamadım tekrar geldim dışarı çıkıcaktım eşim geç kaldı onu beklerken bi bakiim dedimm nasıl oldun sıkıntın geçti dimii :))

Bu aralar işlerim çok yoğun doktor için ay sonunu bekliyorum.Tahlil için adetli olmamıza gerek var mı ?

tatlım doktordan doktora değişiyor kimi regl iken yapılır diyor kimi regl olmaya gerek yok diyor . ama ben 3 tane doktorla görüştüm 3 de regl 3. günü aç karnına tahlil yapılırsa sonuç daha doğru çıkar dediler ve ben hep regl döneminde yaptırıyorum sen dr danış o seni yönlendirir a.s.

doremicim bi sen kalmışın gitmiş herkes:KK43:(bnde dayanamadım tekrar geldim dışarı çıkıcaktım eşim geç kaldı onu beklerken bi bakiim dedimm nasıl oldun sıkıntın geçti dimii :))

daha iyiyim tatlım.. ilgin için saolasınnn.... :teselli:

sen nasılsın? ne zamandır bebek isityosun. kendinden biraz bahsetsene :)

özletmeden geldimm..
ama çıkacam yine ders çalışmam gerekiyor..off çok sıkıcı
nasıl oldun doremi gönderdinmi umutsuz sinirli düşünce misafirlerini
gül arkadaşım gül gülki hayatta sana gülsün
insan nasıl düşünürse öyle olurmuş
kötü düşünceleri resetle aklından

ya kızlar bişi sormak istiyorum..
benim 2 gündür vajinamdan kramp hissediyorum.. yani içe doğru. bilmem anlatabildim mi??
hani bazen adet günerinde olur.. sizde olurmu bilmiyorum ama p.tesi ve salı hep oldu, resmen içeri doğru bir kramp giriyo vajinamdan.. çok acı verici bişey değil, ama merak ediyorum...
bugün yok galiba, ama ben yinede tetikteyim..

X