Prolaktin tedavisi bittikten sonra prolaktini tekrar yükselen var mı?

$corba_7.jpg

$pilav_7.jpg

Çorba ve pilav da hazır eee başla yemeğe cicim:teytey:

ah canım daha dün köfte patates yaptım inanırmısın???
ya şöyle değişik bişeyler istiyorum.. akıl ver bana, kolay olsun hem :)))

Cinsiyet Belirlemeyle İlgili Kocakarı Efsaneleri
Eğer herhangi bir şeyi bir kere ‘deniyoruz’ dediyseniz, kendinizi bilimselden tutun batıl inançlara kadar varan bir fikir furyasının içinde bulursunuz. Bütün bu fikirlere inanmak oldukça baştan çıkarıcı olabilir.

Her şey sizin kontrolünüzün dışına çıkmışken bütün bunları anlamaya çalışırken hayatınız herhangi bir anda büyük bir şekilde değişebilir ancak siz halen neye, nasıl ve ne zaman karar vereceğinizi bir türlü bilemezsiniz. Yine de her şeyi kavradığınız anda bir erkek ya da kız çocuğu sahibi olabileceğinizi kontrol edebildiğinizi anlatan kocakarı hikayelerine inanırsınız. Biz de sizin için en çok anlatılan, ilgi uyandıran ve düpedüz saçma olan efsaneleri araştırdık.

Pozisyon efsaneleri..

Bu efsaneler kendi içinde iki ana kategoriye ayrılıyor. İlk olarak pozisyon efsaneleri geliyor. Bazıları cinsel ilişkiden sonra baş aşağı durmanız gerektiğini söylüyor. Bu efsanenin daha da düşündüren tipi ise bu haldeyken bisiklet sürüyor gibi yapmanız. Diğerleri ise görünürde daha zıt bir pozisyon.. Seks sırasında tercihen bir gardırop içinde ayakta durmak.

Cinsiyete göre değişen pozisyon önerileri de dolunayla ilgili.. Eğer bir kız çocuğu istiyorsanız kocanızı bir dolunay gününün öğleden sonrasında, misyoner pozisyonunda seks yapması için baştan çıkartmanız yeterli. Ancak kocanızın fazla derinlere inmemesi ve sizin kocanızdan önce orgazm olmanız gerekiyor. Unutmadan, sakinliğinizi korursanız bir kız çocuğu annesi olma şansınız artıyor.

Eğer bir erkek çocuğu istiyorsanız, ilişkinin pozisyonu, kocanızın sizden önce orgazm olması gibi kriterler önemli. Sonrasında ise sırt üstü yatarak kocanızın solunda uyumanız öneriliyor.

Dış etkenlerle ilgili efsaneler..

Pozisyonlar dışında kocakarıların anlattığı hikayelerin bazılarında harici etkenler de önemle vurgulanıyor. Bazılarına göre hamile kalmak istiyorsanız, yatağın altını temizlememeniz gerekiyor. Işıkların ve pencerelerin açık olduğu gündüz vakti yapılan seks sonrasında çocuk sahibi olmak imkansız.

Yediklerinizle ilgili efsaneler..

Tabiki yemekler de bu tip hikayelerin bir parçası. İddialara göre kırmızı et ve turşu gibi tuzlu aperatifler yemek sizi bir erkek çocuk sahibi yaparken, balık, sebze ve çikolata yemeniz de bir kızınızın olmasına yardımcı olacaktır. Bu mantıkla çikolatayla kaplı tuzlu bisküvilerden yerseniz televizyona çıkabilirsiniz...

Bu yemek önerileri en saçma efsaneler gibi dursalar da, bilimsel olarak doğru olabilirler. Yakın zamanda yapılan bir çalışmaya göre, gebe kalma sürecinde alınan yüksek enerjili yiyeceklerle erkek çocukların doğması arasında bir ilişki var. Bu çalışma gelişmiş ülkelerdeki erkek çocuk doğum oranının düşüşüne de bir cevap veriyor: Bu ülkelerdeki kadınlar fazla enerji barındıran yiyeceklerle beslenmiyor ve kahvaltı etmiyorlar. Belkide bir gün kocakarı efsaneleri doğru çıkar?

Sonuç olarak çıkaracağımız ders!!

Bildiğimiz bir şeydir ki stres gebe kalmayı engelliyor. Temizlikle ya da yemekle kafanızı bozmayın. Bunun yerine bol vitaminli besinler ve besleyici yiyecekler yiyin ve eğlenin...

kızlar ben geldim a.s
ama kimse yok yine yaaaaa:1no2:
ağlarım ama yaaaaaasenağlama

parlodeli kesmek zorundayız benim 53 bi buçuk aydır ilaç içiyorum 2 ay daha içip ölçtürmeye gitcem hamile kalsam bile ilacı kesince düşcek mi yani

parlodeli kesmek zorundayız benim 53 bi buçuk aydır ilaç içiyorum 2 ay daha içip ölçtürmeye gitcem hamile kalsam bile ilacı kesince düşcek mi yani

neden 2 ay daha ilaç içtikten sonra tahlil yaptırıyorsun? bu arada hamile kalıncada gerekirse 1-2 ay ilaç içilebiliyor

bende gündüz giremiyorum ya akşamları bakıyim diyorum ama kimsecikler olmuyor.

ben geldimmmmmmmmm....
nasılsınız görüşmeyeli?
sohbet odasına gitsek mi kızlarrr???

iiakşamlar hanımlarr napıosunuzz bakalım doremicim sen nasıl oldun iisin dimii :)))))))))))))))

anemone senin prolaktin düşmüştü dimi en son
ne yaptın canım ilaç yada doğal bişey kullandın mı?

ben geldimmmmmmmmm....
nasılsınız görüşmeyeli?
sohbet odasına gitsek mi kızlarrr???

olur ya bende onun için girdim nete hayatımın anlamı maç izliyor benim de canım sıkıldı forma gireyim kızlarla sohbet ederiz diye girmiştima.s.

evet canım, çok büyük bir acııı.. allah kimseye yaşatmasın... :çok üzgünüm:
ama maalesef ki biz bu acıyı yaşadık.. allahım böyle uygun gördü.. boynumuz kıldan ince..
şimdi önemli olan bundan sonra aynı acıları yaşamamış olmak.. bunun için dua etmek..
yapacağımız başka hiç birşey yok canım.. elimizden sadece ağzımızdaki duamızla bebeğimizi beklemek geliyor... inşaallah sağlıklı sıhatli tekrar bebeğimiz olurda bu acı günleri unuturuz..
bende senin gibi çok sulu gözlü oldum.. tv de ki herşeye ağlar oldum..
ama normal hayatımda herhangi bir şey yaşadığımda çok tutarım kendimi, güçlü gözükürüm.. herkes beni güler yüzümle bilir, etrafımdaki hiç kimse beni ağlarken görmez mesela..
onun için çok basit şeylere ağlıyorum.. çok dengesizleştim ben yaaa...
:nazar:

ahhh canımcm sen dengesizliği gel bnde gör gülünecek şeylere bile ağlıorum bu arada yarın için randevu aldık hastaneden şu prolaktininme bi bakalım neler olmuşş düşmüş olabilirmi sizce kıslarr

olur ya bende onun için girdim nete hayatımın anlamı maç izliyor benim de canım sıkıldı forma gireyim kızlarla sohbet ederiz diye girmiştima.s.

ok ozman
ben giriyorum odaya
zuq ve diğer arkadaşlar sizde gelin..
orda daha kolay yazışırız hem.
biraz zor oluyor girmesi. üstüste deneyin

anemone senin prolaktin düşmüştü dimi en son
ne yaptın canım ilaç yada doğal bişey kullandın mı?

dostinex sağolsun 52 den ilaçsız 38 e düşürmüştüm sonra ilaç içerek 38 den 2.89 a düştü inşallah çıkmaz bir daha:nazar::Saruboceq: hayıt suyu aldım ama hiç içemedim sadece dostinex kullandım ve stresten elimden geldiğince uzak durdum hayatım senin kaç prolaktinin

ahhh canımcm sen dengesizliği gel bnde gör gülünecek şeylere bile ağlıorum bu arada yarın için randevu aldık hastaneden şu prolaktininme bi bakalım neler olmuşş düşmüş olabilirmi sizce kıslarr

canım inşaallah düşmüştürrr..
peki ilaç kullanmışmıydın sen bu ay hiç, dostinex gibi?

dostinex sağolsun 52 den ilaçsız 38 e düşürmüştüm sonra ilaç içerek 38 den 2.89 a düştü inşallah çıkmaz bir daha:nazar::Saruboceq: hayıt suyu aldım ama hiç içemedim sadece dostinex kullandım ve stresten elimden geldiğince uzak durdum hayatım senin kaç prolaktinin

en son 58 di canım

X