- 14 Aralık 2008
- 818
- 0
kızlar bugün içimde bişey var...
kötüyüm bugün san ki yaaaaaa (
tatlım pancumen ve mseda ya katılıyorum iyi şeyler düşün kendini sevdiğin uğraşlarla oyala herşey güzel olacak merak etme hep gülki hayatta sana gülsün:1hug:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar bugün içimde bişey var...
kötüyüm bugün san ki yaaaaaa (
Canımm walla hava güzel git temiz hava al AYOL TEMBELLEŞTİNİZ İYİCE DOREMİ SENDE KALKIN YAAA SİLKELENİN ALALALAA....Kuyruklarda beklemek zor aslına otomatik ödeme yapsaydnız en güzeli delikafadulden:sm_cool:
canm kndine hemen bi tuzlu ayran yap çok i gelio baş dönmen geçer öğleden sonrada doktora görün genelde düşük tansiyonluyum demişin ama sen yinede garantiye alkndini...
kızlar benim prolaktin yükselmişmidir acaba..
martta gel demişti çünkü doktor...
endişeliyim biraz..
onca çalışma boşuna gitmesin bide ((((
ya yükselmişseee.................
offff... içime sıkıntı girdi yaa..
kızlar benim prolaktin yükselmişmidir acaba..
martta gel demişti çünkü doktor...
endişeliyim biraz..
onca çalışma boşuna gitmesin bide ((((
ya yükselmişseee.................
offff... içime sıkıntı girdi yaa..
,aaaaaaaaa kızıyorum ama sen böyle kafana taktıkça yükseleceği yoksa bile yükselecek prolaktinciğinklava: stres yok demedik mi prolaktinin en iyi dostu stres değil mi düşmanıda sakinlik rahatlık.. peki sen neden prolaktinin dostuyla birlikte olmaya çalışıyorsun bence sen biran önce prolaktinin düşmanıyla birlikte ol en iyisi bu:teytey:
Merhaba,
Sanırım benim de prolaktinim yüksek.Göğsümden süt geliyor sıkınca.Prolaktin için kadın doğumamı gitmemiz gerekiyor?
Doremi canını sıkma.İnşallah uğraşların sonuç verir.
Merhaba,
Sanırım benim de prolaktinim yüksek.Göğsümden süt geliyor sıkınca.Prolaktin için kadın doğumamı gitmemiz gerekiyor?
evet kızın bana lütfen....
kızmanıza ihtiyacım var...........
doremicim böle bi başkasını tlkn etmek daha kolay oluyo ama neden bu kadar umutsuzsun bu sabah stres yapıp çıkmayan prolaktinini çıkartıcaksın bnce sakin ol biras hiç bişiy boşa gitmicek merak etmee allah ii kalpli kullarına yardım edermiş:))dua et şimdi hadi rahatlarsın sıkıntı duyduuğun an dua oku içinden kndi kndine olurmu
:Saruboceq:
CANIM BENİM PROLAKTİN TAMAMEN BEYİNLE ALAKALI STRES YAPMA ve YÜKSELMESİNE NEDEN OLURSUN ...NE KADAR DÜŞÜNÜRSEN BİR O KADAR DA MORALİNİ BOZARSIN ....HAYIRLISI İSE OLUR BOZMA MORALİNİ SEN POZİTİF BİRİSİN AMA BUGÜN SENİ BÖYLE GÖRMEK BİZİDE ÜZÜYOR ONA GÖRE ...KENDİNİ TOPLAA.MARTTA REGLİ OLURSAM BENDE GİDİCEM BÜTÜN HORMON TESTLERİNİ YAPTIRCAM KISMET HAYIRLISI HEPİMİZ İÇİN :1hug:a.s.
Merhaba,
kızlar benim prolaktinim 2.89 düşmüş ama dr dostinex vermiş yine sizce koruyucu olarak vermiş olabilir mi