Prolaktin tedavisi bittikten sonra prolaktini tekrar yükselen var mı?

oo canım sen beni yine unutmuşun:KK43:(neyse yine sölüorum unutmassan eklersn artık sekiz mart benm öptmm hepinizi kmse yok zaten bu gece biras geç kaldım sanırım

yok canım unututrmuyum hiç...
sizden gelsin istediğim ondan hemen yazmadım canım...
a.s.

bu arada herkese günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :eek:

hay yarabbim yaaaa.. :roflol:
benimkine bakın, parmağını emiyo... :ecrin_bebek:
oy yerim ben onu yaaaa...

Aslında tam ekran yapmaya çalıştım ama olmadı beceremedim beğendiğinize sevindimmm neşemiz olsun diye aklıma esti gece gece :)))) :sm_cool:

Walla canım benim dün gece geldi aklıma dün sat gece 12 ye kadar misafirimiz vardır onlar gitti bende sizler sohbettesinizdir diye girdim nede ama yoktunuz ve topiğimizdeki güzel bayanların duygularına bir nebze olsun biseyler yazayım dedim...:nazar::1hug:

iyi yapmışsın hayatım dün akşam bende girdim hatta direk sohbete girdim ordasınızdır diye kimse yoktu bende çıktım saat 23:30 gibi . şahsen bana iyi bir moral oldu kaydettim resmi:teytey:a.s.

prolaktinden sonra MART ayında da Hamileliği bekleyenler.....
YILMADIK,,, YILMAYACAĞIZ...
MELEKLERİMİZİ SABIRLA BEKLEYECEĞİZ... :Saruboceq: :Saruboceq:

1-) doremi.......................:4 mart
2-) anemone....................:12 mart
3-) pencuben...................:9 mart
4-) qusel.........................:
5-) mseda.......................:8 mart
6-)

bu ayda heyecanlı bekleyişi hep beraber yaşayalımmm...
topiğimize gelen herkesi listemize bekliyoruz...

:CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv

günaydın mı desem tünaydınmı bende uyanalı yarım saat oluyor ama yatsam yine uyurum galiba : )

ŞUBAT ayın prolaktinden sonra Hamileliği bekleyenler.....

1-)doremi...................................: 4 şubat regl oldu senağlama
2-)anemone...............................: 11 şubatregl oldu senağlama
3-)qusel.....................................: 5 şubat regl oldu senağlama
4-)pancuben..............................: 9 şubat regl oldu senağlama
5-)sefa5562...............................: 12 şubat
6-)umudunu_kaybetme...............: ? regl oldu senağlama
7-)zeze06..................................: 6 şubat regl oldusenağlama
:cool:a_z.......................................: 6 şubat regl oldu senağlama
9-)esma_memo_12....................: 6 şubat hamişşş:CüvCüv:
10-)arzella..................................: ?
11-)incisu...................................: 22 şubat
12-)zug......................................: 13 şubat regl oldu senağlama
13-)julyet...................................: 23 şubat
14-)gulkaya................................:11 şubat
15-)kelebek97.............................:22 şubat

şubat ayı bekleme listemiz daha sonuçlanmadı..
dualarımız bekleyen tüm arkadaşlarımıza............
:Saruboceq:

günaydın mı desem tünaydınmı bende uyanalı yarım saat oluyor ama yatsam yine uyurum galiba : )

Benimde çok uykum var walla şanslısınız siz gidin yatın benim yerime de uyuyun .İş yapmak bile gelmiyor içimden.Bu gece yalnızım eşim karşıya kayınvalideye gidecek yarın izinli orda işleri var ...

prolaktinden sonra MART ayında da Hamileliği bekleyenler.....
YILMADIK,,, YILMAYACAĞIZ...
MELEKLERİMİZİ SABIRLA BEKLEYECEĞİZ... :Saruboceq: :Saruboceq:

1-) doremi.......................:4 mart
2-) anemone....................:12 mart
3-) pencuben...................:9 mart
4-) qusel.........................:
5-) mseda.......................:8 mart
6-)

bu ayda heyecanlı bekleyişi hep beraber yaşayalımmm...
topiğimize gelen herkesi listemize bekliyoruz...

:CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv
doremicim günaydınlrr nasılsın kndi adımı orda görmeynce üzüldümsenağlama:roflol:şaka bi yana bu ay inşş güsel haberler alıcaz birbirimizden ve hepimiz hamişş olucazz :CüvCüv:

kızlar tansiyonum 8-5 çıktı ölçtürdüm de çok düşük değil mi sizce

Benimde genelde öyledir tansiyonum canım walla dimdik ayaktayız tuzlu biseyler ye canım yada ayran yap biraz tuz atarsın kullandığımız ilacların da etkisi oluyor..Ama ben hep ayrıdır 9-6 küçük hep sabittir.

doremicim günaydınlrr nasılsın kndi adımı orda görmeynce üzüldümsenağlama:roflol:şaka bi yana bu ay inşş güsel haberler alıcaz birbirimizden ve hepimiz hamişş olucazz :CüvCüv:

İNŞALLAH MSEDA UMUDUMUZU YİTİRMEYECEĞİZZZZZ :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

kızlar tansiyonum 8-5 çıktı ölçtürdüm de çok düşük değil mi sizce

benmde tansiyonum sürekli 9 5 bunun bana verdiği tek zarar aşırı baş ağrısı ama sanırım alışmışım bu tansiyonlar yaşamaya yükseldiği zaman titreme ve baş dönmesi oluyo bnde sende daha önceleri nasıldı hep böle düşükmydü..bu arada bizim yaşlarımızsa insanlar için düşük tansiyon çokta kötü deil hatta ii yanları bile var bnce meraklanma tabi sürekli böle bi tansiyonla yaşıosan ama bir anda düşmüse bnce hemen bi doktora görün dikkat et kndine ttlım..

Benimde çok uykum var walla şanslısınız siz gidin yatın benim yerime de uyuyun .İş yapmak bile gelmiyor içimden.Bu gece yalnızım eşim karşıya kayınvalideye gidecek yarın izinli orda işleri var ...

tatlım gidip yatmayı çok isterdim ama maalesef yatamam ödenmesi gereken faturalar var gidip onları ödeyeceğim eşimin zamanı olmadığından ben sorumluyum faturalardan ama canım hiç dışarı çıkmak istemiyor ...

doremicim bnce aklına kötü şeyler getirme kötülüğü çağırma ii şeyler düşün negatifliği at üzernden ii olaylar yaşa ne düşünürsen o olurmuş hadi bakalım pozitif olmaya hihoyyyt

kızlar benim tansiyonum genelde düşüktür ama bu kadar düşmezdi bugün kendimi leyla gibi hissediyorum :) öğleden sonra dahada kötüleşirsem giderim doktora eşimin dersi yok öğleden sonra onunla giderim .mseda bendede titreme var ve başım dönüyor geçer inşallah

tatlım gidip yatmayı çok isterdim ama maalesef yatamam ödenmesi gereken faturalar var gidip onları ödeyeceğim eşimin zamanı olmadığından ben sorumluyum faturalardan ama canım hiç dışarı çıkmak istemiyor ...

Canımm walla hava güzel git temiz hava al AYOL TEMBELLEŞTİNİZ İYİCE DOREMİ SENDE KALKIN YAAA SİLKELENİN ALALALAA....Kuyruklarda beklemek zor aslına otomatik ödeme yapsaydnız en güzeli delikafadulden:sm_cool:

X