Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ah canım daha dün köfte patates yaptım inanırmısın???
ya şöyle değişik bişeyler istiyorum.. akıl ver bana, kolay olsun hem :)))
kızlar ben geldim a.s
ama kimse yok yine yaaaaa:1no2:
ağlarım ama yaaaaaasenağlama
parlodeli kesmek zorundayız benim 53 bi buçuk aydır ilaç içiyorum 2 ay daha içip ölçtürmeye gitcem hamile kalsam bile ilacı kesince düşcek mi yani
ben geldimmmmmmmmm....
nasılsınız görüşmeyeli?
sohbet odasına gitsek mi kızlarrr???
evet canım, çok büyük bir acııı.. allah kimseye yaşatmasın... :çok üzgünüm:
ama maalesef ki biz bu acıyı yaşadık.. allahım böyle uygun gördü.. boynumuz kıldan ince..
şimdi önemli olan bundan sonra aynı acıları yaşamamış olmak.. bunun için dua etmek..
yapacağımız başka hiç birşey yok canım.. elimizden sadece ağzımızdaki duamızla bebeğimizi beklemek geliyor... inşaallah sağlıklı sıhatli tekrar bebeğimiz olurda bu acı günleri unuturuz..
bende senin gibi çok sulu gözlü oldum.. tv de ki herşeye ağlar oldum..
ama normal hayatımda herhangi bir şey yaşadığımda çok tutarım kendimi, güçlü gözükürüm.. herkes beni güler yüzümle bilir, etrafımdaki hiç kimse beni ağlarken görmez mesela..
onun için çok basit şeylere ağlıyorum.. çok dengesizleştim ben yaaa...
olur ya bende onun için girdim nete hayatımın anlamı maç izliyor benim de canım sıkıldı forma gireyim kızlarla sohbet ederiz diye girmiştima.s.
anemone senin prolaktin düşmüştü dimi en son
ne yaptın canım ilaç yada doğal bişey kullandın mı?
ahhh canımcm sen dengesizliği gel bnde gör gülünecek şeylere bile ağlıorum bu arada yarın için randevu aldık hastaneden şu prolaktininme bi bakalım neler olmuşş düşmüş olabilirmi sizce kıslarr
dostinex sağolsun 52 den ilaçsız 38 e düşürmüştüm sonra ilaç içerek 38 den 2.89 a düştü inşallah çıkmaz bir daha:Saruboceq: hayıt suyu aldım ama hiç içemedim sadece dostinex kullandım ve stresten elimden geldiğince uzak durdum hayatım senin kaç prolaktinin